dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Evet. Tipik erasmus sonrası arkadaş misafir etmenin dönemine girmiş bulunuyorum. Fazlasıyla ziyaretçim olacak ancak bunlardan sadece biriyle özel olarak ilgilenebileceğim =) Şimdi 13 günü var. İstanbul'da 5-6 gün zaman geçireceğiz. Öncelikle İstanbul'da nerelere gitmeli ki ben bile gitmedim daha topkapı sarayı falan filan =) Sonra pamukkale ve kapadokya yı ısrarla istiyorlar. Sanırım buralar günübirlik aradan çıkarılabilir. Öncelikli olarak İstanbul'da nerelere götüreyim daha sonra ise başka önerebileceğiniz şehir var mı? Ya da Alaçatı marmaris gibi yerlerde 2-3 günlük tatil nasıl olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 mevlana olabilir, safranbolu olabilir oradan da kapadokyaya geçersiniz, nereli bu gelen misafir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 kapadokyayı günübirlik aradan çıkarmak dafuq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 rusa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 anlayamamis gelen kiz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 balat/fener civarı 1 gun ayasofya/kapalicarsi/hipodrom meydanı 1 gun bogaz turu+denize girmece 1 gun alisveris merkezleri 1 gun istiklal+tunel 1 gun kadikoy civarı 1 gun izmir -> cesme fethiye -> domuzçukuru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Fazla zaman yok kapadokya da kalacak yer de yok otellerde çok pahalıdır sanırım. o yüzden sabah inip gece dönmeyi düşünüyorum. Gelecek olan meksikalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 sacma sapan seyler yazmayin -giovanni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 dusuncelihayvan said: Evet. Tipik erasmus sonrası arkadaş misafir etmenin dönemine girmiş bulunuyorum. Fazlasıyla ziyaretçim olacak ancak bunlardan sadece biriyle özel olarak ilgilenebileceğim =) Şimdi 13 günü var. İstanbul'da 5-6 gün zaman geçireceğiz. Öncelikle İstanbul'da nerelere gitmeli ki ben bile gitmedim daha topkapı sarayı falan filan =) Sonra pamukkale ve kapadokya yı ısrarla istiyorlar. Sanırım buralar günübirlik aradan çıkarılabilir. Öncelikli olarak İstanbul'da nerelere götüreyim daha sonra ise başka önerebileceğiniz şehir var mı? Ya da Alaçatı marmaris gibi yerlerde 2-3 günlük tatil nasıl olur? nick-post uyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Mal mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 kapadokya günübirlik zor da pambıkkale olabilir istanbulda da koruların birinde kahvaltı yapın fethi paşa olabilir ya da emirgan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 eski said: diyarbakıra götür , akrabalarını göster ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 eski said: diyarbakıra götür , akrabalarını göster çocuk insan gibi birşey sormuş yardım istemiş sırf yazmak için yazıp saçmalıyosunuz he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 şu istanbul tarafı için banada fikir lazım benim misafirde 6 gün fln kalcak turistik yerler olması şart değil kendisi canlı müzik fln sever söyle taksimde fln tavsiye edebileceğinizz yerler varsa sevinirim onun dışında şurda kahvaltı şurda yemek fln fıstık hertürlü tavsiyeye açığım.(kendisi amerikalı buarada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 direk kapadokyaya gidin 1 gün ardından konyaya gein mevlana ordan hemen antalyaya. antalya sahil şeridinden kemer, kaş, fethiye diyip kuzeye pamukkaleye gidin gezin.ordan izmir efes, meryem ana derken zaten yeterli gelir herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 abi kapadokyaya bir gün denmiş de avanos falan vardı orda çanak çömlek falan yapıyorlar. benim aklımda yer etmişti yani, hatta denettiriyorlar. bilemiyorum 1 günde halledebilir misiniz. uçhisar kalesi, avanos, bir de işte otele falan çevrilimiş peribacaları vardı bunlar kaldı benim aklımda. bir de ıhlara vadisi diye bir halt var. biz akşam vakti gidebilmiştik ve kapalıydı. inemedik aşağı. kilise falan varmış içinde onu da düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar