kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 harici disk işi angarya olmaya başladı. yasal yönden sıkıntı yaşamadan flac ve mkv formatlarını saklayabilme imkanı oluyor mu? oluyorsa maliyeti nasıl oluyor? 2tb haricielr 160-170 usd civarında mesela. kıyaslarsak nedir ne değildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 internette sana servis saglayan bir sirket/platformda mi depolamayi planliyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Unlimited could storage keywordlerin. Benim bildiğim bu işi yapan iki firma var: Crashplan ve Carbonite. Yıllık 50$'a limitsiz bulut depolama veriyorlar ikisi de. Crashplan'ı tavsiye ederim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 daha yetkili abiler gelir de google'layinca ayda 5-9 dolara 50-unlimited sunanlara rastladim daha ziyade internete her an erisimin var mi varsa seni germeyecek kadar yeterli mi sorularini sor kendine benim evde baglantim yok 3g ile giriyorum 29 euro 4 gb kota bu durumda sacma hani sende sabit kotasiz erisim disarida ivir zivir belgeler icin de yeterli mobil baglantin varsa al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Crashplan sanırım en mantıklısı gibi. Biraz denemek lazım, para vermeden önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Carbonite denedim daha once, cogiyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar