Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdışından geleni nerelere götürmeli?

dusuncelihayvan

Öne çıkan mesajlar

Evet. Tipik erasmus sonrası arkadaş misafir etmenin dönemine girmiş bulunuyorum. Fazlasıyla ziyaretçim olacak ancak bunlardan sadece biriyle özel olarak ilgilenebileceğim =)

Şimdi 13 günü var.

İstanbul'da 5-6 gün zaman geçireceğiz.
Öncelikle İstanbul'da nerelere gitmeli ki ben bile gitmedim daha topkapı sarayı falan filan =)

Sonra pamukkale ve kapadokya yı ısrarla istiyorlar. Sanırım buralar günübirlik aradan çıkarılabilir.

Öncelikli olarak İstanbul'da nerelere götüreyim daha sonra ise başka önerebileceğiniz şehir var mı? Ya da Alaçatı marmaris gibi yerlerde 2-3 günlük tatil nasıl olur?
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:

Evet. Tipik erasmus sonrası arkadaş misafir etmenin dönemine girmiş bulunuyorum. Fazlasıyla ziyaretçim olacak ancak bunlardan sadece biriyle özel olarak ilgilenebileceğim =)

Şimdi 13 günü var.

İstanbul'da 5-6 gün zaman geçireceğiz.
Öncelikle İstanbul'da nerelere gitmeli ki ben bile gitmedim daha topkapı sarayı falan filan =)

Sonra pamukkale ve kapadokya yı ısrarla istiyorlar. Sanırım buralar günübirlik aradan çıkarılabilir.

Öncelikli olarak İstanbul'da nerelere götüreyim daha sonra ise başka önerebileceğiniz şehir var mı? Ya da Alaçatı marmaris gibi yerlerde 2-3 günlük tatil nasıl olur?

nick-post uyumu
Sosyal ağlarda paylaş

şu istanbul tarafı için banada fikir lazım benim misafirde 6 gün fln kalcak turistik yerler olması şart değil kendisi canlı müzik fln sever söyle taksimde fln tavsiye edebileceğinizz yerler varsa sevinirim onun dışında şurda kahvaltı şurda yemek fln fıstık hertürlü tavsiyeye açığım.(kendisi amerikalı buarada)
Sosyal ağlarda paylaş

abi kapadokyaya bir gün denmiş de avanos falan vardı orda çanak çömlek falan yapıyorlar. benim aklımda yer etmişti yani, hatta denettiriyorlar. bilemiyorum 1 günde halledebilir misiniz.

uçhisar kalesi, avanos, bir de işte otele falan çevrilimiş peribacaları vardı bunlar kaldı benim aklımda.

bir de ıhlara vadisi diye bir halt var. biz akşam vakti gidebilmiştik ve kapalıydı. inemedik aşağı. kilise falan varmış içinde onu da düşünün.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...