arayadis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Sakın kaçırmayın. http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=349879 ImMvp, MC, Kas, Idra...
Slawn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Stream: http://tr.twitch.tv/taketv?utm_campaign=live_embed_click&utm_source=taketv.net
inyourmind Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 TakeTV'nin eve bak ne kadar büyükmüş.Yaptırdığı masa da yakıyor haa...
inyourmind Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Bu dbling amelenin önde gideni aldığı maçı verdi...
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 ortam sahane ya. yarın nmaclar sakinleşince white-ra bi mangal yapar tam işte.
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 türkiyede de şöyle bi ortam olsa ya :D lahmacunlar söylenir falan eve
Untouchapple Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 starcraftturkiye ekibi lahmacunlu ggcup home istiyoruz
Bursat Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Böyle etkinlik yapsan tr de iyi izleyici toplar (150 izleyici) ama adamlar deli yapmışlar insanın içi gitmiyor değil.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 hsc direk oyunculara güzellik olsun diey yapmıs turnuva zaten. stressiz dertsiz tasasız keyifli mekan işte.
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 eve gelen herkes bi bahış yapsın yemek içecek için falan birinin de yazlık evını buldun mu tamamdır :D gerçi ailesi yazlığa gidenlerin evi de boştur
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 pc ekipman falan ayarlamak zor olur ya yoksa ev bulunur illaki
inyourmind Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 İyi güzel yazmışsınız da türkiyede hangimizin evi o kadar büyük :D Prodüksiyon dahil içeride rahat 70+ insan var.İnternet bağlantısını geçtim o kadar bilgisayarı o evin elektrik hattı kaldıracak mı :D Hadi diyelim öyle böyle bir şey yapıldı üst komşudan şikayet gelecek mi :D vs. vs....
Sleeep Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 70+ yoktur be, 32 oyuncu var zaten, take bitter rotterdam vs desen max +4 streamer, zaten herşeyi oyuncular kendi yapıyor stream, yemek vs olaylarını... 4-5 de teknik eleman olsa 40 adam falan var orda, aynı anda da çalıştırılan bilgisayar sayısı en fazla 6 7
inyourmind Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Abi yayının başını aç.TakeTv'deki o adam yatak odasını ve yanındaki bir odayı tamamen streamci prodüksiyona kapamıştı.2 ayrı stream olduğunu düşünürsek...Ayrı odalarda 6-7 adam vardı streami ayarlayan.Buna kameraman arkadaşları da ekle.Bizim görmediğimiz arka planda adam çok.
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 abi adamlar kadar büyük organizasyona gerek yok. aktif çalışan bilgisayar sayısı düşük tutulabilir cok rahat. maçı biten denize falan gitsin asdfdg
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 abı öle aksiyon yapıcüğaımzı tutarsa niyet sağlam olursa nolcak, arabalılar arabasızları toplar, üşenmeyende sırtlar bilgisayarını getirir. hele bi haydi yapıyoz densin sorunalr cözülür. koskoca dreamhack millet desktoplarını getire getire basladı.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Sleeep said: 70+ yoktur be, 32 oyuncu var zaten, take bitter rotterdam vs desen max +4 streamer, zaten herşeyi oyuncular kendi yapıyor stream, yemek vs olaylarını... 4-5 de teknik eleman olsa 40 adam falan var orda, aynı anda da çalıştırılan bilgisayar sayısı en fazla 6 7 vardır yıne bı 15 makine en az, cünkü hsc lardan sonra bütün oyuncular bi sunla bunla onunla bununla paso practice yaptık 3v34 attık gala gala diyo. arkada takılıyo adamlar oyun dahilindede.
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 kamera falan filan kiralanir gayet kolay isler
paladinpala Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Kaç saattir stream seyrediyorum halen daha bir terran göremedim. son nerflerden sonra zannedersem Terran lara "sen terransın HSV ye katılamazsın!!!" demişler sanırım. Seyrettiğim PvZ karşılaşmaları saymakla bitmez. Bu arada unutmadan; TEŞEKKÜRLER!!!! mthrfckr blizzard!!!
Bursat Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 paladinpala said: Kaç saattir stream seyrediyorum halen daha bir terran göremedim. son nerflerden sonra zannedersem Terran lara "sen terransın HSV ye katılamazsın!!!" demişler sanırım. Seyrettiğim PvZ karşılaşmaları saymakla bitmez. Bu konuda yorum yapmak için bende turnuvanın sonunu bekliyorum.
Öne çıkan mesajlar