xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 s3 ne ya iphone cakmasi telefon ben ayrica bi telefona o kadar para da vermem iphone s3 fark etmez ne gerek var abi 2-3 ay sonra support u bile cekicek adamlar update bile yapamicaksin telefona. degmez abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 4s alacam gibi pazartesi veya salı. vazgeçircek olan varsa çekinmesin, alma şundan şundan dolayı desin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 5 cikicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 5 çıkınca al 4s'i ucuzlar baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 ahmedinejad said: 4s ile 4 arasında baya fark var. bir sınıf fark var hatta. 5 çıkar çıkmaz gelir türkiye'ye. en fazla 2-3 hafta gecikir. Gelir de kol böreği olur 5 Türkiye'de 6 ay civarı. Benim Almanya apple store'dan tax free'yi düşünce 1200'e aldığım 4s Türkiye'de 2000 lira civarına satılıyor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 zaten 4s 2000 tl.5 cıkınca 5000 lira fiyat cekmezler heralde.verriz 300 500 daha fazla nabalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 ben 4s alacak olan kişiyim, gittim ve aldım da. ama arkadaş bu kredi kartı numarasını vermeden appstoredan alışveriş yapmanın mümkünatı yok mudur ? jb dışında. jb düşünmüyorum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Bu tüplü Ferrari gibi birşey oluyor gidip parayı bayılıp ısırılmış kurtlu elmayı alıyorsunuz sonra böyle diyorsunuz ayıp... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 ahaha doğru diyorsun da ailecek kredi kartına karşıyız biz. hatta sülalecek. yok yani kredi kartımız. nakitle çalışırız, ondan şey etmiştim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 100 lira limitli bi kart çıkarttır. onla kullan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Sanslisin. Ozel mesaj gonderdim sekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 yeni topic açmadan buradan sorayım bari,galaxy ace almak istiyorum,bu fiyat civarından var mı daha iyisi ve genel olarak yorumlar neler g.ace için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 aşk olsun bir kişi gelip elimden tutmamış :( flash desteği yokmuş ace'in uygulamalarda,video izlerken vs ne kadar problem yaratır bu olay ? bi de kronik bir problemi var mı bu serinin,şarj problemi,kapanma problemi vs ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar