Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnandığımız değerler....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim şu an hayata olan bazı inandığım değerlere karşı olan inancımı nerdeyse hepisini yitirmemden dolayı sizinle paylaşmak için bu topici açmak ihtiyacı duydum.
biliyorsun ben hemen hemen 2 senedir forumlarda hep aynı topicleri açıyorum hep bunalım topicleri hep depresyon topickleri.ve artık kime söylesem beni dalga geçtiğimi kendimi acındırdığımı söylüyorum.Birinin bana acımasından nefret ediyorum ama bunları yazmamın sebebi acındırmak değil sadece banabirşeyler söylemeniz.Ewet o duygulardan hala kurtulamadım hem daha da derinleşti arkadaşlar ve hala daha bir kız arkadaşım yok her okuldan gelişim de oturuyor 2-3 saat müzik dinlior bunları düşünüyorum.Benim hayata olan inancım , sevgiye olan inancım , aşka olan inancım , adalete olan inancım tamamen sarsılmış durumda.Yani tipimiz kötü diye kızlardan bu kadar dışlanmak zorundamıyım.Nie bugüne kadar hiç beğenenim sevenim olmadı.Çok aktif davranıyorum ama olmuuyor.ne kadar iyi kalpli biri olsam dahi bu işe yaramıyor.İstediğim şey duygu yoğunluğu romantizm AŞK ama nie olmuor?mesela örnek okulda bir kız arkadaşım var 2 senedir her türlü iltifatı yapmışımdır devamlı bi o ban bi ben ona sataşmamıza rağmen o kız hala benden hoşlanmıyor ama ben çok hoşlanıyorum.Offff hep içimi karatıyorum bir türlü kurtulamadım şu içinde bulunduğum durumdan.Ailesel sorunlar zaten ayrı bi boyutta.Help me!!!!!!!![signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Mesaj tarihi:
birde bende kendine güvensizlik ve kalabalık ta kendini dışlanmış hissetme gibi sorunlar da var.Mesela çok kalabalık böyle sosyetik diyebileceğimiz yerlerde özellikle o kadar insan arasında sanki hayaletmişim gibi dışlanmışım gibi gelior bana[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Mesaj tarihi:
Çok büyük bir ihtimalle "el bebek gül bebek" modunda büyütülmüşsün...Üzülme ama büyüyorsun çünkü...[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10
Audi A6-Paladin-7L-ML8
VW Polo(Kaza Yaptım)-Buffbot-2L-ML6
Mesaj tarihi:
offff saçmalama ben tek çocuk değilim hiçbir zamanda şımartılmadım daha doğrusu babam her zaman erken gelmezdi 10 günde bir gelirdi görürdüm dier geceler hep 2-3-4-5 de gelirdi.Ben hiçbir zaman rahat mutlu büyümedim ve hala ne rahat ne mutluyum kullandığımız kelimeler dikkat edelim zaten herşeyi acıtıyor[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Mesaj tarihi:
Kız arkadaşın olmaması daha iyi bence.Kendini geliştirmeye ve "benliğine" vakit ayırabilmen için bulunmaz bir zaman. Öncelikle kim olduğunu bulmalısın diyorum.[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10
Audi A6-Paladin-7L-ML8
Mesaj tarihi:
bulamıyor kendimi bulamıyorum ayrıca ben 18 ime giricem 1 kız arkadaşım oldu bugüne kadar o da 1 hafta sonra terk edip benle eski çıktığıyla tartıştığı için benle çıktığını söledi duygularımla oynadı.Ben sadece dertlerimi anltıcak sırlarımı paylaşacak bana mutluluk vericek beni sevicek beni bilicek beni öpicek bana şefkat göstericek bana gülücük bana tatlı tatlı kızıcak bana şımaracak birini istiyorum[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Mesaj tarihi:
Senden şunu anlamanı bekliyorum:Hayatta bir tek doğru yoktur. Herşeyin bir sebebi ve sonucu vardır. Ve en önemlisi senden değerli başka hiçbirşey yoktur.
Kendine dikkat et...[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10
Audi A6-Paladin-7L-ML8
Mesaj tarihi:
psikoloğa git biraz para kazansınlar o kadar okul okumuşlar.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
Bu yüzden üzülme bence...Her zaman beğendiğin kişi seni beğenmez...Ama bir bayan olarak san şunu söyleyeyim kızlar her zaman tipe önem vermezler.Öenmli olan önce kişiliktir...Bilmiyorum ama bir insana iyi davranırsan özelliklede sosyalsan ( kızlar sosyal insanlardan hoşalnırlar içine kapanık tiplerden deil) inanki sewmemesi için neden yok ...( Tabii yüzüne hiç bakılmayacak kadar da tipsiz deilsen) Bu arada dediğim gibi tek bir kıza saplanıp kalmıssın sen...Belki etrafında seni seven var maa sen hiç bir girişimde bulunmadığın için birşey söyleyemiorlar.Çünkü kızlar erkeklere genelde ilanı aşk etmezler :-)

Bende depresyondayım bu yüzden seni anlıyorum...Ama benim depresyonum bu yüzden deil ... hayatın ne kadar saçma olduğunu anlamamdan kaynaklanıyor...Çevremdeki herşey o kdr saçma ve monoton...Herşey hergün aynı hiç bir manası yok...O kdr sıkıcı ki herşey...Bıktım dışarıya karşı hep mutlu gözükmekten hep çok sosyal davranmaktan... Off okuduğunuz yada dinlediğiniz için saolun valla rahatladım ya :)[signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et
Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et
Akıllı olupta tembel ise ikaz et
Hem akılsız, hem de tembel ise imha et...
Mesaj tarihi:
Bak öncelikle kafandan sen bunu atmalısın sen kendini hep ben tipsizim,sorunluyum,kimse beni sewmiyor,kimse beni beğenmiyor die odaklamıssın...Kendini böle odaklarsan çevrene öyle yansır.Öncelikle sen hergün kendine bugün ne kadar yakışıklıyım ne kdr güzelim demelisin...Hergün aynanın karşısına geç ve 5dk boyunca Allahım iyiki beni böyle yarattın çok muhteşemim de...O 5 dakikada kendini öv iyi yanlarını düşün kendini sew!Ben ne kadar güzelim de ve kendini motive et...Sen kendini ne kadar çok beğenirsen çevrendekilerde seni o kadar beğenir...YAda sen kendine ne kdr değer verirsen çevrendekiler o kdr değer verir...Mesela ben eskiden kendimde nefret ederdim...Ama artık hep ben çok güzelim kahretsin falan filan diorum gerçekten hayatımda çok büyük değişiklikler oldu...Sende böle yapmalısın.Hatta bunu yannızken deil arkadasalrının yanındada birşey olduğunda kahretsin ya işte ben buyum fln de.Yada okula gidince ya bugün ne karizmayım off yakıorum valla fln de şakar yapar misali kendini öv.Bu sana özgüven getirir.

Ayrıca eğer2 senedir bunalımdaysan bence bi psikiyatriste gitsen iyi olur...Pskiyatris sana yol gösterir yada okuldaki rehberlikle görüş[signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et
Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et
Akıllı olupta tembel ise ikaz et
Hem akılsız, hem de tembel ise imha et...
Mesaj tarihi:
babama sölüyorum git diyo ama unutuyo yollamıyo kalıo öle gidemiyorum bi türlü ayrıca 4 senedir dişimdeki tellerin bunda etkisi çok büyük allahtan çıkıcak kasım sonunda allaha şükür hayatımda ilk defa sevinçten ağlayabileceğim birşey olucak kendi dişlerimi tekrar görebileceğim rahat rahat yemek yiyip sakız çiğneyebileceğim.[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Mesaj tarihi:
Diablo kardeşim
Öncelikle anlattıklarına göre ciddi sorunlar yaşıyor gibisin. Bu durumda psikolojik yardım alman, almak istemiyorsan seni dinleyecek iki üç arkadaşınla adamakıllı konuşman lazım.
Şimdi, yalnızlık ve tip konularını bir yere bırak bence(ki bırakmadan bir de yorum yapayım). Bir pati kardeşimin de dediği gibi(horrible mıydı, geçen başımı vurup saksıyı çatlattığımdan beri her şeyi unutur oldum), kızlar yaşları da kemale erince (18) tipe bakmazlar(genelde). Piyasa ve kaşarlar paraya bakar, kalanları da genellikle onları anlayacak, eğlendirecek ve koruyacak birini arayıp o limana demir atarlar. Tipe çok takıyorsan, kendi hayatımdan örnek vereyim. Kardeşim de 18 yaşında, manken gibi herif, uzun ince uzun saçlı bilmemne falan filan. Bugüne dek onun da hiç kız arkadaşı olmadı. Benim lise2den beri saçlar döküle döküle kalmadı, yeni 14 kilo verene kadar gayet enseli ve göbekliydim, gözlüklüyüm. Bugüne kadar kaç kızla ilişkim oldu ben bile hatırlamıyorum, ki övünmek anlamlı değil bu sakın ha, kızlar öyle çirkin kızlar falan da değildi. Onların senden ne istediğini bileceksin ve kendini de ifade edeceksin o konuda. Bu kadar. Ama şimdilik bence bu senin sorunun değil.

Anladığım kadarıyla daha derine giden problemler var. Bence önce mutsuzluğunun kaynağını bulup bunu çözmeye çalış, bunu yapmadan önce ne yaparsan yap ters tepecektir. Acaba ailenden gereken ilgiyi mi göremedin? Sen mi olaylara karamsar bakıyorsun? Mutsuz musun? Sorun nerede bul, ondan sonra adım adım çöz. Bu kadar sorunun varken de kimseyle düzgün bir ilişki yaşayamazsın yalnızlığı bu kadar sorun yapıyorsan. Kimse seni taşımak istemez duygusal olarak.

Bence sen bir psikologla konuş. En azından bir kere. SAkın millet bana deli der diye düşünme. Zaten çok giden vardır etrafında bilmiyorsundur. O sana belki yol gösterir. Ama unutma, sorunlarının anahtarı her zaman sende.[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Mesaj tarihi:
gecen aydı sanırım cezmı ersozun bır konusması vardı onu dınlemıstım adam erkek lısesınde okumus yanı kızlızsıgın ne kadar kotu bır sey oldunu bılıyor. adam o kdar yapıcı konusuyorduku bu konudakı butun korkularına care bulabılırsın onun kıtaplarında[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Mesaj tarihi:
said:
diablotg, 30 Ekim 2004 21:11 tarihinde demiş ki:
benim şu an hayata olan bazı inandığım değerlere karşı olan inancımı nerdeyse hepisini yitirmemden dolayı sizinle paylaşmak için bu topici açmak ihtiyacı duydum.
biliyorsun ben hemen hemen 2 senedir forumlarda hep aynı topicleri açıyorum hep bunalım topicleri hep depresyon topickleri.ve artık kime söylesem beni dalga geçtiğimi kendimi acındırdığımı söylüyorum.Birinin bana acımasından nefret ediyorum ama bunları yazmamın sebebi acındırmak değil sadece banabirşeyler söylemeniz.Ewet o duygulardan hala kurtulamadım hem daha da derinleşti arkadaşlar ve hala daha bir kız arkadaşım yok her okuldan gelişim de oturuyor 2-3 saat müzik dinlior bunları düşünüyorum.Benim hayata olan inancım , sevgiye olan inancım , aşka olan inancım , adalete olan inancım tamamen sarsılmış durumda.Yani tipimiz kötü diye kızlardan bu kadar dışlanmak zorundamıyım.Nie bugüne kadar hiç beğenenim sevenim olmadı.Çok aktif davranıyorum ama olmuuyor.ne kadar iyi kalpli biri olsam dahi bu işe yaramıyor.İstediğim şey duygu yoğunluğu romantizm AŞK ama nie olmuor?mesela örnek okulda bir kız arkadaşım var 2 senedir her türlü iltifatı yapmışımdır devamlı bi o ban bi ben ona sataşmamıza rağmen o kız hala benden hoşlanmıyor ama ben çok hoşlanıyorum.Offff hep içimi karatıyorum bir türlü kurtulamadım şu içinde bulunduğum durumdan.Ailesel sorunlar zaten ayrı bi boyutta.Help me!!!!!!!!

bır kız arkadasın olsa butun sorunlarından kurtulcanı dusunuyor musun?[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Mesaj tarihi:
ehe pati işe yaramaya başladı psiko pati bölümü açılsın. millet buluşup dertlerini yokediyo. takdir ettim cidden. (cidden yani)

arkadaşım sende üzülme ne diyim bende aynı şeyleri yaşadım ama yavaş yavaş geride kalıyor herşey. kendine güvenmeye bbaşladıkça yada başlarda güvenmeye çalıştıkça herşey güzelleşicek emin ol. kendini çirkin görme hiçbir zaman seninde sevenin beğenenin çıkıcaktır elbet[signature][hline]Rahan, 25 Ekim 2004 21:00 tarihinde demiş ki:
Bellemiştim derken hareketi hep beraber yapalım;
* önce avuç içleri yukarı bakacak şekilde elleri uzatıyoruz
* sonra elleri yumruk yapıyoruz
* önkol (bilek dirsek arası) yere sürekli paralel olacak şekilde yumruk halindeki ellerimizi ileri geri hareket ettiriyoruz.(masayı çekermiş gibin)
işte emrah böyle "kardeş belliyomuş."
Mesaj tarihi:
Hiç kafana takma Diablo ve inan,Takmaya değmiyor...
Kendine bir hobi,uğraş,yetenek-bilim bul,uğraşıp kafanı dağıtabileceğin,aynı zamandada getirisi olan[ki hepsinin mutlaka ki bir getirisi vardır]..Bir süre sonra hepsi silinmiş olur sen farkına bile varmaz,güler geçersin...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Satılık Süper Tesisat!Üst Model için satıyorum!Kaçırma!
Mesaj tarihi:
varsn kız arkadaşın olmasın varsın millet seni dışlasın bunlar gelip gecer sen etrafındakilerden etkilendiin için böle dşünüosun muhakkak. bi bakıosun yanındaki çcuk milleti eelendirio odak noktası oluo dolayısıyla ben nie böyleim die düşünüon . sen önce kendini tanı .ööle aktif flan olmaya calışma .daha cok acı cekrsin. yalnızlık cou zaman daha iidir . bi kac düzgn hobi edin bunlara younlaş . bi amacın bi düzgün yaptıın bişi olsun . hrkes esprili ve yakışıklı olamaz . herkes o tip insanlardan da hoşlanmaz . tipim yok mu diosun ( tabi bu senin düşüncen) git o zaman otur bol bol kitab oku entellektüel birikimin olsun üniversitede kucaana düşrler .. bilgili insanın hali baska olur emin ol ..
Mesaj tarihi:
en güzeli etrafında orman veya yeşil bir alan varsa git sevdiğin insanlarla otur kafanı dağıt.çok fazla düşünme böyle şeyleri,toplulukta insanların senin hakkında nasıl düşündüklerini pek fazla sallama.yani nasıl düşünürlerse düşünsünler bir daha göremeyeceğin insanlardan utanmanın pek bir alemi yok.[signature][hline]shinsetsu desu..
Mesaj tarihi:
ya bu yazılanların hepsini okumadım ama kız arkadaşının yokluğundan dolayı bir sitem etmişsin galiba....ben 19 a gireceğim 1 kere bile kız arkadaşım olmadı benimde buna bir gayretim olmadı ...bilmiyorum ben halimden memnunum ha sevgili olmasada bir sürü kız arkadaşım var ..sen sadece fazla kafana takmışsın ben kesinlikle kız arkadaşının olmamasının bir eziklik bahanesi olacağına inanmıyorum...ha tabikide kimisi bu durum karşısında sitemkar olur kimiside; *****aşağı kasımpaşa hesabı olur...tamamen insana kalmıştır burda biz sana ne desek pek birşey değişeceğinide sanmıyorum sadece birşeyler yazın demişsin ona hitaben yazdım iki üç şey...[signature][hline]www.akvadi.com

Ben sarhoşum gel beni al..... :)
Mesaj tarihi:
çok teşekkür ederim arkadaşlar önerilerinizi dikkate alıcağım bu arada benim doğru düzgün arkadaşım yok derdimi anlatacağım olsa belki birazdaha hafiflerim neyse aslında haklısınız hayat üzülmeye direnç gösterdimi zevkli oluyor[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
  • Yeni Oluştur...