aente Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 eğer topakın açılma tarihine bakmasam, cevaplara bakarak postların 1998 yılında falan atıldığına yeminler edebilirdim akğofıpjg http://forum.donanimhaber.com/m_62754376/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63108033 Metallica korn slipknot linkin park drowning pool system of a down Hepsini severim. Orijinalden alıntı: orkun2000 benimki model ve methalica dinlemeye çalıştığın grubun adını öğren önce Méqadhéth de dinliyomusun? fşdslfğpsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 said: anathema:D dinleyen var lan hala yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 az dinlemişimdirde metalika en iyi floyd tam göt bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 milleti üze üze ev yaptın radiohead vardı karikatür. bunlarda antalya'dan ev aldılar geyiği vardı bir ara türkleri üze üze ev mi aldın anathema?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 pearl jaminde hakkını yemeyek şimdi ama floyd tam göttü sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 asdasdas abi floyd la ne derdin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 sevdiğimden ya machine felan :) kral ozzy imiş o ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 ne zaman dh la dalga geçecek kadar nutellacı olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 velvet underground veletleride iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 benim anlamadığım siz o forumu neden takip ediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 çünkü smells ike a teen spirit :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 konu başlığı seçimin beni benden aldı, tam Türk basın tekniği... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 küheylan said: benim anlamadığım siz o forumu neden takip ediyorsunuz. arkadaş steam'den linkini attı, ben takip etmiyorum abi, beyin bedava da olsa eritmemek lazım öyle yerlere bakarak fğdspf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 lan milletin dinledikleriyle ne dalga geçiyosunuz. serdar ortaç, bengü, hande yener falan dinlemelerinden iyidir abi. özenecekse metalikaya, manowara falan özensin adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar