Cairne Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Aracimiz park isparkta park halindeyken biri carpip kacsa hasari ispark mi ustleniyor ?
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Hiç zannetmem. Kamera var mıymış?
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Bildiğim kadarıyla yasal olarak sorumluluk almaları lazım. Ama alacaklarını zannetmiyorum.
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Selam, Otopark tipi mi yoksa kaldırım kenarı tipi mi? Hırsızlık olaylarında bir yaptırımın olabiliyor diye biliyorum. Emanet etmeden kaynaklı bir şey diye duymuştum. Fakat sürtme/vurma gibi olaylarda bunun geçerli olacağını sanmıyorum. KASKO diye bağırıyoruz. Kamera görüntün varsa çok daha süper olur. Saygılar.
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 dün araba bakmaya gittik. Her lafın sonunda 'SAYGILAR' diyordu adam. Direk aklıma sen geldim sevgili paramecium yoksa ?
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Selam, Dün öğleden evvel Eren ile denizde oynuyordum, öğleden sonra ise Erdem'in gazını almak ile meşguldüm :P Saygılar.
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 kamera olayında, hırsızlığa delil olamaz kararı alınmıştı bi arkadaş için ( lastik patlatma olayı değnekçinin ). AMA yasal bi işletmenin tam sorumluluğu var çalınma vs için, kaskon öder sonra kaskon gider onlardan alır die tahmin ediorm
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Selam, Hırsızlık ile ufak park kazası farklıdır diye düşünüyorum. Tampon seviyesinde tek tek mukayyet olamazlar ki : Saygılar.
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Bu arada geçenlerde TV ' de birşey vardı , ne kadar doğrudur , ne zaman uygulanır bilemem , aklıma geldi Şu meşhur , yok kaybolan eşyadan müessemiz sorumlu değildir , ondan somrulu değildir , bundan sorumlu değildir olayı kalkıyor deniliyordu. Senin işletmende olacak herşeyden sen sorumlusun Edit . Yeni TTK ile gelen bazı değişikliklreden bahsederken söylediler
Öne çıkan mesajlar