Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 eski notebooka format at dediler, atmadan önce giriyordum ama 5-10 dakikada açılıyodu windows. neyse işte cdyi taktım sistem dosyalarının olduğu diski sildim yeni alan oluşturup üstüne kuracaktım ki biçimlendirme kısmına gelince başlıktaki hatayı aldım. xp sp2 kurmaya çalışıyorum. şimdi hem cyi boşuna silmiş oldum hem de xpyi yükleyemiyorum nedendir bu ? az önce sağlamca çalışıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 abi xp kurma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 pentium m 1.4 ghz, 512 mb ram. 7 mi kurayım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 8i cikicakmis onu kurarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Yapabiliyosan, başka bir araç ile bilgisayarı açıp formatlamayı dene. Diskin bozulmuş olma ihtimali var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 mümkünatı yok ya, eski türden bi laptop alayı lehimli ne şeyime lehimliyolarsa dıştan bir şey takmak için sadece usb var sdf ve usb boot özelliği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar