kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 harici disk işi angarya olmaya başladı. yasal yönden sıkıntı yaşamadan flac ve mkv formatlarını saklayabilme imkanı oluyor mu? oluyorsa maliyeti nasıl oluyor? 2tb haricielr 160-170 usd civarında mesela. kıyaslarsak nedir ne değildir?
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 internette sana servis saglayan bir sirket/platformda mi depolamayi planliyorsun ?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Unlimited could storage keywordlerin. Benim bildiğim bu işi yapan iki firma var: Crashplan ve Carbonite. Yıllık 50$'a limitsiz bulut depolama veriyorlar ikisi de. Crashplan'ı tavsiye ederim ben.
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 daha yetkili abiler gelir de google'layinca ayda 5-9 dolara 50-unlimited sunanlara rastladim daha ziyade internete her an erisimin var mi varsa seni germeyecek kadar yeterli mi sorularini sor kendine benim evde baglantim yok 3g ile giriyorum 29 euro 4 gb kota bu durumda sacma hani sende sabit kotasiz erisim disarida ivir zivir belgeler icin de yeterli mobil baglantin varsa al
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Crashplan sanırım en mantıklısı gibi. Biraz denemek lazım, para vermeden önce.
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Carbonite denedim daha once, cogiyiydi
Öne çıkan mesajlar