Suark Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 di said: Adam cileden nasil cikmissa artik soyunup tirmanmis, geri kalan it surusu de "lan milleti delirtiyorlar" diye degil de "nasil ciplak cikarsin" diye saldirmis. Neron gibi bir deli ciksa da tek tek yaksa alayini yine mustehak. Serefsiz evlatlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 adamın penisi baya büyük olmalı millet bu kadar rahatsız olduğuna göre... "GAPA LAN GANIMA DOKUNUYO" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 dolmustaydim bu adam tarlabasindan meydana dogru yururken, butun tarlabasi esnafi bulvara cikmis adamin muhabbetini yapiyordu. o sirada guldum ama kotu ya. muhtemelen gece icmis, ustune kul toz duman derken kafayi bulmus. esyalari caldirmis iste. adamin irzina bile gecmislerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 adamın donunu niye çalsınlar abi o kadar fakir değiliz daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Doğunun ahlaksızlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 petsise bozuk para falan atanlar ahuahuahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 ATAKE nedir yahu? daha doğru dürüst türkçe konuşamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 o kadar küçük bir penise sahip olsam ben de isyan ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 attack diyolar ATTACK! ONWARD! SHOOOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 lan şu bizim yeto milleti görünce bazen polis lincine hak veriyorum. adam polisin arasından tekmelemeye çalışıyo falan bırak lan bişey mi yaptı adam sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Sypro said: Osuran_boğa said: zaten memlekette kullanmayan kaç kişi kaldı dafuq did i just read :/ uyuşturucuyu esrara indirirsek, cigaraya falan, %50 falan kaldı en fazla geriye ben öyle diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar