Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Loxias said: hiç görmediğin duymadığın bir şeyin önünde günde 5 vakit secde edip monolog bir konuşma içine giriyorsunuz. böyle düşününce bence hepiniz aynısınız Tartışmanın dengesi geri gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Varsa cezamizi cekeriz gardas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 İyi de var olması, sizin müslüman olmanız, dendiği gibi İslam'ın kurallarına uymanızı gerektirmiyor. Pekala da Amazon ormanlarında doğmuş, Brezilya'da katolik bir ailede doğmuş olabilirdiniz. O yüzden Tanrı'nın var olmasının, İslam'ın gerçek olup olmaması ile yakından uzaktan alakası yok... Sonuçta var olsa bile ve sizin dini kurallara uymamanız, hatta ona inanmamanız pek birşeyi değiştirmemeli. Kimsenin doğduktan otomatik olarak sırf doğduğu toplum ona inandığı için belli bir dine zorunlu olma gereksinimi yok. Haliyle var bile olsa, İslam en büyük din bile olsa ona inanmamak hiç birşeyi değiştirmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Sotto said: İyi de var olması, sizin müslüman olmanız, dendiği gibi İslam'ın kurallarına uymanızı gerektirmiyor. Pekala da Amazon ormanlarında doğmuş, Brezilya'da katolik bir ailede doğmuş olabilirdiniz. O yüzden Tanrı'nın var olmasının, İslam'ın gerçek olup olmaması ile yakından uzaktan alakası yok... Plagiarism Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 noel babaya inanmak daha efektif mesela. adam hediye getiriyor lan daha ne yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Dark_Soul said: Varsa cezamizi cekeriz gardas. Siz daha samimiye benziyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Ren said: noel babaya inanmak daha efektif mesela. adam hediye getiriyor lan daha ne yapsın. Hep birlikte inanırsak bi Kate Upton getirir mi mesela bize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 mantık aramazsak getiriyormuş diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Öff sahurdan sonra yattı mı herkes paticik ne hale geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Pirvan said: Dark_Soul said: Varsa cezamizi cekeriz gardas. Siz daha samimiye benziyorsunuz Ne sandin ...... :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 çilemse çekerim kaderimse gülerim oha sahur oldu mu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 sahura kalkip,paticik de isyani koyuveriyorlar efendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Sahura kalktim , sabah kahvaltisi yerine sahurda yiyorum artik,ogle yemegine kadar oruc tutuyorum isyerinde, boylece 0.5x de olsa sevap kazaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Dark_Soul said: Sahura kalktim , sabah kahvaltisi yerine sahurda yiyorum artik,ogle yemegine kadar oruc tutuyorum isyerinde, boylece 0.5x de olsa sevap kazaniyorum. nobetci atayiz reyislermi birakmislar kac kac... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 iyi uykular öncekendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Kınayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Pirvan said: Ren said: noel babaya inanmak daha efektif mesela. adam hediye getiriyor lan daha ne yapsın. Hep birlikte inanırsak bi Kate Upton getirir mi mesela bize? bana sadece memesi gelse yeter. hani çuvalla tümünü taşımak zor olur falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Ren said: iyi uykular öncekendimi sagol sagol sagol... ne guzel bir kafa bu uyuyorunnnm nmmnnmmmmmmktutnnnnm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Ne alaka ateistlikle, herkes gtune gore kural uyduruyor oruc tutmakla ilgili, yok agza su alip 3 damladan azi bogazdan gecerse oruc bozulmasmis, sekersiz sakiz cignenebilirmis, bilmemne icermeyen dis macunu ile disler fircalanabilirmis vs. diye uzayip gidiyor. Bende oruc tutmayi kendime gore yorumladim, gayette mantikli oldu seyhlerin, hocalarin uydurduklarina gore sdfds Edit: tuh, ezan okunurken 1 parca ekmek kacti bogazdan, sevap oranina %50 penalty geliyor bu durumda galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 234234 gun ceza oalrak oruc tutucaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Sparkcaster said: Feamer said: allah, tuzak kuranların hayırlısıdır. nasıl ya ney nasıl ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 oncekendimi said: tarih paranin elinde oyuncak oldu artik ,emin ol 500 sene sonra amerika ve sovyetler mazlum milletler kategorisine girecek.senin gibi inanmak istedigi icin inananlarda vah vah diyecek... hollywood filmlerinden hayatin akisini seyretmeye devam et iyi uykular sana.... öyle oldu valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 "nutella yerim" said: oncekendimi said: tarih paranin elinde oyuncak oldu artik ,emin ol 500 sene sonra amerika ve sovyetler mazlum milletler kategorisine girecek.senin gibi inanmak istedigi icin inananlarda vah vah diyecek... hollywood filmlerinden hayatin akisini seyretmeye devam et iyi uykular sana.... öyle oldu valla iste dedigim gibi bak tarih paranin elinde oyuncak oldu ,benim ceddim kabenin sacaklarini gecmeyecekvsekilde etrafini duzenlerken,medinede peygamberimin aziz ruhu rahatsiz olur dusuncesiyle tren raylarinin altina kece doserken , seyhulislam teymiyye nin yolunda gittiklerini iddia eden vehhabin dokuntuleri ebabilin yerle bir ettigi kafirden daha ileri gidiyorlar.nutellacik kabenin rabbi var onu merak etmiyorum korur onu nasilsa ,benim merak ettigim nokta sehir hayatina alismis kufurle ,kendine yeni ilahlar (para,tarikat seyhi,patron,nkadin vs) edinmis gunumuz muslumanlari baslarina Allahin va'di geldiginde ne yapacaklar acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 oncekendimi said: "nutella yerim" said: oncekendimi said: tarih paranin elinde oyuncak oldu artik ,emin ol 500 sene sonra amerika ve sovyetler mazlum milletler kategorisine girecek.senin gibi inanmak istedigi icin inananlarda vah vah diyecek... hollywood filmlerinden hayatin akisini seyretmeye devam et iyi uykular sana.... öyle oldu valla iste dedigim gibi bak tarih paranin elinde oyuncak oldu ,benim ceddim kabenin sacaklarini gecmeyecekvsekilde etrafini duzenlerken,medinede peygamberimin aziz ruhu rahatsiz olur dusuncesiyle tren raylarinin altina kece doserken , seyhulislam teymiyye nin yolunda gittiklerini iddia eden vehhabin dokuntuleri ebabilin yerle bir ettigi kafirden daha ileri gidiyorlar.nutellacik kabenin rabbi var onu merak etmiyorum korur onu nasilsa ,benim merak ettigim nokta sehir hayatina alismis kufurle ,kendine yeni ilahlar (para,tarikat seyhi,patron,nkadin vs) edinmis gunumuz muslumanlari baslarina Allahin va'di geldiginde ne yapacaklar acaba ? bence sen yine de ara sıra merak et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 oncekendimi 5-6 sayfa önce koyduğun fake fotolardan koysana yine, eğlenceli oluyordu. bu sefer daha az şiddet içersin ama mümkünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar