Meov Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Benzeri birsürü topik olduğunun farkındayım fakat benim topikim olsun istedim hem motivational olur :) Durumu anlatayım, 1 yıl önce 104 kilo idim, ondan 6 ay öncesinde ise 145. işte bu 6 aylık- daha doğrusu 4 aylık süreçte 40 kilo vermiştim. Fakat bu yılın sonunda sürekli oturmaktan vs şuan tekrardan 140 kiloyum. Öyle pek spor yaptığım söylenemez. Acil olarak, sağlıksızca böyle fütursuzca kilo vermek istiyorum. En hızlı yoldan nasıl kilo veririm? son 2 gündür şeker tuz ve ekmeği kestim. ekmeği çok değil ama şeker ve tuz kullanmıyorum. 3rd party ürün bile olur ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 yemiycen, spor yapcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 o 4 ayda ne yaptiysan aynini montla yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 wow + günde tek öğün acılı yemek + günde 7-8 litre su. şuanki hayatım buna elvermiyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 wowu bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 bıraktım zaten. trollemeyin lan vururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 eve ayna almakla başla gerisi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 7-8 litre su ne ya, hes mi kurdun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 bir ara 15dkda bir tuvalete çıkıyordum baya kötü oldu sonra bıraktım o kadar su içmeyi zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 kıçını o koltuktan kaldırmadan elmakırom diyeti de yapsan nafile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 koş yürü öğün böl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 pascalnouman said: kıçını o koltuktan kaldırmadan elmakırom diyeti de yapsan nafile hey adamım senin kulağın ne renk! yürüyorum ya başladım yavaştan günde en az yarım saat flm tempolu, da bakalım before after fotosu şeyaparım. olmadı sadece after :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 ekmek makarna pilav fastfood kes. şeker tatlı hamur işi kes. miden küçülsün, öğünlerin artsın. durma yürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 ekmeği hemen cort diye kesme kademeli olarak azalt kepekli ekmek tercih et bi de tuz ve şekeri de aynı şekilde düzenli aldığın kalori miktarında ani düşüşler bünyeni sersemleştirir vücudun eyvah napcam la şimdi bu adam bir şey yemiyor artık hemen depolamalıyım moduna girer bir gram bile zayıflayamazsın o yüzden yavaş yavaş çıkacaksın bu merdivenlerden tamam mı şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Meov said: bir ara 15dkda bir tuvalete çıkıyordum baya kötü oldu sonra bıraktım o kadar su içmeyi zaten :) böbrek problemlerin olur o kadar fazla su iyi değil gerçi o kilodan kurtulmazsan sağlam iç organın kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 şampiyonum değil mi ehiehi.. tamamdır ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 sabah aç karnına stationary bike'ta 30 saniyelik all-out sprint leptin seviyesini arttırıyor. daha az acıkırsın daha lean olursun. az ye spor yap dışında bir şeyler yazayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Öncelikle çok yanlış bir tutum izlemişsin. Senin o 1 öğün yemen ilk başta sana kilo verdirse dahi metabolizmanın kendini korumaya almasına neden olmuş haliyle uzun süre tek öğün beslenemeyeceğin için tekrar aynı kilona dönmüşsün. Fakat herşeyin bir çözümü var. Ağırlığa başlaman gerek. Program çok basit aslında: Bazal metabolizma hızını bul. Mesela 3000 çıktı diyelim. Ağırlık çalıştığın günler 3000 inide almaya çalış fakat bunu alırken protein olarak 100 gr ı yakalamaya çalış carb olarakta 100-150 arası git. Yağ olarakta kuruyemişlerden faydalanabilirsin. Diğer günlerde carb ı 50 gr ın altında ve de mesela bazal metabolizman 3000 olduğu için 2500 kalorilik beslenmeye çalış. Bir anda çok büyük bir fark yaratırsan ilk başta kilo versen bile vücut kıtlık psikolojine giriyor. Ağırlık yapmadığın günler günde 1 saat yürüyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Sadece şekeri keserek, 8 kilo vermiş bulunmaktayım, porsiyonlarıda küçülttüm 1 gündür hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 boy aynasına bak çıplak bi şekilde bakabildiğin kadar intihar etmezsen kilo verirsin azcık kendine saygın varsa ağır oldu la biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Ben her gun tartiliyorum. En azindan artis varsa hop memleket nereye gidiyor tepkisi yaratiyor beynimde, haliyle az yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar