BramStoker Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Sanat tarihçisi de olur. =) Eğer varsa ve ellerinin altında külliye planı varsa (dijital ortamda) bana yollayabilirler mi? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Külliye? O_o Bi de bu saatte pazar günü zor adam bulursun acilse başka bişiler bulmaya çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 inşaat mühendisiyim, uygarlık tarihi dersi aldım görmüştüm bi kaç plan ama el altında yok tabi ehuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 wastyrx said: Külliye? O_o Bi de bu saatte pazar günü zor adam bulursun acilse başka bişiler bulmaya çalış =P hayat memat meselesi, acil bir durum değil ama lazım. işimi çok kolaylaştıracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Yarın olsaydı bir kaç arkadaşa sorabilirdim de bu saatte meheheh hea pattespüresine sor onda belki vardır dicem ama işte değil ki adam O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 http://ericrossacademic.wordpress.com/2011/12/08/some-architectural-delights-in-bursa-turkey/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 külliyeyi dikince gülemeyeceksiniz böyle. hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 istanbuldaki yarışma için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 hayır. 1024 kare plot alıyorum oyunda. külliye dikecem oraya. külliye olmazsa, sadece medrese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 fiyatta anlaşabilirsek çizer veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 açılın ben mimarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Mimarım bu sene mimar sinan dersi falan da aldık hatta ama googleda çıkanlardan daha detaylı külliye planı yok elimde. Sana nasıl birşey lazım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 uygun fiyata statik proje çiziyorum ben mimar arkadaşlar lazım olursa paslaşalım kenks ;) her türlü ayarlarız birşeyler ;) ekb de yapıyorum ;) ;) ayarlarız ;) özele gelin ;) öptm ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Black-ice said: Mimarım bu sene mimar sinan dersi falan da aldık hatta ama googleda çıkanlardan daha detaylı külliye planı yok elimde. Sana nasıl birşey lazım ki? ibadethane+medrese+şadırvan şeklinde olabilir veya külliye olarak değil ama sadece bir medrese planı şeklinde. çünkü ibadethane çok büyük gelebilir. medrese şeklinde aklıma ramazanoğlu medresesi geldi. onu yapacağım büyük ihtimalle. külliyelere de bakıyorum. dediğim gibi koca külliyeyi 1024 kareye sığdıramayabilirim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 ben iç mimarım bilader külliyenin içini çizerim ama dışı beni ilgilendirmez şaka lan şaka kasap çırağıyım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar