ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 barca tarihi fark atacak fener'e. 30 küsürle bitti ilk yarı.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 tarihe geçecek bir rezalet sanırsın abd milli takımıyla oynuyoz püüü
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 bi takımın bütün amacı galatasarayı yenmek olunca böyle oluyor işte geçen sene gs aynı takımlara kök söktürüyordu, böyle yetersiz takımları gönderiyorlar euroleague'e sırf ülkerden lisansı var diye hala yönetim istifa diye bağıranları susturan bi ıslıkçı takım var gg
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 kıskanmayın ya canımssss :( sizde şampiyonlar liginde oynuyosunuz. şaapmayın hiç. edit: aman ya doruk'muş. cevap verdiğime utandım.
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ne kıskancam yahu açtım maçın son 5 dakkasını izledim günüm gün oldu eheh
khala Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 99-60, büyük yatırımların karşılığı 2-6 ve her maç ortalama 90 sayı yemek.
Saykoleo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ah mahmuti ah lan. ne temiz defans yapıyodu takım geçen sene. bu sene de yarısı yok takımın gerçi, ergin'e laf edecek durum yok. napalım. neyse, kıskanmak değil de, hatta fb baskette kazansın isterim de yani; ama fb'li basketbolcular ciddi ciddi ayıp ediyolar bence. bu ne lan. yılmaz vural'ı falan getirsinler bence pianigiani yerine afdsfas, anca kotarır. 2 tokat, 1 tekme.
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 İsim isim bakınca kurulmuş en iyi kadro bence TBL tarihinde, hadi 2-6'lık dereceyi de salla fakat bu seviyede bir takım potasında maç başına sayı görme rekorunu kırmamalı. 99 atmış Barça o da nazar boncuğu olmuş. yuh arkadaş rezillik
raptoid Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Helal olsun Efes'e FBÜ'den bu sene utandım resmen ama bu adamlara helal olsun. FB,GS,BJK yalan forza Efessssssssss :) bu arada Murat Kosova (tu)
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Önü kesilmediği sürece bu ülkede basketbolun Efes'ten sorulacağını bir kez daha gösteriyolar herkese.
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Üst üste Avrupa'nın iki devini yıkmak, tey tey Mükemmel bir başarı ya, hayal oldu diyorduk ama böyle devam edip inşallah bir Final Four gösterir bize Efes :)
Kokopalli Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Abi extreme ölçülerde gaz veriliyor efese yalnız, yapmacık reklamdı hedeydi hödöydü, daha 6 maç var, inşallah patlamazlar.
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 bu saatten sonra playoff turu şansını kaybetmez efes artık. haftaya pana deplasmanı işin rengini gösterecek iyice. ordan da galibiyet gelirse iyice bi güven kazanırlar, onun dışında en azından ikinciliği iyice sağlamlaştırıp playoff eşleşmesi için de avantaj sağlarlar. neyse esas onu boşver de teodosiç'e yazık la
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 yalnız utancımızı örtüyor efes şu anda. dünde inanılmazdı..
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Kokopalli said: Abi extreme ölçülerde gaz veriliyor efese yalnız, yapmacık reklamdı hedeydi hödöydü, daha 6 maç var, inşallah patlamazlar. 6 Maçın ikisi Alman takımları ile. Alba Berlin 1 galibiyet, Brose Baskkets galibiyeti yok.
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 ikisinden de net galibiyetler çıkarır. Brose geçen seneki kadar kuvvetli değil. Alba zati şansa geldi bu tura, Önümüzdeki Pana maçını kazanırsa ikincilik net bir şekilde garantilenir bana kalırsa. Tabii benim gibi "NET" diyip rehavete kapılırlarsa her şey olur asdfsadfsad
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 İlk 2'de bitirmek çok önemli, Siena veya Barça ile eşleşmez Efes o zaman ivmeler bu şekilde giderse takımların. 1.'lik ve 2.'liğin de pek farkı yok. Yan gruptan Khimki,Olympiakos,Caja Laboral,Maccabi 4'lüsünden ikisi girecek sıralama belli olmaz galibiyet yüzdeleri çok yakın ve denk takımlar. Efes ilk 2'de bitirdiği takdirde final-four garanti diyorum o yüzden yarınki Pana maçı çok kritik, kazanıldığı takdirde çoook büyük avantaj. Çünkü kalan 5 maçın 2 tanesi Alman takımlarıyla (pure rape), deplasmanda Zalgiris ve Madrid, içeride Malaga. Bu maçlarda sadece Real'e yenilir Efes, hadi Litvanya deplasmanı da kasış desek bir de Kaunas. 3 mağlubiyetle bitirmek demek bu grubu kötü senaryoda. Ki mevcut durumda zaten 3. Cska ve 4. Pana'nın 3'er mağlubiyetleri var. Pana'yı yenmek çok çok önemli bu açıdan p.s: Fenerbahçe Siena'dan 18, Bjk Oly'den 19 sayı fark yedi
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Pana niye her şeye rağmen büyük takım resmen ibretlik ders veriyor. Son periyotta 4.5 dakika kadar sayı bulamayıp maç 56-56 iken bir anda 13-0'lık seri...
albatross Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Son periyotta panatinaykos resmen kale gibi savunma yaptı. Nası atak yapacağını şaşırdı Efes. Farmarın oyuna bi türlü dahil olamaması da kaybetme sebeplerinden biri. Bi de abi, o ne biçim bi seyirciydi be. gg
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Efes resmen serinin rehavetine kapıldı. Yoksa bu Pana'ya ağır döşerdi. Bazı oyuncular resmen idareten oynadı. Yazık oldu bu maçı kazansalar ilk 2 garanti olacaktı
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Takımın tek oyuncusu Bogdanovic de sakatlanmış. Yeni rekorlar gelebilir kalan maçlarda
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Efes grubun en osuruktan takımını ıkınarak yendi 2 sayı farkla İstanbul'da. Önemli olan sonuç diyelim fakat son 3 maçta 2 galibiyet olsa da eski domine edici oyun yok. Fener yine bildiğimiz gibi 20 sayı fark yemiş Caja'dan. Yarın asıl Barcelona-Bjk maçı var İspanya'da abov
Öne çıkan mesajlar