Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HomeStory Cup 5


arayadis

Öne çıkan mesajlar

İyi güzel yazmışsınız da türkiyede hangimizin evi o kadar büyük :D Prodüksiyon dahil içeride rahat 70+ insan var.İnternet bağlantısını geçtim o kadar bilgisayarı o evin elektrik hattı kaldıracak mı :D Hadi diyelim öyle böyle bir şey yapıldı üst komşudan şikayet gelecek mi :D vs. vs....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abı öle aksiyon yapıcüğaımzı tutarsa niyet sağlam olursa nolcak, arabalılar arabasızları toplar, üşenmeyende sırtlar bilgisayarını getirir.

hele bi haydi yapıyoz densin sorunalr cözülür.

koskoca dreamhack millet desktoplarını getire getire basladı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sleeep said:

70+ yoktur be, 32 oyuncu var zaten, take bitter rotterdam vs desen max +4 streamer, zaten herşeyi oyuncular kendi yapıyor stream, yemek vs olaylarını... 4-5 de teknik eleman olsa 40 adam falan var orda, aynı anda da çalıştırılan bilgisayar sayısı en fazla 6 7


vardır yıne bı 15 makine en az, cünkü hsc lardan sonra bütün oyuncular bi sunla bunla onunla bununla paso practice yaptık 3v34 attık gala gala diyo. arkada takılıyo adamlar oyun dahilindede.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

paladinpala said:

Kaç saattir stream seyrediyorum halen daha bir terran göremedim. son nerflerden sonra zannedersem Terran lara "sen terransın HSV ye katılamazsın!!!" demişler sanırım. Seyrettiğim PvZ karşılaşmaları saymakla bitmez.


Bu konuda yorum yapmak için bende turnuvanın sonunu bekliyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...