xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 şimdi aynı ofisteyken ağ üzerinden ortak bir klasörümüz var ve herkes o klasörü görüyor değiştiriyor çalışıyor falan şimdi sorum bu klasöre eve gittiğimde nasıl ulaşabilirim? Dropbox falan manuel olaylarla uğraşmadan var mıdır bir yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Ofise VPN ile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 cok önce yapılabiliyrdu şimdi ne oldu bilemedim, paylaşılan klasör internet üzerinde ip ni yazarak erişebiliyorsun windows kullanıcı adi ve şifresini grerek. hala varmıdır bilemiyorum. project r3x diye program vardı hatta ip scan atip acık olan bilgisayarlar taranıp kurcalanabiliyordu. tavsiyem paylaşıma actıgında diğer bilgisayarların editleme özelliğini kapa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 paylaşım klasörünü 5 bilgisayar kullanıyor ve hepsi editlemek zorunda zaten sadece 1 klasör içinde 100 lerce dosya var o dediğim ip olayını denemiştim olmuyor türkiyede modem sürekli resetleniyor yada akşam fişler çekiliyor ip ler hep resetleniyor onun yerine hamachi tarzı user name alıpta yapabileceğimiz bir program arıyordum daha çok ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 http://www.no-ip.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar