cetoritto Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Evvel gün iş yerinde baktım bir kağıt gezdiriyorlar. "Ne o?" dedim, "Personel müdürü istedi,kim oruç tutacak,kim tutmayacak,onun listesini alıyoruz sorarak"dediler. "Niye?"dedim. "Yemek firmasından ona göre yemek gelecek" dediler. Tam bir şey diyecektim ki aklımdan geçenlerin biraz değişiğini başka bir arkadaşım söyledi:"Yahu bazen tutacağım,bazen tutmayacağım,öyle iş mi olur?Sen tutmayacak yaz o zaman"dedi. Evet... Pati'de durumlar nedir? Hee, ben tutmuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 bu 30 gun full tutulan bisey degil mi arada mola verilebiliyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 tutmıycam ama iftar yemeklerini seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 ama oruç tutmak açların halinden anlamak bla bla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 tutmam ama sahura kalkıp yemek yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 iş yerlerinde sorulur bu dedikleri gibi ona göre yemek firması ayarlanır tutanlarada yemek parası ödenir bunu öyle büyütmenin alemi yok -_-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Acların halinden anlamak için ramazanı beklemeye gerek yok.gidersin bir aş evine yemek verirsin senin aç kalmandan daha hayırlı hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 müslüman olmadığım için tutma gereği görmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 tomkat said: bu 30 gun full tutulan bisey degil mi arada mola verilebiliyo mu adamın keyfi öyle isterse "niye böyle yapıyorsun lan?" mı diyeceğiz? Ya da borçlandığı oruçları tutacaktır. Bilemeyiz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 ha bide "sanane" ile "cevap vermek istemiyorum" aynı anlama çıkmıyor mu. gerçek cevap vermek istemeyen adam oy atmaz zaten olur biter sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 tutmayın abi, zaten aşırı gergin oluyor millet şimdi düşünemiyorum yani trafiği, kalabalık alanları falan. FIGHT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 bu sıcaklarda valla helal olsun tutana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Hepinizi fişliyorum mübarek üç aylar bitsin , allahın izniyle kesecem topunuzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 sabah otobus dolmus ortaminda etrafi saran agiz kokusu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 mantık olarak bu sıcaklarda oruç tuttukları için çok kişi ölür diyecekken ama hemen "allah tutana yardım eder" cevabı geleceği kesin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 imamizer said: sabah otobus dolmus ortaminda etrafi saran agiz kokusu... sorma ya,bir de her sene aynı geyik sorular,"hocam,ramazanda diş fırçalamak günah mı?hocam tam ezan okunurken su içtim,orucum bozuldu mu? hocam, rüyamda tam bir şey olacakken uyandım,baktım asayiş berkemal,yine de orucum bozulmuş mudur?"gibi aynı sorular ve aynı cevaplar...:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 6 yaşından beri tutmuyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 oruç tutmicam ama iftarda seks ile açacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 fişleme çalışmasına benziyor bu arkadaşlar. dini bütün müslüman kardeşlerimi ileride başlarının ağırmaması için durumlarıyla ilgili bilgi verecek mesajlar atmaları konusunda uyarmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 http://www.gaziantep.com/files/images/Zekeriya%20Beyaz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 ya bu adam var ya adamın dibi. beyaz hocayı diyorum,10 numara insan. bütün ilahiyatçılar bu adam gibi olsa türkiye'de islam şahlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 saglik durumu kotu olup veya bunyesi zayif olanin 40 derece sicakta oructan olmesi natural selection zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 cetoritto said: tomkat said: bu 30 gun full tutulan bisey degil mi arada mola verilebiliyo mu adamın keyfi öyle isterse "niye böyle yapıyorsun lan?" mı diyeceğiz? Ya da borçlandığı oruçları tutacaktır. Bilemeyiz ki. Yok hocam ramazan orucu farzdır ve 30 gün eksiksiz tutulur, sadece bayanlar muayyen günlerinde tutmazlar. Ayrıca ramazan'da zaten farzı tuttuğun için borcu tutmak diye bişey olmaz, o ancak ramazandan sonra tutulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 cetoritto said: tomkat said: bu 30 gun full tutulan bisey degil mi arada mola verilebiliyo mu adamın keyfi öyle isterse "niye böyle yapıyorsun lan?" mı diyeceğiz? Ya da borçlandığı oruçları tutacaktır. Bilemeyiz ki. benim cok bilgim yok ama kucukken tutanlara sorardim ve hepsi tutucaksan 30 gun tut yoksa bi boka yaramaz derlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 çok lüzumsuz ya bu oruç olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar