Head Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 dün arkadaşlarım ile kadıköy rollinn bar'da otururken , aklıma bir şey takıldı. gün içinde bir cinsel deneyim yaşadığını , ev bulmak için çok zorlandığını anlattı. herneyse , biz bira içerken kola içiyordu eleman. niye kola içiyosun deyince , abi ramazan'da içki içmem dedi. peki be adam , RAMAZAN'DA İÇİYOSUN ŞARABI , SEVİYOSUN* ARABI felsefesinden tam zıt olaraktan neden böyle bir şey diyorsun. sizce bu mantıklı mıdır. ikinci sorum ise , caddebostanda filozof bir dost ile otururken , avea'nın açılımının "allah ve allah" olabileceğinden bahsetti. bu düşünce hakkında sizin "olabilir" "oha hakkaten" "yok lan alakası yok" tarzındaki düşüncelerinizi bekliyorum.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 ahua[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 ilk soru için ben de guluyorum boole durumlara ama kişilerin tercihleri diyorum.. ikinci soru için ise aria ve aycell sanki daha mantıklı di mi ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 aria ve aycell[signature][hline]matter of time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 1. soruyla 2.sinin kel alaka olması dışında,1 soru koparttı beni:D[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 İcki icmek ramazan yada diil farketmez gunahtır zaten. 2. Aria ve aycell[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 1. si ztn normaldede gunah dıye bılıyorum. 2.sine alakası yok cunku aria bnm bıldıgım hısselerının yarısı ıtalyan $ırketın.bu yuzden olması ımkansız bence. mesela coca cola kutularında yazan coca cola yazısını aynaya tutup arapca muhammed yoktur allah tokyur yazıyor denmı$tı bı donemde hatırlarsanız :) (ne alaka?)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 normal zamanda bile içki en buyuk gunahlardan bırıdır.Ramazanda ise nasıl gunah yazılacagını sız dusunun.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 abicim düşünücek başka bişiy yokmu ala ala :D[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 öyle demeyin[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: Mephinx, 31 Ekim 2004 17:52 tarihinde demiş ki: normal zamanda bile içki en buyuk gunahlardan bırıdır.Ramazanda ise nasıl gunah yazılacagını sız dusunun. bizim bilmedigimiz denklemler falan mi var da hangi gun ictigine gore gunah seviyesi artiyo? Gunah Level i=Alkolun hacmi*Alkol orani + Ramazan^2 Iciyosan ramazanda da ic icmiyosan ramazanda da icme kardesim.. Lafimsana degil sen ole ramzanda daha buyuk gunah falan diyince dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: Mephinx, 31 Ekim 2004 17:52 tarihinde demiş ki: normal zamanda bile içki en buyuk gunahlardan bırıdır.Ramazanda ise nasıl gunah yazılacagını sız dusunun. iyide adam zina yapıyormuş bu sence günah degilmi yani içki içmek belki affedilebilir ama zina affedilmeyecek günahlar arasında bunun zıtlıgını sormuş zaten..[signature][hline]Image is everything, so play with it. Owner @ Jeozone - Yer Bilimleri - Su an için sadece Jeofizik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 pauhauahuhua adam formül yazmış ya zuhauha bu arada orhan abimiz e saygılar yakışıklı adamdır[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 komıklık yapma.Mubarek gunlerde işlenen gunahlar senın defterıne yazıldıgında sana daha fazla hesap sorulacaktır. Diğer muslumanlar o gun ıbadet yaparken sen neden ıckı içtin dıye.. Bununla da dalga gecersen bısey bılmedıgın kanaatıne varırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: magecy, 31 Ekim 2004 17:57 tarihinde demiş ki: said: Mephinx, 31 Ekim 2004 17:52 tarihinde demiş ki: normal zamanda bile içki en buyuk gunahlardan bırıdır.Ramazanda ise nasıl gunah yazılacagını sız dusunun. iyide adam zina yapıyormuş bu sence günah degilmi yani içki içmek belki affedilebilir ama zina affedilmeyecek günahlar arasında bunun zıtlıgını sormuş zaten.. içki, zina, hırsızlık , kasten savas durumunda deılken adam oldurme ve bunun gıbı bı kac tane daha..Bunlar telafısı olacak seyler deıldır.Elbet cezası cekılecektır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 bu arada komikliği ben yapmadım ben sadece yapılan esprilere güldüm bu arada o orhan abi değilmiş ya coşun sabah mış hey allah karıştırdık[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 topice nur yağdı , allah razı olsun.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Head tam head olmuş artık :-P[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Head süpersin puhaha ulan bugün gülmekten altıma edicem haa[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 aria ve aycell.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 1. elemanla tanışmak lazım valla değişik bi tik 2. valla a ve a ali-ahmet atımıveatnını gib şeyler de olabilir valla sen artık tüm a larla kelime türet birleştir çeşitli kombinasyonları olabilir[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 1.si yorum yok 2.si aycell ve aria.. (saçmalamayın)..[signature][hline]BabacumMostors, 07 Aralık 2003 17:15 tarihinde demiş ki: -Hocam anal sex günahmıdır? -Evladım hak yolu varken neden bok yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 2. saçmalamayın deme soru saçma[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 AKP'yi bile Allah Kitap Partisi diye açtığım için. Yorum yapmayacağım o konuda eheh.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar