DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 elimde 5000 tl var. pazar günü ingiltereye gidiyorum. bunu türkiye'de mi pound a çevirsem az da olsa karlı çıkarım ingiltere'de mi çevirsem karlı çıkarım?
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 sanirim tr de diye thamin ediyorum. turk parasinin degeri olmadigi icin cok yer bulamiyosun cevirecek, bulduklarinda komisyonu fazla olabiliyor.
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 yalınız ingilterede en çok işlem gören beş paradan biri tl.
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 yabancı parayı ülkende cevirecen
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 paranı dolara cevir, orda doları pound'a cevir
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 bir de kuyumcu tanıdıgın varsa eger onların döviz aldıgı toptancılar var onlardan alırsan eger cok ucuza gelir.
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Benim de tahminim tr de cevirmenin daha karli olacagindan yanaydi. yardimlar icin tesekkürler :)
hoccemama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Pipet said: paranı dolara cevir, orda doları pound'a cevir sdfdsasasdfghfds aktarmalı git aktarma yaptığın yerde dolarla euro al sonra pound alırsın.
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Pipet'in de dediği gibi, bildiğin kuyumcu varsa direkt olarak onlardan al çok daha karlı oluyor. Bir de pound pek piyasada bulunmuyor, son güne bırakma.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 bu arada ingiltere'ye götürüp parayı bankaya yatırcaksan, türkiye'de o parayı hangi bankadan çektiğine ve dövizi hangi büroda yaptırdığına ait makbuzlar alırsan, bankada sorabilirler...
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 ingiltere'de tl için komisyonlar çok yüksek. havaalanında zaten 3.2 alış 2.4 satışı görmüştüm. dışarıda da 20 kuruşa varıyordu farklar.
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 iarwain said: yalınız ingilterede en çok işlem gören beş paradan biri tl. ahaha evet :)
Öne çıkan mesajlar