xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 bu konuda tam bir noob olduğum için sormak durumunda kaldım şahsıma ait bir websitesi var bu websitesine daha girmeden bir login ekranı koymak istiyorum öyle her gelen giremesin diye yani ana sayfa çıkmadan yada custom olarak sub domain yada diğer sayfa linklerini yazarak girse bile bu login ekranı çıksın istiyorum nasıl yapılır hazır kod template neyse artık yardımcı olursanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 milyon tane yöntemi vardır da ben spring security kullanmıştım bu iş için. önce jaas denemiştim, nedendir hatırlayamıyorum ama becerememiştim, sonra spring security ile hallettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 dedim ya noob um biraz bu spring i indirdim ama ne yapacağıma dair en ufak bir fikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Hosting sirketine nasil password protected directory yarayabilecegini sor. Sana sunduklari bir kontrol paneli varsa bu secenek orda vardir muhtemelen. Sonrasinda korumaya almak istedigin dizin icin bu secenegi kullanman yegerli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 çok teşekkür ederim di dediğin gibi yaptım gayet te istediğim gibi oldu eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 senko said: milyon tane yöntemi vardır da ben spring security kullanmıştım bu iş için. önce jaas denemiştim, nedendir hatırlayamıyorum ama becerememiştim, sonra spring security ile hallettim. ne jaası biliyorum ne spring security'i. sırf laf olsun diye karmaşık tavsiyeler vermek niye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 google it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 bunu php ile yapmıştım aslında ben, basit bir php işlemi if !loginned show thispage şeklinde. ama ifade edilen şeyi yanlış anlamış da olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 antiban said: senko said: milyon tane yöntemi vardır da ben spring security kullanmıştım bu iş için. önce jaas denemiştim, nedendir hatırlayamıyorum ama becerememiştim, sonra spring security ile hallettim. ne jaası biliyorum ne spring security'i. sırf laf olsun diye karmaşık tavsiyeler vermek niye ? öğren abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar