Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

içip içip sağa sola laf atan tipler..

driftintosin

Öne çıkan mesajlar

hayır madem içiosun nie adam gibi durmuosun .. kadıkyde yrüoruz 2 pç sarhoşlar dut gibi sizi dumble la döverim lan dedi bööle yanmızdan gecerkene. biz tabi şaşrdık arkdaşla ama yani biz cvp versek al başına belayı..
bunlar ayıp seyler yapmamak lazım .. serfsiz herf yaa dşndükçe cinler gelio .. siz siz olun yapmayın kendinize hakim olun ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bellow, 31 Ekim 2004 22:22 tarihinde demiş ki:
sheref sende laf atıyosundur lan :D

yok ben kimseye laf atmam...
bellow bunu demene çok kırıldım ayrıca :(
ben güzel ortamlarda içerim ayyaş gibi gezmem ortalıklarda zaten içtiğimiz ortamlarda kesin bikaç tane hatun vardır bizimle beraber yani ayıptır böle şeyler, insan sarhoş olabilir hatta iyice sapıtabilir ama başkasına zarar veriyor rahatsız ediyor ise g.tü ile içenler sınıfıa girer ben g.tümle içmem içeni sevmem ortamıma almam..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük|
|Lominadze|News|Blog|
|Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Sosyal ağlarda paylaş

Valla adam gib içeceksin çarmaya başladıgı anda bırakacan evde değilsen
Adam kafayı bulduysa zaten ne yaptıgının farkında değil laf atıyosa sinirlenmiycen fazla böle tiplere cevapta verme yoksa dalaşır ileri giderse alırsın aşagı bidaha sarhoş olmaz dışarı çıktıgında kır bi kafa göz tabi şiddete karşıyız :)[signature][hline]:))) !!!
........................
Sosyal ağlarda paylaş

Herzaman şunu derim. İçki içiceksen dışarıda yaninda gezdiğin adamlara dikkat ediceksin. Misal ben zil zurna sarho$ olunca kendimi tutamiyorum. Etrafa laf atmiyorum ancak birisi yanımdaki insan a laf attiği zaman deliriyorum ve gözümü anca ya hastane de yada karakolda acabiliyorum. Ancak bi de bazi arkada$lar ( örn kuzenim ) içince etrafina zarar vermeyi seviyorlar. King de dans eden insanlara az küfür etmedi ve az dayaktan kurtulmadik :)
Bu tür arkadaşlariniz ve akrabalarınız varsa beraber icmeye gitmeyin.![signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki:
itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum
nası diim böle rahatlatıyo

Follow the energizer tav$ani
Sultan's Of The Dav$ans
Sosyal ağlarda paylaş

etrafına bakınacaksın güzel bir sopa bulacaksın gidip dalacaksın 2 kişisin zaten sarhos biraz sakat olur ama sopayı yedimi afallar bi şey yapamaz sonrada topuk yaparsın.

ne odun insanlar var ya şimdi düşünemiyorum yanında kız arkadasın falan olsa elele yürüsen gelse yanına 2 tip laf atsa uysa kız arkadaşının yanında katil olursun katil la havle.[signature][hline]0 bir -Kuzu
MSN efea[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Hani nerdeler? 3 Numara sopayla geliyorum.
Bizim arkadaşı bıçakla dürtükledi *rosp* çocukları. Durup dururken, omuz atıp "Naaapıyon laaan" diyerekten. Hem de Kadıköy çarşısında akşam vakti....
Bulduğumu dövmeye karar verdim.[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...