Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Merhaba, Beşiktaş çevresinde mümkünse havuzlu falan kaliteli bir salon arıyorum. Kanyonda mac'in yeri var ama fiyat biraz fazla geldi açıkçası, daha uygun bir yer bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 kaliteli derken? alaaaddin vardı bak istersen oraya bulvarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 ya hillside veya mac'in bir seviye altını arıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 beşiktaş'ta yok galiba öyle bişey sıradan mahalle salonları (aladdin de öyle zira bi vitrini barbaros'a bakıyor) da gereksiz pahalı. inönü'nün ilersindeki G-mall'da iyi bir salon var ünlülerin gittiği bir yer-miş fiyatı da uygun diye duymuştum ama gidip sormadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 fiyatlar nasi tr de ? mahalle salonu degilde normal adam gibi bi salon. (izzet altinmesenin gittigi olmasa da olur unsuzlerde kabul) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 İstanbul'da aylık 150TL verirsin sanırım. Gerçi uzun süreli üyelik yapıp, peşin ödeme yaptığında falan çok sağlam düşüyorlar her yerde olduğu gibi ama. Etraftan duyduğum kadarıyla bu civarda fiyatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 hmm pahali ya tr ye gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 çok değişiyor, ben mahalle salonuna gidiyordum aylık 40 lira veriyordum. (fena değildi aslında salon) Şimdi işe girince daha iyi bir yer arıyorum ama diğelim 100 liralık salonla 40'ın arasında nerdeyse hiç fark yok. Bir seviye üstüde 150-180 arası oluyor. (bunlarda 1 yıldan aşşağı üyelik yapmıyorlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 nedanko said: fiyatlar nasi tr de ? mahalle salonu degilde normal adam gibi bi salon. (izzet altinmesenin gittigi olmasa da olur unsuzlerde kabul) emin misin abi? izzette huzur var ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 nedanko said: fiyatlar nasi tr de ? mahalle salonu degilde normal adam gibi bi salon. (izzet altinmesenin gittigi olmasa da olur unsuzlerde kabul) öğretmen evi var burda 75 tl ve her ay ödüosun taahhüt yok. diğerleri güzel salonlar, pazarlık kapasitene bağlı. yıllık 2bin tl der mesela, hadi sana 3 ay belej verdim der aylık 130 a gelir. mırın kırın edersin 1500 e düşer daha düşük olur. ha mesela gidersin, 10bin çeker önce. Sonra sizin güzel hatrınıza 3bin oldu falan der. nasolsa marginal cost "0" a yakın adamlar için. 10tl de versen aylık kardalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Trump towersa temelden girdim 79 veriyorum artış ta olmayacak. Bizden öncekiler 65 e anlaşmışlar. Şuanda 110 falan sanırım. Havuz hariç her halt var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 hmm 100 ytl civari daha mantikoi gorunuyo. Benim burdaki mahalle salonu gerci ama aylik 100-120 ytl :) Kiyaslayinca pahali geldi o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Abi en çok para edecek salon sizi en forma sokacak salondur. Bunun içinde havuza saunaya carta curta gerek yok sağlam ve sizinle ilgilenmeye hevesli bir antrenorun olduğu her salon iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 ekipman olarak bir fark yoksa ücret farkının en büyük sebebi o ücret farkını ödeyebilecek maddi gelire sahip insanlarla aynı mekanı paylaşman olur. ki spor salonu düşünülünce mantıklı bile geliyor, apaçilerden nefret ediyoretgdfşlum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Soris said: Abi en çok para edecek salon sizi en forma sokacak salondur. Bunun içinde havuza saunaya carta curta gerek yok sağlam ve sizinle ilgilenmeye hevesli bir antrenorun olduğu her salon iyidir. öyle salonlar ucuz olur aksine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar