Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Çürük alın iyi olur iş hayatınızda başarıyı yakalarsınız ilerde millet sakat gibi davranır .He yok ben bakkal olcam derseniz alın tabi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 ZaugnaKhaldun said: bu kadar detaylı yazabiliyorum çünkü son 2 haftamı askerlik şubesi/askeri hastane arasında mekik dokuyarak geçirdim. ANCAK: "Barışta ve seferde askerliğe elverişli değildir" yazısını görme huzuruna da eriştim =) kilodan mi aldın la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Ya kilo değilde işitme problemi olanlar yırtabiliyomu askerlikten. Birde çürüğe ayrılanlara "askerlikten muaftır" belgesimi veriyolar yoksa direk "çürük bu" mu diyolar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 çürük bu deyip parmakla gösteriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Benim arkadaşın bir kulağında doktor hatası kaynaklı duyma problemi vardı. Muaftı yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Sparkcaster said: çürük bu deyip parmakla gösteriyolar sıkıntı yani çürük raporu almak bazı durumlarda. sektöre göre elemine edilme durumunuz var çürük iseniz evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 kiymaliborek said: Sparkcaster said: çürük bu deyip parmakla gösteriyolar sıkıntı yani çürük raporu almak bazı durumlarda. sektöre göre elemine edilme durumunuz var çürük iseniz evet. örnek verir misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Yurtdışı Master başlayanların birşey yapmasına gerek var mı Türkiye'de? 1 ay sonra gidiyorum. Orada konsolosluğa başvuruyoruz diye biliyorum? Haziran'da mezun oldum, askerin kapısının önünden bile geçmedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 tecilli degilse tecil edicen. cok basit yurtdisinda, yarim gunluk is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Yani burda bişi yapmama gerek yok dimi? Giderken pasaport kontrolde geri çevirmesinler de :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 CthuLhu said: kiymaliborek said: Sparkcaster said: çürük bu deyip parmakla gösteriyolar sıkıntı yani çürük raporu almak bazı durumlarda. sektöre göre elemine edilme durumunuz var çürük iseniz evet. örnek verir misin akciğer / solunum rahatsızlığından çürük alan ağabeyim banka müfettişliğine başvurusu reddedilmişti seyahat sıkıntısı yaşayabilir diyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 onun curukle bi alakası yok. normalde de saglık kontrolu sonuclarını veriyosun kurumlarda calısmaya baslarken o sonuclarda kolpa yapmazsa da reddedilecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 fixmen said: Yani burda bişi yapmama gerek yok dimi? Giderken pasaport kontrolde geri çevirmesinler de :). yeni mezunsan olmaz bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 galiba 22 eylul askere teslim tarihi o tarihten once gidiyosan problem olmaması lazım eger o tarihten sonra gidiceksen burda hallet derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Ellerim titriyor benim. Askerlik için nasıl bir durum olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 neden titriyor elin o önemli baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Benim aşil tendonum kopmuştu cama tekme attığımda lisede sorun yok ama sorun varmış koşamıyomuş gibi oynasam çürük alır mıyım? (çok iyi yaparım bir sene sakat yaşlı adam oynadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Aluriel said: neden titriyor elin o önemli baya Nedensiz, günlük işlerime engel teşkil etmiyor. Ama sürekli titrer, kimi zaman azalıyor kimi zaman artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 nedensiz ise bişey çıkmaz ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 -Deno- said: randevu almama gerek var mı ? bi de belgeler arasında 12 adet yakın zamanda çekilmiş fotoğraf diyor, cidden 12 tane mi lazım lan ? yarın halledeyim diyordum elimdeki vesikalıklarla, bir de fotoğraf ile uğraşmayayım. abi siz girmişsiniz kilodur muayenedir ama denonun dediği üniversite sonrası yapılan 2 senelik tecil başvurusu değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 gidersin komando olamaz raporu alırsın en fazla el titremesine. bu arada duz tecil icin 4 foto 4 diploma fotokopisi 4 kimlik fotokopisi yeterli olmalı. ama yinede fazla foto iyidir ben herseyde 8 er tane cektirip gitmistim =) ama eger askeri hastaneye sevkedilecekseniz 20 foto minimum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Artık 29'a kadar tecil edebiliyoruz demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 yes edit: yes dediğim şey cthulhu'nun sorusuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Benden de 8 istediler bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Buddha said: Artık 29'a kadar tecil edebiliyoruz demi? bu hala okulda okuyorsan sanırım. diğer türlü bişi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar