GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Benim enişte bey yaptı da, oyun deneme aşamasına girdi şu an girip hataları falan bulmamızda yardım edebilirseniz seviniriz^^ Şu an en düzgün Firefoxta çalışıyor. Bir ara filolu bir oyun vardı hala var da onun gibi bir şey. Yakında bu arkadaki hareketli reklamı biz alacaz!!! Oyun: link Bu da eniştebeyin iş sitesi: link Sevgiler saygılar
di Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Link'e tiklayinca ogame clone'u siteye girmisim gibi bi izlenim yaratti.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Beyler bekleyin şimdilik 2. bir isteğe kadar, mail atışlarında hala beta durumu var bikaç bişey halledilip tekrar denersiniz, yardım etmek isteyenlere teşekkürler benden bir pati buluşmasında bira
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 GwindonSurion said: Yakında bu arkadaki hareketli reklamı biz alacaz!!! aslında reklam hareket etmiyor ortadaki kısım hareket ediyor. cinyız edit : beta linki hala sorunlu.
Öne çıkan mesajlar