knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 interstate bilmemkacta da tekerler öyleydi. :P bu arada oyunu oynamadim bilmiyorum grafiklerini ama trailer indirmistim oldukca güzel gözüküyodu..[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 dandıkmıydı kısacası?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 yaw peki sesler neden yavaş çıkar? ... :-P[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Ne trinity'si yaa ben orjinali bekliyorum daha almadım ama trinity'le falan oynanmıo biliyorum o nerden çıktı.[hline]nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki: bana bir frp bug ı söyleyin Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Bazı bölümlerde kullanabiliyor olman lazım trinity'i falan[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 bölümler çok çabuk geçilio ya.belliydi zaten o kadar çabuk biteceği oyununda.ama şunu söylemek gerekirse oyun fazlasıyla övgüyü hakediyor.[hline]Nothing is stopless.....Except Levie..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Bekledigimden cok kotu olmus oyun[hline]Hayat ne boşvericek kadar kısa, Ne de önemseyecek kadar uzundur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Matrix mi yoksa vice city mi daha güzel?[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Bana gore vice city[hline]Hayat ne boşvericek kadar kısa, Ne de önemseyecek kadar uzundur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Zaten oyunun 4 cd olması yeterince kötü :([hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 burda 10 milyona satiliyor oyun madem kötüyse almayalim bari hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 yukle yukle bitmedi herhalde gusel bişeydir dedim ama hayal kırıklıgı yaşadım[hline]Hayat ne boşvericek kadar kısa, Ne de önemseyecek kadar uzundur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 max payne de böle 2 günde bitmişti büyük beklentilerle beklediğimiz oyunlar tak diye bitiyo çok kifayetsiz kalıyo sonrada oyunlar gözümüzde [Bu mesaj hella tarafından 14 May 2003 22:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 zebellah gibi texture kasıyolar tabi. var mı daggerfall gibisi. tek cdde binlerce köy, kasaba, aylarca oyna...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Yanlış topic :) [Bu mesaj Diablo tarafından 14 May 2003 22:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 metal gear solid 2 oynayın hehe :)[hline]Fizban (11:46 PM): ben öle şirin kızları seviom abi çakmak için deil çıkmak için çıkacaksın "Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 said: hella, 14 May 2003 22:05 tarihinde demiş ki: max payne de böle 2 günde bitmişti büyük beklentilerle beklediğimiz oyunlar tak diye bitiyo çok kifayetsiz kalıyo sonrada oyunlar gözümüzde [Bu mesaj hella tarafından 14 May 2003 22:12 tarihinde değiştirilmiştir] ikisinde de bullet time var. Bu kadar zor mu bunu yapmak da kısacık yapıyolar oyunları?(alakasız oldu ama hadi bakalım)[hline]Nothing is stopless.....Except Levie..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 peh takıldım ... sniperla uçak tekerleği patlattıktan sonra helikopterle gelen ajanda. dis bi spoil eder ya da taktik verirsen süper olcak :) hiç kasamicam walla...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 saolasın :)[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 sen de saol :) *gülücükler dağıtır* da zaten onu yapmaya çalışıyodum ben de... mermi biterse ne halt edicem?[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Disappear lütfen; neden daha iyi biliyo ayaklarına yatayım.... Cümlenin gelişi öyle gözüküyordu. Artı; aynı tarafta olan kişilerin karşılıklı dövüşmesi de mantıklı gelmiyor insana anlayacağın gibi........ Kırdın beni[hline]nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki: bana bir frp bug ı söyleyin Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Ya oyunda neden croshair yok onu anlamadım.Yoksa bendemi bi sorun var daglara taslara ates ediyorum[hline]Hayat ne boşvericek kadar kısa, Ne de önemseyecek kadar uzundur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 auto aim var bi de 3 e(default) basarsan zoom yapıyo. fps moduna giriyo falan. 4 e basınca da uzaklaşıyo...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 bi yer var hani kopru ortası yıkılmış orayı nasıl geçecez yandaki demirlere atladım ama beceremedim[hline]Hayat ne boşvericek kadar kısa, Ne de önemseyecek kadar uzundur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 oyunun kısa olmasının nedeni belli oldu arkadaşlar. ghost ve niobe'nın görevleri ayrıymış.yani, oyunu en başında niobenin geçmek üzereyken patlayıp aşağı düşen bi köprü var.o köprü ghostla oynadığında düşmüyo. aynı olaylar farklı biçimde diğer karakterin başından geçiyo. bence bitirenler diğeriyle de oynasın.[hline]Nothing is stopless.....Except Levie..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar