Cairne Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Aracimiz park isparkta park halindeyken biri carpip kacsa hasari ispark mi ustleniyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Hiç zannetmem. Kamera var mıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Bildiğim kadarıyla yasal olarak sorumluluk almaları lazım. Ama alacaklarını zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Selam, Otopark tipi mi yoksa kaldırım kenarı tipi mi? Hırsızlık olaylarında bir yaptırımın olabiliyor diye biliyorum. Emanet etmeden kaynaklı bir şey diye duymuştum. Fakat sürtme/vurma gibi olaylarda bunun geçerli olacağını sanmıyorum. KASKO diye bağırıyoruz. Kamera görüntün varsa çok daha süper olur. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 dün araba bakmaya gittik. Her lafın sonunda 'SAYGILAR' diyordu adam. Direk aklıma sen geldim sevgili paramecium yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Selam, Dün öğleden evvel Eren ile denizde oynuyordum, öğleden sonra ise Erdem'in gazını almak ile meşguldüm :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 ba ba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 iSpark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 kamera olayında, hırsızlığa delil olamaz kararı alınmıştı bi arkadaş için ( lastik patlatma olayı değnekçinin ). AMA yasal bi işletmenin tam sorumluluğu var çalınma vs için, kaskon öder sonra kaskon gider onlardan alır die tahmin ediorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Selam, Hırsızlık ile ufak park kazası farklıdır diye düşünüyorum. Tampon seviyesinde tek tek mukayyet olamazlar ki : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Bu arada geçenlerde TV ' de birşey vardı , ne kadar doğrudur , ne zaman uygulanır bilemem , aklıma geldi Şu meşhur , yok kaybolan eşyadan müessemiz sorumlu değildir , ondan somrulu değildir , bundan sorumlu değildir olayı kalkıyor deniliyordu. Senin işletmende olacak herşeyden sen sorumlusun Edit . Yeni TTK ile gelen bazı değişikliklreden bahsederken söylediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar