GENCOSMAN Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 bülent arınç throine diye gezmiyor mu zaten bu forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 yok Cumhurbaşkanı ben tatmin oldum demişti yapılan açıklamalardan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 bir de bilirkisi ariyosaniz, o 1 gunluk is cok dert etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 mani said: dershaneler ve sınava girenlerin şifre olmadığını söylemesi yeterli yani ? Hayır böyle bi soruşturma açılsa bile bu kişiler ve kurumların bilirkişi olarak yanından bile geçilmez lol. gündemi hiç takip etmiyorsun. ankara cumhuriyet başsavcılığının soruşturması tamamlandığında veri tabanı uzmanları ve kriptoloji uzman heyeti de böyle bir şifreleme bulamamışlardı. tabi buzağı aramaya ant içmiş bir insana ne dersen boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Televizyona çıkıp işte şifre diye açıklayan kriptoloji profesorü de vardı. Uzaman heyeti diye heyet toplayıp istediğin kararı aldırmak zor bir şey değil ki. Millet mal gibi 2 gün sonra unutup hayatına devam ettiği sürece her türlü inandırırsın. Daha öncek kaç kere heyetlerde olaylar çıktı, raporlar değişti, millet kendi adamlarını heyete sokabilmek için düzenleme yaptı vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 throine yok diyosa yoktur arkadaslar uzatmayalim bence. adam direk icerden bilgi veriyo. o bilmeyecek de biz mi bilecez. Aaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 throine said: mani said: dershaneler ve sınava girenlerin şifre olmadığını söylemesi yeterli yani ? Hayır böyle bi soruşturma açılsa bile bu kişiler ve kurumların bilirkişi olarak yanından bile geçilmez lol. gündemi hiç takip etmiyorsun. ankara cumhuriyet başsavcılığının soruşturması tamamlandığında veri tabanı uzmanları ve kriptoloji uzman heyeti de böyle bir şifreleme bulamamışlardı. tabi buzağı aramaya ant içmiş bir insana ne dersen boş. kriptoloji uzmanı olanlar sınava giren öğrenciler mi dershaneler mi ? Ha soruşturma açıldığını bilmediğimi ima etmeye çalışıyorsan boşuna uğraşma soruşturmanın açıldığını ve sonuçsuz kaldığını biliyorum. İlk başta dershaneleri ve sınava giren öğrencileri kanıt diye sunuyorsun ortaya. Sonra kriptoloji uzmanlarından başlıyorsun. Başka kriptoloji uzmanları da evet şifre var demişti aynı dönem. Hayır hak, hukuk, delil, masumiyet karinesi gibi kavramlara bukadar bağlısın bi göremedik bu bağlılığını ergenekon, odatv ve kvk davalarında. Çarşaf çarşaf polisin delil yarattığı belgenirken ve ceza olarak ulak çekme cezasından öteye giden bir ceza verilmezken gelip burda "delil de delil delil de delil" diye debelenmen komik oluyor. Bizler ortada büyük bir şüphenin olduğunu ve üzeri senelerden beri örtülmeye çalışılan, devamlı geçiştirilen bir olaydan bahsediyoruz. Bu ne ilk ne son. Ortada bir bok kokusu varsa ve bu kokuyu herkes alıyorsa ve birileri yok böyle bir koku mis kokuyor diyorsa inatla, ortada boktan büyük birşey vardır demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 mani said: kriptoloji uzmanı olanlar sınava giren öğrenciler mi dershaneler mi ? Ha soruşturma açıldığını bilmediğimi ima etmeye çalışıyorsan boşuna uğraşma soruşturmanın açıldığını ve sonuçsuz kaldığını biliyorum. soruşturmanın sonuçsuz kaldığını iddia eden birinin olup bitenden haberi yoktur. bu bu kadar basit. bu yüzden uzatmanın da gereği yok. buzağı aramaya devam. bulursanız beni de haberdar edin. Myshkin said: Televizyona çıkıp işte şifre diye açıklayan kriptoloji profesorü de vardı. sadece master kitapçığa bakan adamla milyon tane adayın cevap anahtarını inceleyen, soru kitapçığını düzenleyen programı kaynak koduna, kullanılan algoritmaya kadar inceleyen heyeti bir mi tutuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Evet çünkü normal bir insana yetecek kadar zekaya sahibim. biri kalkıp bana bir şey anlattığında anlayabiliyorum. Ne anlarım bu işlerden, bilenler çözer bana sonucunu çözer kafasıyla sürdürmüyorum hayatımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 adam 1 gunde uzman belgesi almis tiplerden olusan ceteye kriptoloji uzman heyeti diyo liselerden rasgele ergen toplayip boy band kursan ismini kriptoloji uzman heyeti koysan daha duzgun is yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Ya hayır bi de şu forumda üyelerin yarısı programlama dili falan bilen insanlardır. Ben de mühendislik okuyorum java, C, matlab biliyorum program da yazdım algoritma da kullandım. Bu kelimeleri kullanınca wooow anlaşılmaz bir şey durumu yok yani. Olayın olduğu zaman NTV de adamlar çıktı açıkladı; izledim, denedim ve olduğunu gördüm. Bundan sonra bill gates çıkıp açıklama yapsa umrumda olmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Myshkin said: Evet çünkü normal bir insana yetecek kadar zekaya sahibim. biri kalkıp bana bir şey anlattığında anlayabiliyorum. Ne anlarım bu işlerden, bilenler çözer bana sonucunu çözer kafasıyla sürdürmüyorum hayatımı. insanların ömürlerini verdiği, uğruna yıllarca okuduğu alanları itibarsızlaştırmaktaki amaç ne tam olarak? böyle konuşarak ancak tr sınırları içinde "cool" olunuyor hatırlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 hiç alakası yok bu yazdığının üzgünüm, kıvıramadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 böyle bir şey dediğine göre demek ki alakası var. lol her mühendislik okuyan, matlabde iki matris çarpan başımıza kriptolog kesiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 throine kafası mı lcd kafası mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 http://www.facebook.com/photo.php?fbid=471048189574476&set=a.309987892347174.106731.307777035901593&type=1&ref=nf benmi yanlış bakıyorum. hiç ayın 6 sında artan bişey yok hepsi ayın 7 sinde artıyor doğal olarak sınavdan çıkan google lıyor doğrumu yapmışım diye.. biri beni aydınlatsın. onlarmı fail ben mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Joker said: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=471048189574476&set=a.309987892347174.106731.307777035901593&type=1&ref=nf benmi yanlış bakıyorum. hiç ayın 6 sında artan bişey yok hepsi ayın 7 sinde artıyor doğal olarak sınavdan çıkan google lıyor doğrumu yapmışım diye.. biri beni aydınlatsın. onlarmı fail ben mi ? daha önce verilen bir ssde bütün bu aramalar sabah 5-6 gibi yapılmış gözüküyor o yüzden insanlar rahatsız. ama dediğim gibi konuşmak için erken bin türlü hata saçmalık vs olmuş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 0ne said: throine yok diyosa yoktur arkadaslar uzatmayalim bence. adam direk icerden bilgi veriyo. o bilmeyecek de biz mi bilecez. Aaaaaaa tatmin olduk mu, olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 fede said: HAHAHAHA http://www.kpssrehber.com/kpsshaber-1288-kpssden-bir-gun-once-googleda-bu-kelimeler-arandi.html türk medyasını bu yüzden sevmiyorum. bu kopya ile ilgili bilgi vermiyor ki? sınav yedisinde bu aramalar da yedisinde. hiç bir açıklama vermeden hemen yayınlıyorlar ellerine geldiği gibi 5 yaşında çocuktan farkları yok. daha önce ki bir sayfada arama saatleri ile verilmiş ss ama o şüphe uyandırıcı (eğer bu sorular standart çıkan sorular değilse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 throine said: gayet ciddiyim ve gerçeğim. (bu ne demekse?) ortada herhangi bir somut ve güvenilir delil yokken tamamen önyargılarla saçmalayan bir kesim var. Şimdi şunda bir anlaşalım. Diyelim ki sınavda çıkan bir soru, sınav yapılmadan bir gün ya da bir kaç saat önce 100-200 kere aratılmış olsun (bu da kesin değil daha). Olası iki durum var benim kafamda. 1- Ya sorular çok standarttır ki bu durumda bu sorunun sadece son bir kaç saat değil KPSSden önce tahminen 1 hafta 1 ay boyunca aratılmış olması gerekir Eğer sadece son gün arayıldıysa bu şüphe uyandırır. 2- Birileri soruları öğrenmiştir. Burda mantık yürütüyoruz varsa mantıklı bir açıklaman sun. Yoksa olaya "burda hiç bir gariplik yok" diye yaklaşmak AKP fanboyluk olur biraz kusura bakma. Daha konuşmak için erken ama dediğim durum geçerliyse (sınavda çıkmış ve daha önce hiç aratılmamış bir soru son bir kaç saat aratıldıysa) burda şüphe uyandırıcı bir durum vardır. Sırf AKP sevmeyen bazı ulusalcılara karşı çıkacağım diye mantıktan yoksun hareket etmeye gerek yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 kopya bariz var, yok diyenle muhattap bile olmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 milletin grafiklerine guvenmekte zorlaniyosaniz dogal olarak, soyle bakabilirsiniz kendiniz de, http://www.google.com/insights/search/#q=malabadi&geo=TR&date=7%2F2012%201m&cmpt=date ben malabadi diye arattim, 5inden 7 sine kadar nasil artis oldugu goruluyor zaten. 6 sinda %50 artis 7sine gelince %100 artis olmus. malabadiyi degistirin digerleriyle de deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Ardeth said: Olası iki durum var benim kafamda. 1- Ya sorular çok standarttır ki bu durumda bu sorunun sadece son bir kaç saat değil KPSSden önce tahminen 1 hafta 1 ay boyunca aratılmış olması gerekir Eğer sadece son gün arayıldıysa bu şüphe uyandırır. 3milyon küsür adamın girdiği sınav. güncel olaylar çok soruluyor, yasalar, kanunlar soruluyor. bu gayet normal. Ardeth said: 2- Birileri soruları öğrenmiştir. bu tür testlerde hile, kopya gibi durumları araştırmak için bir çok teknik var. böyle bir şey varsa kolayca tespit edilebilir. Ardeth said: Burda mantık yürütüyoruz varsa mantıklı bir açıklaman sun. Yoksa olaya "burda hiç bir gariplik yok" diye yaklaşmak AKP fanboyluk olur biraz kusura bakma. ulusalcı değilim dersin bari her şeyi cemaate bağlayan kitleden farkın olsun. ne dedim de hemen akp fanboyu diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Ardeth said: fede said: HAHAHAHA http://www.kpssrehber.com/kpsshaber-1288-kpssden-bir-gun-once-googleda-bu-kelimeler-arandi.html bu kopya ile ilgili bilgi vermiyor ki? akp fanboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Marty said: milletin grafiklerine guvenmekte zorlaniyosaniz dogal olarak, soyle bakabilirsiniz kendiniz de, http://www.google.com/insights/search/#q=malabadi&geo=TR&date=7%2F2012%201m&cmpt=date ben malabadi diye arattim, 5inden 7 sine kadar nasil artis oldugu goruluyor zaten. 6 sinda %50 artis 7sine gelince %100 artis olmus. malabadiyi degistirin digerleriyle de deneyin. arama kaydını hangi ülkenin yerel saatine göre tutuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar