Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

websitesi için login ekranı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu konuda tam bir noob olduğum için sormak durumunda kaldım

şahsıma ait bir websitesi var bu websitesine daha girmeden bir login ekranı koymak istiyorum öyle her gelen giremesin diye
yani ana sayfa çıkmadan yada custom olarak sub domain yada diğer sayfa linklerini yazarak girse bile bu login ekranı çıksın istiyorum nasıl yapılır hazır kod template neyse artık yardımcı olursanız sevinirim
Mesaj tarihi:
milyon tane yöntemi vardır da
ben spring security kullanmıştım bu iş için.

önce jaas denemiştim, nedendir hatırlayamıyorum ama becerememiştim, sonra spring security ile hallettim.
Mesaj tarihi:
Hosting sirketine nasil password protected directory yarayabilecegini sor. Sana sunduklari bir kontrol paneli varsa bu secenek orda vardir muhtemelen. Sonrasinda korumaya almak istedigin dizin icin bu secenegi kullanman yegerli olacak.
Mesaj tarihi:
senko said:

önce jaas denemiştim, nedendir hatırlayamıyorum ama becerememiştim, sonra spring security ile hallettim.

ne jaası biliyorum ne spring security'i. sırf laf olsun diye karmaşık tavsiyeler vermek niye ?
Mesaj tarihi:
bunu php ile yapmıştım aslında ben, basit bir php işlemi
if !loginned show thispage şeklinde.

ama ifade edilen şeyi yanlış anlamış da olabilirim.
Mesaj tarihi:
antiban said:

senko said:

ne jaası biliyorum ne spring security'i. sırf laf olsun diye karmaşık tavsiyeler vermek niye ?

öğren abi.
  • Yeni Oluştur...