Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Warhero said: Chemical said: şimdi bf3, bf2, bc2, bf vietnam, 1942'de çıkmış haritalara her birinde bir diğerinde para verdiğimiz halde tekrar para vercez di mi mesela strike at karkand, bf2 de para verdik oynadık, bf3 de para verdik oynadık, bf4'de de falan böle gitcek wake island, 1942'de para verdik, bf2 de para verdik, battlefield 3 de para verdik, 4 de de para vercez falan sdfd Baştan yapıyorlar haritaları, yeni kaplamalar, binalar felan. İstemiyorsan vermezsin. iyi bir mantık değil bu. 50 Euro premium ne ya? bf3 mallığını unutmuyorum. Tek tek alsan daha pahalı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Eski haritalarda oyna mantığı da olmuyor gayet. Herkes dışarı çıkarken evde oturmak gibi bir şey. Ben direk sildim oyunu premium saçmalığını görünce, serverlar ufak ufak bende olmayan haritalar döndürmeye başlayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 ea geleceğin yahoosu olasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 asdf, 2 aylık sağlık sigortası kadar oyun mu olur lan, 80 yüro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 moriarty said: ea geleceğin yahoosu olasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 battlefield serisini seviyorum ben para veririm. oynuyorum ve keyif alıyorum. detayına inmeye gerek yok sdfs. burda her sene bok atıp atıp 60 dolara cod alan insan dolu. bf serisi parayı hak ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Fistan said: moriarty said: ea geleceğin yahoosu olasın? yeni vizyoner kadın ceosu sen misin fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Turkiye serveri için mail atsak topluca ? Karsilik veriyorlarmis diye duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 evet veriyorlar http://forum.paticik.com/read.php?2,3118226,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=2pukUZojjIQ ekip toplansın yine(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Warhero said: Chemical said: şimdi bf3, bf2, bc2, bf vietnam, 1942'de çıkmış haritalara her birinde bir diğerinde para verdiğimiz halde tekrar para vercez di mi mesela strike at karkand, bf2 de para verdik oynadık, bf3 de para verdik oynadık, bf4'de de falan böle gitcek wake island, 1942'de para verdik, bf2 de para verdik, battlefield 3 de para verdik, 4 de de para vercez falan Baştan yapıyorlar haritaları, yeni kaplamalar, binalar felan. İstemiyorsan vermezsin.Bf3le 4'ün motoru aynı zaten. Yeni kaplamayla yapsalar noluuur yapmasalar nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Bf 4 ün oyun motoru frostbite2 olmayacakmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 ben de öyle biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 ObuzHapsever said: Warhero said: Chemical said: şimdi bf3, bf2, bc2, bf vietnam, 1942'de çıkmış haritalara her birinde bir diğerinde para verdiğimiz halde tekrar para vercez di mi mesela strike at karkand, bf2 de para verdik oynadık, bf3 de para verdik oynadık, bf4'de de falan böle gitcek wake island, 1942'de para verdik, bf2 de para verdik, battlefield 3 de para verdik, 4 de de para vercez falan Baştan yapıyorlar haritaları, yeni kaplamalar, binalar felan. İstemiyorsan vermezsin.Bf3le 4'ün motoru aynı zaten. Yeni kaplamayla yapsalar noluuur yapmasalar nolur. degil http://www.youtube.com/watch?v=FHzhinTX1q4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 bf 4 frostbite 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Eee Frosbite 2'nin üstüne üç beş efekt eklemişler işte. Fb1 ile 2 arasındaki kadar devasa bi sıçrayış yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 moriQ said: http://www.youtube.com/watch?v=2pukUZojjIQ ekip toplansın yine(: Ne eğlenmiştik ya, "hazııır, patlatlatlatlat" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 ahaha xunn'un feryatları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 şu manzara hakkaten varmış https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/601993_10200736825317888_1036260805_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 ya dün muhabbeti geçti alacaktım da 70 euro nedir allahsızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 LathspeLL said: moriQ said: http://www.youtube.com/watch?v=2pukUZojjIQ ekip toplansın yine(: Ne eğlenmiştik ya, "hazııır, patlatlatlatlat" AHAHHAHAH İBNELER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 D&Rda 107 lira alsam mı hala düşünüyorum ama şu premium olayı düşündürüyor beni. 3te olduğu gibi olursa 1 yıl geçmeden alınmaz oyun. Premium edition çıkacak tek oyun fiyatına hem oyunun kendisi hemde bütün dlcler o zaman anca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 107 tl + içinde pre-orden'dan gelen dlc'de var galiba http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Battlefield-4-PC-On-Siparis-Hediyeli-//Oyunlar/Savas/urunno=0000000443170 öyle ise fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 jihad jeep var mi 4te? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar