Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 aranızda hiç denk gelen oldu mu bilmiyorum ama ttnetin yeni süper hizmeti bu. bir gece ansızın bilgisayarınızı açar açmaz bu sitenin açıldığını görüp şasırmayın, virus değil. sadece ttnet sözde reklam hizmeti olan site sizin girdiğiniz tüm siteleri, tüm browser bilgilerinizi ttnete aktarak, size girdiğiniz sitelere göre reklam çıkarmasını falan fişman sağlıyor. burda dikkat etmeniz gereken nokta(işte çakallık burda başlıyor) kapatmaya çalışırken çaktırmadan abone ediyor sizi. o yüzden kapatırken çıkan uyarıyı iyi okuyun. ingilterede tutunamayan zeki bir firmanın biz hangi aptallara kakalasak kendimizi diye düşünüp ttnetle anlaşarak kapağı bize atma durumu. ttnet kazanıyor, firma kazanıyor, siz fişleniyorsunuz ne güzel oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 bu gün bana çıktı, ama kapattım geçtim her hangi bir şey uyarı, pop-up vs cıkmadı kapatırken çıkmadan evvel bi tek kullanıcı sözleşmesini mi ne açtım, okumadan kapatıverdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 beni kimse fi$leyemez yigen, adamın ganını emirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 google un yaptığının aynısı işte gmail de mail yazarken bile atıyorum "araba" kelimesi yazdım hemenyanda ona göre reklamlar değişiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Google bilmemkaç milyon dolar tazminat ödedi bundan dolayı, bizde dava açsan sen haksız çıkarsın evini barkını alırlar üstüne lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 amerikada 1 temmuzdan itibaren buyuk devasa bir sekilde SPY modu acildi ISP lerde bizimkilerde ayni uygulamaya gecicek diye beklemekteyim... Yani bir warez crack gibi seyler indirirseniz hop gumleyeceksiniz aninda ceza gelcek eve... hapis cezalari filan amerikada suan bu tartisiliyor baya... Mp3 ler dahil hersey ... onceden indirilenlere bakilmazdi eger seed ediyorsan yani gonderiyorsan dagitan sensen basin belaya giriyordu ama artik indirirsende basin belaya girecek hadi bakalim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 sabah ieden bi siteye girmem gerekti normalde chrome kullanırım, bu çıktı direkt browserı kapadım, girdi mi ki bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 hayır diyenler ve davet sayfasından herhangi bir şekilde ayrılanlar dahil edilmez diyo gerçi ama dhda falan okudum kapayında alıylar sisteme falan demişler geçen yıl. hostsa ekledim 2 3 şeyi locale yönlendirdim ama bu ne amk ya sinir etti pazar günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Bunu kullanirsiniz TTNet girdiginiz siteleri goremez: http://forum.paticik.com/read.php?5,6841396 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 o zaman da opendns görcek abi bi şey farketmiyo ama zaten benim derdim privacyden çok interneti yavaşlatması yönlendirmelerle falan. sitelere girerken iox.net gibi bi şeyden yönlendirme yapıyomuş, bende olmuyor demek ki kapatınca sayfayı almamış beni sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 benim ie çoktan v9 tarafından parsellendi asfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 GERGE said: Bunu kullanirsiniz TTNet girdiginiz siteleri goremez: http://forum.paticik.com/read.php?5,6841396seni butun trafigin ttnet serverlarindan gecerken, butun HTTP REQ datani parse edip gene istedigini gorebilir :) DNS haricinde de pek cok gucu var adamlarin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar