Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

twitter çılgınlığı

kiymaliborek

Öne çıkan mesajlar

Bone said:

bi yararı yok,
sen "tuvalete gittim, tostumu yedim, şu an sahile karşı ayağımı uzattım, balık avlamanın inceliklerini öğreniyorum, dün akşam bara gittik fotoğraf çektirdik" gibi çok kısa mesajlar giriyorsun,
insanlar da seni takip ediyor, "haaa, demek ki yeni bir kitap okumuş beğenmiş, hmmm demek ki haberlerde futbol şike olayından bahsediliyormuş" gibi yorumlar yapıyor.

sevdiğin ünlülerin (aktör, game developer, yönetmen, yazar, tiyatrocu vs) twitlerini takip edersen en azından gelecek programlarını görmüş oluyorsun felan...

onun dışında şu an kendimi captain obvious gibi hissettim, çünkü kesin bunları sen de biliyorsundur, fake üye felansındır,
bilemedim...

Bu adami seviyorum ya. Cidden. Eskiden paticik boyle bir yerdi iste. Insan gibi cevap veren. Insanlarin birbirini kaale aldigi saygo gosterdigi bir yerdi. Adam yasatiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bir yarari yok demek anlamsiz, sana yarari olmamis olabilir, veya yarari olucak sekilde kullanmamissindir henuz. girip ahmeti, mehmeti, arkadasini takip edersen yok bi yarari. belli insanlardan, sirketlerden, olaylardan guncel hizli haber istiyosan mis gibi. bak gotunu koymus, yok tuvalete gidiyomus, cok faydasiz demek sacma.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...