Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

askerlik tecil işlemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ZaugnaKhaldun said:

bu kadar detaylı yazabiliyorum çünkü son 2 haftamı askerlik şubesi/askeri hastane arasında mekik dokuyarak geçirdim.

ANCAK:

"Barışta ve seferde askerliğe elverişli değildir" yazısını görme huzuruna da eriştim =)
kilodan mi aldın la
Mesaj tarihi:
Ya kilo değilde işitme problemi olanlar yırtabiliyomu askerlikten. Birde çürüğe ayrılanlara "askerlikten muaftır" belgesimi veriyolar yoksa direk "çürük bu" mu diyolar ?
Mesaj tarihi:
kiymaliborek said:

Sparkcaster said:

çürük bu deyip parmakla gösteriyolar

sıkıntı yani çürük raporu almak bazı durumlarda. sektöre göre elemine edilme durumunuz var çürük iseniz evet.
örnek verir misin
Mesaj tarihi:
Yurtdışı Master başlayanların birşey yapmasına gerek var mı Türkiye'de? 1 ay sonra gidiyorum. Orada konsolosluğa başvuruyoruz diye biliyorum?
Haziran'da mezun oldum, askerin kapısının önünden bile geçmedim daha.
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

kiymaliborek said:

Sparkcaster said:

çürük bu deyip parmakla gösteriyolar

sıkıntı yani çürük raporu almak bazı durumlarda. sektöre göre elemine edilme durumunuz var çürük iseniz evet.
örnek verir misin

akciğer / solunum rahatsızlığından çürük alan ağabeyim banka müfettişliğine başvurusu reddedilmişti seyahat sıkıntısı yaşayabilir diyerek.
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

neden titriyor elin o önemli baya

Nedensiz, günlük işlerime engel teşkil etmiyor. Ama sürekli titrer, kimi zaman azalıyor kimi zaman artıyor.
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

randevu almama gerek var mı ? bi de belgeler arasında 12 adet yakın zamanda çekilmiş fotoğraf diyor, cidden 12 tane mi lazım lan ? yarın halledeyim diyordum elimdeki vesikalıklarla, bir de fotoğraf ile uğraşmayayım.

abi siz girmişsiniz kilodur muayenedir ama denonun dediği üniversite sonrası yapılan 2 senelik tecil başvurusu değil mi?
Mesaj tarihi:
gidersin komando olamaz raporu alırsın en fazla el titremesine. bu arada duz tecil icin 4 foto 4 diploma fotokopisi 4 kimlik fotokopisi yeterli olmalı. ama yinede fazla foto iyidir ben herseyde 8 er tane cektirip gitmistim =)
ama eger askeri hastaneye sevkedilecekseniz 20 foto minimum
  • Yeni Oluştur...