pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 selam, şahit gösterildiğiniz halde ifade vermeye gitmemek sorun yaratır mı ? ayrıca tebligat gelince de almamak sorun olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 tebligatı sen almazsan muhtara bırakırlar, almış gibi olursun zaten. gitmezsen de zorla getirirler sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Ceza davası ise gitmek zorundasın, yoksa hakimin polis zoruyla getirilmene hükmetme hakkı var. Sulh/iş davası ise değilsin diye biliyorum, ama kendin gönüllü tanık olup da sonra boşverirsen hakim adli para cezası verebilir 300 TL civarı. Mahkemeyi ciddiye alıp (dandik bile olsa) bir bahane sunarsan o cezayı da vermez ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 olay mala zarar verme, ama ben direkt şahit olmadım. ben sadece telefonla öğrendim, bi arkadaşımı arayıp eski haline getirmesini rica ettim. o da hemen mal sahibine benim adımı vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Abi hakim miyim ben olayı napiyim :p Prosedür bu, gelen celpte n. Sulh Hukuk/Ceza Mahkemesi diye yazar zaten. Orada hukuk yazıyorsa biraz daha gidilmeyebilir bir durum ama mazeret bildirirsen iyi olur, ceza yazıyorsa en geç bir sonrakine gideceksin polis eşliğinde eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 peki her halükarda avukat tutmak zorunda mıyım, mesela bahane bildirmem için avukat aracılığı ile mi yapmam gerekiyor? bir de mesela mazaret nasıl bişey olmalı, arkadaşın gösterisi var gibi falan mı? teşekkürler :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 ishal olmuşum gelemeyeceğim ya da dayım ölmüş gelemeyeceğim gibi bi bahane yeterli. gidip arzuhalcilere yazdır işte hakime elden. avukata filan gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 gitmezsen celp ile götürülürsün duruşmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 arkadaşını gönder hasta gelemedi hocam desin asdfasd abi git mahkemeye bu yazdığını hakime anlat böyle böyle telefonla öğrendim diye. mahkemeden kaçarak neyden yırtmayı düşünüyorsun ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 uyuşturucu ile ilgili birşey sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 gitmesende olur sanırım. ben gitmemiştim. yazılar gelmişti beni mahkemeye çağıran gene gitmemiştim. heralde bulamadılar sonra asgadsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 çağırıldıysanız gidiniz. adaleti engellemekle bile yargılayabilirler sizi sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 sonra yargi neden ağır işliyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar