Holy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Çok güzel yendik beah. Fizban 6 gol 4 asistle kendini aştı ama asıl bombamız arcane idi. Maçtan önce gizli forvet olarak oynamasına karar verdiğimiz arcane 5 golü ile maçın kazanılmasında çok önemli rol oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 böylece benim yaptığım ilk takımın dengeli olduğu ortaya çıktı ahah[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hill Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Bence anladık ki torayla ben ortasahayı geçmeyince çok güzel tıkanıyonuz. Bundan sonra kendimi yemicem ben, oturacam paşalar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Arada böle açıyonuz ortayı ben rakip forvetle bön bön bakışıyorum ama yinede iyi savunma yapıyonuz =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 en kilolu çıktığım maçtı ölüorum sandım bi an :D bi dahakine zayıflayıp çıkıcam daha çok koşucam :D.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 olm bişi diil gidicem kalpten sakat bi olay.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 hm neyse ki tora ve emoş (lol emoş yaptınız adamı) bjk lı :). bu arada o biraz patlar sanki , bjk bi takıma olursa gs fb aynı takımda olur, gerçi bizim fair play ortamında bişiycik olmaz da yine de delikanlı taraftara yakışmaz :P.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 ya foruma 2 gün bakmıyorum maç kaçırıyorum be of[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar