Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 soru

Head

Öne çıkan mesajlar

dün arkadaşlarım ile kadıköy rollinn bar'da otururken , aklıma bir şey takıldı.
gün içinde bir cinsel deneyim yaşadığını , ev bulmak için çok zorlandığını anlattı. herneyse , biz bira içerken kola içiyordu eleman. niye kola içiyosun deyince , abi ramazan'da içki içmem dedi.

peki be adam , RAMAZAN'DA İÇİYOSUN ŞARABI , SEVİYOSUN* ARABI felsefesinden tam zıt olaraktan neden böyle bir şey diyorsun. sizce bu mantıklı mıdır.

ikinci sorum ise , caddebostanda filozof bir dost ile otururken , avea'nın açılımının "allah ve allah" olabileceğinden bahsetti.
bu düşünce hakkında sizin "olabilir" "oha hakkaten" "yok lan alakası yok" tarzındaki düşüncelerinizi bekliyorum.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
they bury me like footsteps in the snow.
Sosyal ağlarda paylaş

1. si ztn normaldede gunah dıye bılıyorum.
2.sine alakası yok cunku aria bnm bıldıgım hısselerının yarısı ıtalyan $ırketın.bu yuzden olması ımkansız bence.

mesela coca cola kutularında yazan coca cola yazısını aynaya tutup arapca muhammed yoktur allah tokyur yazıyor denmı$tı bı donemde hatırlarsanız :) (ne alaka?)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mephinx, 31 Ekim 2004 17:52 tarihinde demiş ki:
normal zamanda bile içki en buyuk gunahlardan bırıdır.Ramazanda ise nasıl gunah yazılacagını sız dusunun.

bizim bilmedigimiz denklemler falan mi var da hangi gun ictigine gore gunah seviyesi artiyo?
Gunah Level i=Alkolun hacmi*Alkol orani + Ramazan^2

Iciyosan ramazanda da ic icmiyosan ramazanda da icme kardesim.. Lafimsana degil sen ole ramzanda daha buyuk gunah falan diyince dedim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
normal zamanda bile içki en buyuk gunahlardan bırıdır.Ramazanda ise nasıl gunah yazılacagını sız dusunun.

iyide adam zina yapıyormuş bu sence günah degilmi yani içki içmek belki affedilebilir ama zina affedilmeyecek günahlar arasında bunun zıtlıgını sormuş zaten..[signature][hline]Image is everything, so play with it.

Owner @ Jeozone - Yer Bilimleri - Su an için sadece Jeofizik

Sosyal ağlarda paylaş

said:
magecy, 31 Ekim 2004 17:57 tarihinde demiş ki:
said:

iyide adam zina yapıyormuş bu sence günah degilmi yani içki içmek belki affedilebilir ama zina affedilmeyecek günahlar arasında bunun zıtlıgını sormuş zaten..

içki, zina, hırsızlık , kasten savas durumunda deılken adam oldurme ve bunun gıbı bı kac tane daha..Bunlar telafısı olacak seyler deıldır.Elbet cezası cekılecektır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...