Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 verdim abi ilk sayfanın sonunda bu fotoyu, duyarlı davranıp spoilera koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Masakari said: ünlü biri mi fotoda ki ? bir de twitter sahibi ile popo sahibi aynı kişi mi ? sevabına benide takip edin laa ben ediyom güzel kardeşim sende beni takip edersin yeni müzik aktivitelerinden albümlerden kitaplardan haberdar olursun kültürün artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 eyw like ladım panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 "didem soydan kullanıcısından gelen hiçbir güncellemeyi kaçırma" sanki bi heyecanla sölenmiş gibi lan bi an pc bana mesaj veriyo sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 başka çılgın paylaşımlar yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Bone said: bi yararı yok, sen "tuvalete gittim, tostumu yedim, şu an sahile karşı ayağımı uzattım, balık avlamanın inceliklerini öğreniyorum, dün akşam bara gittik fotoğraf çektirdik" gibi çok kısa mesajlar giriyorsun, insanlar da seni takip ediyor, "haaa, demek ki yeni bir kitap okumuş beğenmiş, hmmm demek ki haberlerde futbol şike olayından bahsediliyormuş" gibi yorumlar yapıyor. sevdiğin ünlülerin (aktör, game developer, yönetmen, yazar, tiyatrocu vs) twitlerini takip edersen en azından gelecek programlarını görmüş oluyorsun felan... onun dışında şu an kendimi captain obvious gibi hissettim, çünkü kesin bunları sen de biliyorsundur, fake üye felansındır, bilemedim... Bu adami seviyorum ya. Cidden. Eskiden paticik boyle bir yerdi iste. Insan gibi cevap veren. Insanlarin birbirini kaale aldigi saygo gosterdigi bir yerdi. Adam yasatiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 bir yarari yok demek anlamsiz, sana yarari olmamis olabilir, veya yarari olucak sekilde kullanmamissindir henuz. girip ahmeti, mehmeti, arkadasini takip edersen yok bi yarari. belli insanlardan, sirketlerden, olaylardan guncel hizli haber istiyosan mis gibi. bak gotunu koymus, yok tuvalete gidiyomus, cok faydasiz demek sacma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 valla baya yararı oldu bana sımdıye kadar, olmaya da devam edicek. şu an haber almanın en hızlı yolu twitter mesela, ayrıla şirketler eğer ki halkla ilişkilerini falan önemsiyorsa, 10 numara yer şikayet için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar