Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kabataşta iş bulmak


Baggio

Öne çıkan mesajlar

Yardıma ihtiyacım var arkadaşlar. Kabataş Setüstü'nde işe girmek üzereyim, bir yandan da ailemin yanından taşınmak için iş bulmayı bekliyordum.

Soru: Kabataş'ta (tam iskelenin karşısında) sabah 08:00-17:30 mesaisi için nerelerde oturulursa rahat gidilip gelinir? Toplu taşıma ile tercihen.

Cihangir-Taksim tarafını ben istemiyorum, Setüstü/Beşiktaş da pahalı oluyor epey, ayrıca park sorunu çok. Şöyle 10-12 km'lik bir uzaklıkta mümkünse sitede oturmak istiyorum, Kağıthane'den başka yer gelmiyor aklıma. Öneri verebilecek var mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada pahalı oluyor'dan kastın nedir, 700-1000 lira civarına Beşiktaş'tan 1+1,2+1 oturulacak güzel ev bulabilirsin ararsan. (hele ki bekarsan bulamıyorsan öl ehe)
Zaten Üsküdar'da da aynıdır kiralar ama evler daha iyi oluyor aynı fiyata diyorlar. Orda ve ulaşımın kolay olduğu başka her yerde kiralar böyle aslında.
Beşiktaş'tan Kabataş'a Türkiye'nin yayalar için yürünecek en güzel şehir yolundan yürüyerek ulaşırsın. Üsküdar'dan da 5 dakikada vapur ile.

Kabataş istanbul'da çalışmak için en süper uygun yer sanki ya düşündüm de şöyle bir.

Hayırlı olsun işin gücün yeni hayatın şimdiden =)

edit: Tramvay ile 40dk giderek fatih'in nispeten iyi yerlerine de bakabilirsin, fındıkzade şehremini çapa gibi

edit2: gerçi site diyosun araba koycam diyosun ben çok yanlış taraftan tavsiyeler vermişim toplu taşımaydı ulaşımdı deyince sen dsf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh teşekkür ederim yine de güzel fikirler abi, oralarda site zor zaten de umut dünyası işte, şehrin göbeğinin göbeği resmen. Üsküdar mantıklı baya.

Araba var ama işe arabayla gitmek istemiyorum mecbur kalmadıkça, hem çıkışta trafik çok çok kötü, hem önü komple İspark olduğundan günde 10-15 TL park parası girecek :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İşte toplu taşıma işi bozuyor tabi yoksa ben feriköy civarında oturuyorum ,siteli evde var ,park sorunu çok çok nadir yaşıyorsun zaten.5 dk'da beşiktaşta oluyorum ,eskiden olsa osmanbeyden maçka tarafına dön ,ordan dolaş derken trafik yoksa bile en az yarım saat ,trafik varsa zaten oralar hep kilit oluyor.

Beşiktaş ,tramvay hattındaki semtler veya vapır hattındaki semtler ideal olur o zaman senin için.Git büyükadada otur asfjkh
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben olsam yürüme mesafesinde bakardım, 1+1 2+1 falan. pahalı olur ama şöyle günde 10-15 dakika yürüyerek işe ulaşmak en kötü havada bile makul bir semt (yürüyecek yer var en azından) üstelik sabah - akşam az yürüyerek eve gitmek, yolda bişeyler almak vs için ideal. arabalık iş olduğunda binersin arabaya, win win.

bu minik yürüyüşler inanılmaz bir zindelik katıyor işe başlarken.

imza:hiç çalışmamış adam
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

veya vazgeçtim

eve depozito, senelik kira, döşeme taşınma derken ayıracağın 25000 lirayı arsaya yatır

AŞIRI DERECEDE COMIC SANS İÇERİR

şimdi değilse de çalışıp para biriktireceğin 20 seneni mmo oynayarak geçirirsen 20 sene sonra çocuklarına yine aynı mirası bırakabilirsin.

ha peki bu arsa o arsa mı? bilmiyorum. (hani şu zamanında babamlara teklif etmişler almamış çamlıca tepesini hikayeleri)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kastığımız postlar nolcak.

http://4.bp.blogspot.com/_wEmhJo5-nq4/SYjFttiXs4I/AAAAAAAABI8/nqbvBzns4aY/s400/13.jpg

http://cdn02.komikler.com/k/res/2007/09/20070911_68982_1189518644_ja97.jpg

http://img-milliyetemlak.mncdn.com/IlanResmiBuyuk/2012/02/07/fft1_mf66618314.Jpeg

eve geçtikten sonra bu ampüllerle aydınlatırsın.

http://3.bp.blogspot.com/_wEmhJo5-nq4/S7hRYzJ90zI/AAAAAAAAB9c/HO189kzDxTc/s1600/20100225002525.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...