GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Benim enişte bey yaptı da, oyun deneme aşamasına girdi şu an girip hataları falan bulmamızda yardım edebilirseniz seviniriz^^ Şu an en düzgün Firefoxta çalışıyor. Bir ara filolu bir oyun vardı hala var da onun gibi bir şey. Yakında bu arkadaki hareketli reklamı biz alacaz!!! Oyun: link Bu da eniştebeyin iş sitesi: link Sevgiler saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Kem göz? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 aktivasyon linki pört Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Link'e tiklayinca ogame clone'u siteye girmisim gibi bi izlenim yaratti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 linkler calismiyo bu ne loo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 kötü ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Beyler bekleyin şimdilik 2. bir isteğe kadar, mail atışlarında hala beta durumu var bikaç bişey halledilip tekrar denersiniz, yardım etmek isteyenlere teşekkürler benden bir pati buluşmasında bira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 GwindonSurion said: Yakında bu arkadaki hareketli reklamı biz alacaz!!! aslında reklam hareket etmiyor ortadaki kısım hareket ediyor. cinyız edit : beta linki hala sorunlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar