Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2012 - 2013 Regular Season

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sostizm said:

Bir de P.Gasol Love trade'i görürsek YUJ AMA diyeceğim artık bu lig değeri bilmem nesi muhabbetine.

http://www.slamonlineph.com/wp-content/uploads/gjauph.jpg

http://t.qkme.me/3qfas4.jpg

http://www.easymemes.com/uploads/memes/23902_zmGZGP9FUbc0zjg.jpg
Mesaj tarihi:
Beyler NY Lakers'ı parçalıyor....

PARÇA PİNÇİK. Erken konuşmak çok tehlikelidir NBA'da ama tutamadım kendimi. 2. çeyrein ortalarondayız %71.4 ile üçlük attı ve sahadaki herkes en az bir tane attı. Carmelo zaten kudurdu 8/9 field Gl attı.

İçimdeki Lakers kızgınlığı bambaşka. Ahanda ben yazarken bi 3lük daha çaktılar 55-32 oldu.
Mesaj tarihi:
NYK feci parçalamıyor aslında, Lakers çok çok kötü.

Ölmüşler üstlerine toprak atan yok, ayakları bile oynamıyor resmen sayıya izin veriyorlar. D'antoni'nin de kellesini koyacaklar benche galiba kafayı takmışlar.
Mesaj tarihi:
Beyin katacak, hırs katacak. Takımda zerre hırs yok, egosu olmasa Kobe'de hırs yapıp tutunmayacak.

Tek başına Nash kurtarmaz ama, başarıya aç taze bir kan daha gerekiyor. Alsınlar Love reyizi işte onun ateşlemesiyle finale kadar çıkar bu takım ...
Mesaj tarihi:
Potacast takip ediyor musunuz? Kaan Kural bahsetti bundan. Dizler cok kotu durumdaymis sicrayamiyormus. Ama Kaan cok emin bu takimin bu haliyle basarili olacagindan. Zaman diyor. All star arasina kadar 50% basari ile gidebilirler sorun degil falan demis.

Bence Gasol lazim da degil aslina bakarsan, dwight var ortada. Dort kisa oynar bu takim.
Mesaj tarihi:
Doğu ve Batı'ya ayrı ayrı bakınca acıdım resmen batının iyi takımlarına. Doğu'nun şu an playoffa girecek takımlarına bakınca direkt ilk 8 belli gibi. Şu anda ilk 8'de olan bucks yerine boston girecek muhtemelen, sezon öyle bitecek. Batı'da ise 12 takım falan playoff kovalıyor ve kim düşer ilk 8'den diye bakınca ilk akla GSW, Minnesota, Utah falan geliyor ama bunlar bile çatır çatır oynuyor ve hiç düşecek gibi durmuyorlar. Doğu'da uzun yıllardır böyle mücadele olmaması üzücü.
Mesaj tarihi:
Kevin Love'u kazanırlarsa Minnesota şu yapısıyla rahat konferans finali görebilir. Yarı kesin diyelim de Love'un açıklamalardan sonra zerre güvenmiyorum adamlara :(

gerçi dün love ve howard'sız yine koydular. Adamlar iyi ya
Mesaj tarihi:
Holy said:

Doğu ve Batı'ya ayrı ayrı bakınca acıdım resmen batının iyi takımlarına. Doğu'nun şu an playoffa girecek takımlarına bakınca direkt ilk 8 belli gibi. Şu anda ilk 8'de olan bucks yerine boston girecek muhtemelen, sezon öyle bitecek. Batı'da ise 12 takım falan playoff kovalıyor ve kim düşer ilk 8'den diye bakınca ilk akla GSW, Minnesota, Utah falan geliyor ama bunlar bile çatır çatır oynuyor ve hiç düşecek gibi durmuyorlar. Doğu'da uzun yıllardır böyle mücadele olmaması üzücü.

Şöyle bi bakınca SA, OKC ve Memphis dışında kimsenin playy of bileti garanti değil gibi duruyor.

Ben şahsen Houston'ın zaman içerisinde daha da iyi olacağını ve alt sıralardan da olsa playy off'u kapacağını düşünüyorum. Tek sıkıntı bench. Temel taşlardan birir oynasa yerine adam yok.

Dalla Novitzki'nin nasıl döneceği sorusuna bakar.

Clippers bu temposunu sürdüremez ama bir spot da onların kapması kimse için süprüz olmaz.

kaldı mı sadece 2 spot ve aday olarak, lakers, utah, denver, GSW ve portland.... Bu beş takımın sadece ikisi playy off da yer bulacak. ınınınnnnn
Mesaj tarihi:
Lakers her şekilde ilk dörtten playoffa girer, o kadar da kötülemeyelim de ben bu sene GSW'nin de playoffu öncelerden garantileyeceğini düşünüyorum. Daha Bogut gelecek o takıma, gerçi 10 maç sonra sakatlanır sezonu kapatır yine ama olsun sadfsd 10-0 yaparlar o ara yeter
Mesaj tarihi:
ee? kim giremeyecek o zaman bu 10 takımdan Dark? Valla hiç emin değilim ben Lakers'ın o derece toparlayacağına. Salak bi Gasol kakalama trade'i falan görmezsek yakın gelecekte durum budur yani.
Mesaj tarihi:
Nash ve Blake döndüğünde bu takım zaten 2-3 vites birden atacak. Blake'in yokluğu bile olağanüstü bir handikap Lakers için, oyun kurucusuz çıkıyorlar maça abi.

Gasol'un yokluğu şuan pek bir dezavantaj değil Lakers için çünkü varlığında da hiçbir katkısı yoktu. Oradan gelecek takas direk playoffta iddiası olan bir takım haline getirir Lakers'ı,

Lakers'ın var olan kadrosu her şekilde playoffa girer. Sorun orada ne yapacağı ki asıl güvensizlik burada başlıyor. Ben yine hiç güvenmiyorum.

SAS, Lakers, Memphis, OKC dörtlüsü bir kere %100 girer playofflara. Bu istikrar ile giderse GSW girer. Houston düşer pek gidemez, Clippers ve Denver'da zorlar ve girer diye düşünüyorum. Onun dışında Minnesota belki son sıralardan girebilir. Batı'da ilk izlenimlerim böyle,

Yine de Minnesota, Denver ve Clippers'ın All-Star arasından sonra düşüşe geçeceklerini düşünüyorum. Love'u kaybedecekler gibi gözüküyor, herşeyden önce zaten psikolojik olarak kayıp. Sağlık ekibi çok rezil, ciddi sakatlıklar yaşanırsa var olan revir iyice dolacak ve rotasyonsuz çıkacaklar. Denver desen o kadro 2-3 sene sonra konferans finali görecek kalitede ama şuan değil. Faried falan tecrübesiz, zor ama imkansız değil playoff onlar için.

GSW tam tamına oynuyor. Ben onlardan bu sene %100 playoff bekliyorum.

Neyse uzattık sdafsa böyle işte benim 8 tahminim. Utah falan hayatta kalamaz Playofflara
  • Yeni Oluştur...