mokoko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 "Hidayet Türkoğlu'nun, ligin doping politikasına uygun olmayan 'methenolone' maddesi kullandığından dolayı 20 maç ceza aldığı bildirildi." artık tamamen bitirdi kendini
raptoid Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 aptal herif kullandığı haldemi bu kadar rezilmiş vah vah..
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 iyileşme sürecinde tedaviyi hızlandırmak için almış, yani öyle diyorlar. 20 maç almasının sebebi de bu sanırım da yasaklı madde alıyorsun sonuçta, ne olursa olsun... Türkiye'deyken almış birde, burada kullanmış. O sürece denk geliyormuş incelemelerdeki tahmini kullanım süresi edit: Yeni iddialara göre de farkında olmadan almış. Kendisi durumla ilgili TSİ 23:30'da basın toplantısı düzenleyecekmiş.
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 açıkladı, Türkiye'de omuz sakatlığı için antrenörü tarafından bir ilaç verilmiş. Kendisi de antrenöre güvenip, yasaklı madde olup olmadığını kontrol etmeden kullanmış. Vücuduna giren her maddeden ne olursa olsun kendisinin sorumlu olduğunu söylemiş ve kendisine güvenenleri yüz üstü bıraktığı için özür dilemiş. Eğer ilaç bildirilseymiş sorun olmayabilirmiş deniyor birde, ayrıca cezası süresinde maaş alamayacakmış Hidayet ve bu da 2.9 milyon dolara denk geliyormuş. yine edit: Gerçi doping cezası alan oyuncular içinde tarihteki en yüksek cezayı Hidayet'e vermişler. Zor artık buradan çevirmesi ya, hiç savunma falan da mı yapmamış nedir asfsd
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 radagast62 said: Topu değiştirmeye kalktılar, isyan çıktı geri döndüler eski toplara. Benzer sebepten bu formanın yaygınlaşması da imkansız bence. Oyuncuların büyük çoğunluğu temel alışkanlıklarını etkileyecek değişikliklere sıcak bakmıyor. topun değişmesinin en büyük sebeplerinden biri, doğal bir madde olmadığı için oyuncuların ellerinde çizik mi nasır mı ne bişi yapıyordu. o noktada bitti zaten yeni top mop kalmadı...
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Hidayet'in basın toplantısı yeni bitti. Eurosport'un Twitter hesabından derliyorum şimdi benim yazdığım özetler dandik oluyor asdfsda said: Açıklaması çok zor. Aralık ayında test olmuştum. Dün gece haberim oldu. Araştırmam gerekirdi. Bu duruma düşmemeliydim. Ders alınacak bir hata yaptım. Pek çok sakatlıkla yüzleşiyoruz. Bu duruma düşmek kimse istemez. Kariyerimin en iyi yıllarını Orlando'da geçirdim. Yaza kadar bekleyip iki taraf için de neler olacağını göreceğiz. Bu herkes için iyi bir ders oldu. Her zaman iki kere hatta üç kere araştırma yapın. Bu duruma düşmeyin. Performans arttırmak için ne bir ilaç ne de yasaklı bir madde kullandım. Omzumdaki sakatlığın iyileşmesi için kullandım. 100'ün üstünde testten geçtim. Daha önce ilaç kullanırken doğru insanlara soruyordum. Bu sefer bunu yapmadım. Sezon öncesi acımı dindirmek için ilaç kullandım. Kısa bir süre iyi hissettim ve bıraktım. Burada kuralla uymanız gerekiyor. Ülkenizde ne yaparsanız dikkatli olmanız ve araştırma yapmanız gerekiyor. He birde GM Rob Hennigan, Hidayet'i sonuna kadar desteklediklerini söyledi. Hidayet'in arkasında durdular ve olayın tamamen yanlış anlaşılma olduğunu söylediler. Takıma mal olmuş adam olunca böyle oluyor işte, Hidayet'te durup durup doping kullanacak bir adam değil zaten.
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 yazık la adam hayatının en kötü sezonunu geçiriyo herhalde, seneye bırakır artık bu işleri
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 çok parası var bıraksın artık anca harcar
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 doğru, şimdi başlasa ve az kassa 80'e kadar anca biter
knox Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 benim anlamadigim,6 ay olmus nasil simdi yakalaniyor
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Silphatos said: yazık la adam hayatının en kötü sezonunu geçiriyo herhalde, seneye bırakır artık bu işleri kendi de dedi zaten toplantı sırasında, inanılmaz kötü bir sezon yaşıyorum ve bu yüzden de özür diliyorum diye
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Hidayet zaten Portland yerine Toronto'yu seçerken rengini belli etmişti. Paracıklarıyla mutlu olsun shdfhsdfh
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BDGOhySCEAAF8St.jpg
Kokopalli Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Ben bunu daha yeni gördüm ya, geçen seneki big advertlerin arasında hiç görmemiştim bunu, ne kadar epic birşeymiş bu. Hem konu nbadeki türklerin dangalaklıklarının dışına çıksın biraz. http://www.youtube.com/watch?v=uUmuEDO2gFA
Slint Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Bugün 2'de ünlüler, 4'te çaylaklar maçı var izlemek isteyen olursa. Usain Bolt, Mutombo, Bowen, Drexler falan varmış
screwy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 abi usain bolt icin izleyebilirim unluler macını asuhduahsd
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 usain bolt da kesin dopingli yazın bi kenara. 5-10 seneye çıkar ortaya
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 cnntürk bütün allstar'ı yayınlicak diye biliyorum ben. lig pass var 11 dolar bütün allstar için.
Slint Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Geçen sene nba.com üzerinden direk izleniyodu diye hatırlıyom ünlüler maçı
screwy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 tabiki all star macı dısındakileri gostermiycekler. pff
Öne çıkan mesajlar