senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 yazılan hiçbişiyi okumadım ama gw2 güzel oyun olcak.
Qahlel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 @ufuk adam o kadar gerizekalı iken sadece "pot" ile seni kesiyorsa seni hello kitty online oynamaya davet ediyorum. gw2 çok zor gelebilir sana :D
u.fuk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 off tam yeni medya düzenisin, istediğin kısımları görüyorsun sadece 'sabahtan akşama kadar item, para, pul, armor peşinde koşturup, potlarıda cebine zulalayıp' cümlemin başını sallayıp sonunu kullanıyorsun..
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 "İsmini söylemeye gerek yok" kadar kötüler var ya, üzülüyorum
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 potion kullanımı için bu kadar tartışma olduğuna göre baya başarılı bir oyun olacak. oyunu aldığıma sevindim.
enurale Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Anladığım kadarı ile potsuz olmaz diyen bir kişi diğer herkese karşı? (hoop başa al)
Öne çıkan mesajlar