Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kilo verme halp!

Meov

Öne çıkan mesajlar

Benzeri birsürü topik olduğunun farkındayım fakat benim topikim olsun istedim hem motivational olur :)

Durumu anlatayım, 1 yıl önce 104 kilo idim, ondan 6 ay öncesinde ise 145. işte bu 6 aylık- daha doğrusu 4 aylık süreçte 40 kilo vermiştim.

Fakat bu yılın sonunda sürekli oturmaktan vs şuan tekrardan 140 kiloyum.

Öyle pek spor yaptığım söylenemez.

Acil olarak, sağlıksızca böyle fütursuzca kilo vermek istiyorum. En hızlı yoldan nasıl kilo veririm? son 2 gündür şeker tuz ve ekmeği kestim. ekmeği çok değil ama şeker ve tuz kullanmıyorum.

3rd party ürün bile olur ne önerirsiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

pascalnouman said:

kıçını o koltuktan kaldırmadan elmakırom diyeti de yapsan nafile

hey adamım senin kulağın ne renk!

yürüyorum ya başladım yavaştan günde en az yarım saat flm tempolu, da bakalım before after fotosu şeyaparım. olmadı sadece after :D
Sosyal ağlarda paylaş

ekmeği hemen cort diye kesme kademeli olarak azalt kepekli ekmek tercih et bi de tuz ve şekeri de aynı şekilde düzenli aldığın kalori miktarında ani düşüşler bünyeni sersemleştirir vücudun eyvah napcam la şimdi bu adam bir şey yemiyor artık hemen depolamalıyım moduna girer bir gram bile zayıflayamazsın o yüzden yavaş yavaş çıkacaksın bu merdivenlerden tamam mı şampiyon
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle çok yanlış bir tutum izlemişsin. Senin o 1 öğün yemen ilk başta sana kilo verdirse dahi metabolizmanın kendini korumaya almasına neden olmuş haliyle uzun süre tek öğün beslenemeyeceğin için tekrar aynı kilona dönmüşsün. Fakat herşeyin bir çözümü var.

Ağırlığa başlaman gerek.

Program çok basit aslında:
Bazal metabolizma hızını bul. Mesela 3000 çıktı diyelim.
Ağırlık çalıştığın günler 3000 inide almaya çalış fakat bunu alırken protein olarak 100 gr ı yakalamaya çalış carb olarakta 100-150 arası git.
Yağ olarakta kuruyemişlerden faydalanabilirsin.

Diğer günlerde carb ı 50 gr ın altında ve de mesela bazal metabolizman 3000 olduğu için 2500 kalorilik beslenmeye çalış. Bir anda çok büyük bir fark yaratırsan ilk başta kilo versen bile vücut kıtlık psikolojine giriyor.

Ağırlık yapmadığın günler günde 1 saat yürüyebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...