bylicas Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Arkadaşlar merhaba, Bugün Nook marka e-reader edindim. İdefix ve D&R dışında önerebileceğiniz Türkçe kitap indirme siteleri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 forumlar var bissürü. ama onlarda sorun şu, düzgün formatlı e-book bulmak imkansıza yakın. pdf veya word dosyasında oluyor kitaplar. samanlıkta iğne aramak gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 word olunca daha kolay, pdf kötü, calibre ile readr'ınıza uygun format yaparsınız her türlü ama bazen düzgün çıkmıyor kayıyor satırlar vb. 500 sayfalık kitabı sayfa sayfa düzeltme gerekiyor o zamanda lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 http://www.ekitapbankasi.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 terazini kırdım. cemil meriç bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bylicas Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 teşekkürler arkadaşlar :) daha fazla öneriye de açığım malum ilk heves :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 site iyiymiş saolasında türkiyedeki hala telefonla kitap okuma gibi bi yanılgı var o çok kötü. sitede bile nasıl okurumda telefonları örnek vermişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 benim telefon ebook reader ebatlarında olduğundan okunuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 ebat değil sadece sorun einksiz okunmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar