driftintosin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 hayır madem içiosun nie adam gibi durmuosun .. kadıkyde yrüoruz 2 pç sarhoşlar dut gibi sizi dumble la döverim lan dedi bööle yanmızdan gecerkene. biz tabi şaşrdık arkdaşla ama yani biz cvp versek al başına belayı.. bunlar ayıp seyler yapmamak lazım .. serfsiz herf yaa dşndükçe cinler gelio .. siz siz olun yapmayın kendinize hakim olun .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 laf atmam ama muhabbetim çekilmez(miş)[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 sheref sende laf atıyosundur lan :D[signature][hline][b]Msn : [email protected] Alexi_Septimus, 29 Ekim 2004 16:03 tarihinde demiş ki : Hepsi bir kere kullanılacak ? 3x4 = 12 5x6 = 30 30-12 = 28[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 hep arkadaşlarım laf atar bende onları tutarım.. Aslında sözleşiriz ben çok içip laf atıcam derim onlarda okeyler ama durum deişmez yine onlar atar ben seyrederim :([signature][hline]insight_13, 30 Şubat 2031 00:00 tarihinde demiş ki: Alın size komik laf tam imzalık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 indirin kim bişey diyosa[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: Bellow, 31 Ekim 2004 22:22 tarihinde demiş ki: sheref sende laf atıyosundur lan :D yok ben kimseye laf atmam... bellow bunu demene çok kırıldım ayrıca :( ben güzel ortamlarda içerim ayyaş gibi gezmem ortalıklarda zaten içtiğimiz ortamlarda kesin bikaç tane hatun vardır bizimle beraber yani ayıptır böle şeyler, insan sarhoş olabilir hatta iyice sapıtabilir ama başkasına zarar veriyor rahatsız ediyor ise g.tü ile içenler sınıfıa girer ben g.tümle içmem içeni sevmem ortamıma almam..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Valla adam gib içeceksin çarmaya başladıgı anda bırakacan evde değilsen Adam kafayı bulduysa zaten ne yaptıgının farkında değil laf atıyosa sinirlenmiycen fazla böle tiplere cevapta verme yoksa dalaşır ileri giderse alırsın aşagı bidaha sarhoş olmaz dışarı çıktıgında kır bi kafa göz tabi şiddete karşıyız :)[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Herzaman şunu derim. İçki içiceksen dışarıda yaninda gezdiğin adamlara dikkat ediceksin. Misal ben zil zurna sarho$ olunca kendimi tutamiyorum. Etrafa laf atmiyorum ancak birisi yanımdaki insan a laf attiği zaman deliriyorum ve gözümü anca ya hastane de yada karakolda acabiliyorum. Ancak bi de bazi arkada$lar ( örn kuzenim ) içince etrafina zarar vermeyi seviyorlar. King de dans eden insanlara az küfür etmedi ve az dayaktan kurtulmadik :) Bu tür arkadaşlariniz ve akrabalarınız varsa beraber icmeye gitmeyin.![signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum nası diim böle rahatlatıyo Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 bizede geçen gün saldırdılar. ucuz atlattık..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 46) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 kadıköy'de laf atarlar doğaldır. bana da atmışlardı bir kere. sadece atmayla kaldı .)[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 bazi insanlar agziyla degil arka taraflariyla iciyo ne yazikki[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 etrafına bakınacaksın güzel bir sopa bulacaksın gidip dalacaksın 2 kişisin zaten sarhos biraz sakat olur ama sopayı yedimi afallar bi şey yapamaz sonrada topuk yaparsın. ne odun insanlar var ya şimdi düşünemiyorum yanında kız arkadasın falan olsa elele yürüsen gelse yanına 2 tip laf atsa uysa kız arkadaşının yanında katil olursun katil la havle.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Hani nerdeler? 3 Numara sopayla geliyorum. Bizim arkadaşı bıçakla dürtükledi *rosp* çocukları. Durup dururken, omuz atıp "Naaapıyon laaan" diyerekten. Hem de Kadıköy çarşısında akşam vakti.... Bulduğumu dövmeye karar verdim.[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 icmeden laf atanlar daha fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar