Holy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Çok güzel yendik beah. Fizban 6 gol 4 asistle kendini aştı ama asıl bombamız arcane idi. Maçtan önce gizli forvet olarak oynamasına karar verdiğimiz arcane 5 golü ile maçın kazanılmasında çok önemli rol oynadı.
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 böylece benim yaptığım ilk takımın dengeli olduğu ortaya çıktı ahah[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
Hill Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Bence anladık ki torayla ben ortasahayı geçmeyince çok güzel tıkanıyonuz. Bundan sonra kendimi yemicem ben, oturacam paşalar gibi.
Holy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Arada böle açıyonuz ortayı ben rakip forvetle bön bön bakışıyorum ama yinede iyi savunma yapıyonuz =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 en kilolu çıktığım maçtı ölüorum sandım bi an :D bi dahakine zayıflayıp çıkıcam daha çok koşucam :D.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava!
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 olm bişi diil gidicem kalpten sakat bi olay.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava!
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 hm neyse ki tora ve emoş (lol emoş yaptınız adamı) bjk lı :). bu arada o biraz patlar sanki , bjk bi takıma olursa gs fb aynı takımda olur, gerçi bizim fair play ortamında bişiycik olmaz da yine de delikanlı taraftara yakışmaz :P.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava!
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 ya foruma 2 gün bakmıyorum maç kaçırıyorum be of[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Öne çıkan mesajlar