balon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Nasıl leştir ayakların, fakir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 camper varken başka ayakkabı giyilir mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 2 ile 3 ayni degilmi loo 3 olsu hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 arazi koşu için salomon s-lab -kırmızı olanlar- tavsiyesi almıştım. denedim güzeller. ha benim var böle bi ayakkabım onun için dart9 aldım. güzel, temiz görünümlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 ya beyler internetten nasıl ayakkabı alıyorsunuz ya. gömlek alırım don alırım kazak alırım ama pantolon ile ayakkabı alınmaz be. ben mi çok cahil ve bağnazım anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 abi ben denemeden imkansız almıyorum. olmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 columbiaya bir baktım, trendyolda bir iki modelini biliyordum başka ne var acaba falan diye. http://www.asports.com.tr/columbia-ayakkabi_urunler-257 fiyatlar 200den aşağı düşmüyor ve dükkanda da bu tipler varsa alınmaz. mağazaya gidip bakmak lazım. trendyolda şu an, şu 80tl. http://bim.shopstyle.com/pim/e2/52/e252977fae7ed6f2ba46291cf8f29d8d_best.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 abi bunları gözüm kapalı alabilirim bak. bunlarda bi numara, bi teknoloji yok. görüntüsü iyi olsun gerisi üç aşağı beş yukarı aynı. misal jawpaw 2 farklı bi ayakkabı nispeten. vibram 5parmaklar yoktu ilk çıktığında biya hatırlıyorum bunlar... hep aynı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 columbia'nın benim aklımda kalan modelleri eskidenmiş arkadaşlar. Gittim baktım mağaasına bir numara yok gerçekten vasat pabuçlar. Ha ama pantolon aldım şort da olabilen bir dünya para bayılıp o bile içime sinmedi sonradan çok para lan hem de naylonmuş diye üzüldüm. Ama kullanışlı kereta tabi. Bu arada ben daha ayakkabı almadım. Fazla giymediğim başka bir çift ayakkabım vardı meğersem onlar fazla kullanılabilirmiş onu farkettim. Hep böyle oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 3.sü en iyisi bence görsel olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Ren said: ya beyler internetten nasıl ayakkabı alıyorsunuz ya. gömlek alırım don alırım kazak alırım ama pantolon ile ayakkabı alınmaz be. ben mi çok cahil ve bağnazım anlamadım abi alıyosun. evine geliyo. deniyosun. beğenmezsen geri postalıyosun para iadesi alıyosun. çok komplike bişi değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Şunlardan hangisini alsam? Puma Hummel Adidas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 puma resmi açılmadı. yazlık baharlık giyeceksen adidas yoksa hummel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 al birini vur ötekine. xr crossmax neutral falan soruyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Puma resmini düzelttim, ya öyle 2-3 haftalık tatil için alayım dedim. Puma ve hummel daha uzun vadeli gibi, adidas tam mevsimlik. Bilemedim puma ve adidası alıcam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 http://www.dolomite.it/outdoor/collection/cinquantaquattro/light-canvas-963 http://www.dolomite.it/media/2012/collection/54/medium/54_light_canvas_855630_037.png gittim bunu aldım geldim yazkış dolomite giyecem sanırım 2012-2013'te. hiç kimsede yok ama çok kaliteliler oh negüzel sefam olsun^.^ ilk sayfadaki north face'in 44'ü ve 45.5'u vardı. 44'de baş parmağım fazla dayanınca keyfim kaçtı ama öte yandan göründüğü kadar resmi bir pabuç da değil baya baya spor ayakkabı ama çok rahatlardı belki bir gün alırım. dolomite'lar nispeten daha ağır ama çok daha sağlam. darısı diğer pabuç bulamayan ayakların başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 kaç paraya nereden aldın ? tipi güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 yav bu aldığın ilk sayfadakilerden daha başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Bu dolomite'lar gorundugu gibi mutevazi degil fiyatta maalesef. 180 liraya aldim. İzmir Alsancak talatpasa bulvarindaki outdoorcudan aldim. 2011 mayista da ayni markanin treking botunu almistim ekim gibi spor ayakkabim patlayinca daima onu kullandim hatta. Baya rahat ve saglam cikti. Oyle olunca bu seferde fazla dusunmeden aldim gitti. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 iyi etmişsin, diğerlerinden güzel güle güle giy maviside gayet başarılıymış yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 ben hep adidastan klasik alıyorum böyle 180 e falan. öyleyse bundan alırım baya hoşuma gitti. bir de yazın mavi alınmaz bence, koyu yakalı tshirtlerimin alayı patladı güneşten. ayakkabıya da aynı şey olur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 teşekkür ederim ^.^ bu outdoor ürünleri satan yerden günlük kullanım için bişeyler alınca resmen bağımlısı oluyosun ve o yalıspordu barçındı falan tüm ayakkabılar aşırı plastik dandik ve rahatsız gelmeye başlıyor. benim aldığım gene iyi fiyatlı sayılır. nispeten daha pahalı oluyor bu tip yerlerin tüm ürünleri ama adamlar hakkaten profesyonel yapıyorlar. öyle süs için değil de harbi kullanımı düşünerekten. eh görünümleri de gayet iyi. bu aldığım modelin aynılarının farklı kumaşları çok farklı fiyata olabiliyor. bi tane yağlı nubuk vardı aa ne güzelmiş diye aldım elime adam dedi yanarsın onla hem o çok pahalı dsfg 300 küsür müymüş neymiş. bir garipti satış danışmanı hiç öyle daha fazla parasını alayım diye değil de direkt ihtiyaca yönelik adeta kendisi alacakmış gibi ilgilendi. karşıyaka'da bi yalıspor var sahilde, gidiyosun 10 kişi bakıyo sana aralarınadn biri peşine takılıp kuyruk gibi dolanıyor falan alasın diye saçma sapan aptal saptal yorumlar yapıyolar çok uyuz bir durum tabii komisyonla çalıştıklarından iş yapma şekillerinde asıl sorun var. burda koca dükkana 2 kişi bakıyor baya da iyi satıyolar aslında. neyse amma konuştum yaa. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 180 e iyiymis abi o ayakkabı.250 falan demeni bekliyordum ben sdf. Bu ayakkabı yazlık mı kıslık mı ne simdi peki? Yazlık gibi duruyo gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 yalnız dolomite güzelmiş lan?! O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 aga istanbulda nerde var. ben alabilirim yani bi tane. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar