senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 yazılan hiçbişiyi okumadım ama gw2 güzel oyun olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 GENCMİNÖRCÜLERRAHATSIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qahlel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 @ufuk adam o kadar gerizekalı iken sadece "pot" ile seni kesiyorsa seni hello kitty online oynamaya davet ediyorum. gw2 çok zor gelebilir sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
u.fuk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 off tam yeni medya düzenisin, istediğin kısımları görüyorsun sadece 'sabahtan akşama kadar item, para, pul, armor peşinde koşturup, potlarıda cebine zulalayıp' cümlemin başını sallayıp sonunu kullanıyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 ahahaha yeni medya düzeni hahahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 "İsmini söylemeye gerek yok" kadar kötüler var ya, üzülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 potion kullanımı için bu kadar tartışma olduğuna göre baya başarılı bir oyun olacak. oyunu aldığıma sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enurale Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Anladığım kadarı ile potsuz olmaz diyen bir kişi diğer herkese karşı? (hoop başa al) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar