nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 dedim dedim inanmadınız allah yok peygamber yalan bak noldu şimdi
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 allahı bırakıp parçacığına tapmanın nesini kutluyorsunuz
di Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Sunlari yaparken tasak gectiginiz kitle kadar gereksiz isler yapmis oluyorsunuz ya, ona yaniyorum. Konuyu kurtaran bi Beduk olmus.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Lan cern'e düşürmüşüm getirseler bari
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paticik adeta grandmaster troll yetistirme yuvasi oldu. Ayrica allah'in olmadiginin kaniti tanri parcacigindan once size vermedigi akildir. beyinsiz bi nesilden evrimlesmenin zararisiniz baska bisey degil.
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 0ne said: Ayrica allah'in olmadiginin kaniti tanri parcacigindan once size vermedigi akildir. wat?
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Akil yok dedim olm sizde. tanri olsaydi azda olsa ucundan bi akil zeka koyardi o bos beyinlere. ama olmayinca olmuyo zorlamanin alemi yok. evrimlesirken boyle olmussunuz suc sizdede degil tam olarak.
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 ahahahahahaha edit : abi ben üstteki cümlene gülmüştüm ama dur buna da güleyim. ahahahaahaaa
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 haala aynı tartışma Siz ne kadar tanrının olmadığını ispatlamaya çalışsanız ise de Bizler bir o kadar allahın varlığını ve İslamın hak dini olduğunu savunacaz Bu da kısır döngü olarak gidecektir.... Hadi ateistler size kolay gelsin geçin dalganızı bol bol ancak şunuda unutmayın siz kendi aranızda burda kakak kikiki allah yokmuş lan puhahahaha diye gülerken sağ ve sol omzunuzdakiler arkanızdan bunları tek tek yazıyor...
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Beyler Cern'den geliyorum, haberler kötü. Omuz üstünde duran melaikeler'in varlığı ispatlanmış. Bir de ateş çok kızgınmış öbür tarafta, yandınız atayistler..
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 papağan mı bunlar niye omuzda duruyorlar ya
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 illüminati gözü var parçada,masonların işi
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 bu gerçek mi şimdi? http://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/Bettajdbka.jpg
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Laorx said: bu gerçek mi şimdi? http://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/Bettajdbka.jpg tabi ki gercek homer simpson o, hic mi izlemedin tvde falan?
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Konu ne zaman Atatürk'e gelecek onu merak ediyorum.
Öne çıkan mesajlar