di Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Selam ahali, Gobek bolgemdeki asiri yaglanma sebebiyle baya baya saglik sorunlari ceker olmustum. O sebeple 4 haftadir protein agirlikli besleniyorum. Yag ve seker minimumda. Meyve bile yemiyorum seker almamak adina. Eskiden bu sekilde cok hizli kilo verirken bu sefer oyle olmadi. Cok yavas sekilde 101'den 98'e dustum fakat gobegim 3 kilo farka oranla cok daha fazla inceldi gibi. Duzlesti diyecegim nerdeyse. Bu beslenme sekliyle mumkun mu bu yoksa bana mi oyle geliyor ? Mumkunse farki yaratan ne oldu ? Bu arada spor yapmadim, belimi sikca sakatladigimdan gobek bolgeme etki edecek hic bir hareket yapmadim. Gunde bi 20-25dk yuruyusum oluyor o da bir yerlere gidip gelirken yurudugum zorunlu mesafe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Meyveleri tamamen çıkarma bence, azaltacaksan da bir multivitamin takviyesi iyi olur aslında. Diğer türlü direnç düşüyor biraz. Bir de yürüyüşleri 45dk civarına çıkarabilirsen daha iyi olabilir. Ayda 3kg güzel bir rakam. Benimde o civarda aylık ortalamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Ayda 3 kilo guzel ama karbonhidrati ve sekeri birden kesince ani bir dusus bekliyordum esasen. Demir fazlam var, ferritin seviyem normal bir insanin 6-7 kati =) haliyle sadece magnezyum ve B vitamini takviyesi aliyorum multivitamin yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Göbekteki bölgesel yağlanma karaciğer yağlanmasının göstergesidir. Kullanıyorsan alkolu kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 karnını içine çekiyosundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 copry said: Göbekteki bölgesel yağlanma karaciğer yağlanmasının göstergesidir. Kullanıyorsan alkolu kes. Alkolden genel olarak uzagim ama o zaten ayri bir dertti benim icin. Diyet oncesinde bitkisel bir karisim yapip ictim onun icin 10 gun kadar, ise yaradi gibi cunku karacigere cok yuklendiginde, enzimler sapittiginda agzimda garip bi nisasta tadi oluyordu, tamamen kurtuldum ondan. Bekledigimden daha cok ise yaradiysa demek ki bir ihtimali de o olabilir bak. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Böyle bir diyet türü var, Amerika'da modaydı bir ara, sonra diyeti keşfeden adam kalpten gitti. Bir kaç yerde pek sağlıklı olmadığını duymuştum ama herhalde yapması türkler için en keyifli diyet. ETETETEETET diye girişiyorsun. Esprisi de sanırım vücuda karbonhidrat ve yağ takviyesi olmayınca vücut enerji için yağları parçalamaya başlıyor, o yüzden yağlar azalıyor, kilo veriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Atkinson diyeti vardi, zilyon tane revizyon gecirdi, oleni kalani oldu. Sonra cok benzer olarak Dukan diyeti cikti iste. Ben Dukan diyetiyle giristim ilk, sonra mantigi kapinca kendim devam ettirdim. Kabaca et et et degil de protein protein protein diye gidiyor benimki. edit : iste sikinti orda abi kilo neyim vermiyorum =P gobek kuculdu sadece ona sasirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Karb azaltınca vücut daha az su tutmaya başlıyor. Vücuttaki su oranı azalınca da göbek iniyor biraz. Biraz kilo da verdiysen ikisi birleşince göbek iyice gidiyor etkisi yaratıyor. Sonra bir kaç gün karb ağırlıklı beslendikten sonra göbek zort diye çıkınca, eyvah yine 2 günde 2 kilo aldım diye depreşik modlara girme. Su o inip çıkan. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Karbonhidratı spordan öncemi almak gerekiyodu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 sonra da alinani var, ne aldigina gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar