Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Kardeşime yeni bilgisayar sorusu sormuştum. Ultrabook'u olacak kızın son karara göre, ilk dediğime geldiler sizden de gelen tablet yaramaz sözleriyle. Kullananların dediklerini göstermeden vazgeçmiyorlardı. Neyse, bu sefer kendimin de hiç anlamadığı bir şey soracağım: Çocuk resim işleme programı da istiyor. Sık sık afiş filan yapmak gerekiyor, fotoğrafları kurcalamak istiyorum diyor. Kıza alabileceğim iki program var: Yıllardır şaşmadığım Corel programlarından yine şaşmayarak (kızın da Corel'e bir alışkanlığı var), PaintShop Pro X4 Ultimate Tam versiyonun daha iyi olduğunu kabul etsem de (Corel'in ofis programlarında Microsoft'tan daha iyi olduğuna inandıramazsınız ama) bu kırpılmış versiyonunun Corel'inkinden daha kötü olabileceğini düşünüyorum, Adobe Photoshop Elements 10 Yardım. Git Photoshop al diyecekseniz ama ganyan tüyoları filan da verin yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 paint.net var beleş. o iş görmez mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 vector çalışacaksa http://inkscape.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar