copry Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Sonrasi vucudun batmasi - cikmasini mantikli aciklayabilecek var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 batman ciğerlerinin su dolması sonucu oluyor. tekrar yukarı çıkman ise mide ve bağırsağındaki bakterilerin kemosentez sonucu metan gazı üretip bu gaz miktarının artmasından ötürü tekrar su yüzüne çıkman sonucu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 normal koşullarda yellenerek dışarı atman gereken metanı dışarı atamadığın için tekrar şişmeye başlıyorsun ondan dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 taş bağlıycan, ipde dandik olmasın ki çürümesin, plastik falan olsun mimkünse. ayak izlerini de sil kumdaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 arşimet terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Chaotic said: batman ciğerlerinin su dolması sonucu oluyor. tekrar yukarı çıkman ise mide ve bağırsağındaki bakterilerin kemosentez sonucu metan gazı üretip bu gaz miktarının artmasından ötürü tekrar su yüzüne çıkman sonucu oluyor. Tesekkur ettim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 bir süre sonra basınca dayanamayarak bağırsak patlar ve vücut içeriden tamamen çürümeye devam eder o yüzdendir ki sudan çıkan cesetler şişmiş olur şişme nedeni metan gazıdır. bu arada bunların hepsini uydurdum şu an kaynak götüm yani. doğru olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Norak said: taş bağlıycan, ipde dandik olmasın ki çürümesin, plastik falan olsun mimkünse. ayak izlerini de sil kumdaki. teşekkür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Chaotic said: bir süre sonra basınca dayanamayarak bağırsak patlar ve vücut içeriden tamamen çürümeye devam eder o yüzdendir ki sudan çıkan cesetler şişmiş olur şişme nedeni metan gazıdır. bu arada bunların hepsini uydurdum şu an kaynak götüm yani. doğru olmayabilir. Vucudun sana biseyler anlatmaya calisiyor o zaman sdf. ben de biliyosun da konusuyosun saniyorum , neyse denemissin en azindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 byuuk oranda mantıklı cevap vermis adam zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Emin degilmis diye dedim mantiklidan ziyade net bilimsel aciklamasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 chaotic'in dedigi uc assagi bes yukari bilimsel aciklamasi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Sonuda ' kaynak gotum' demeseymis iyiymis o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 aciklamasi asagi yukari dogru. olusan gazlar vucuddaki bakteri cesitlerine ve miktarlarina gore farkli olmakla birlikte agirlikli olarak methan, hidrojen sulfat ve karbondioksit. tum vucut parcalarida ayni oranda sisme yapmiyor, govde en fazla bakteriye sahip alan oldugu icin en fazla sisme orada oluyor haliyle en fazla yuzerlik orada. kafa ve kol ve bacaklar bu kadar fazla sismedigi ve batmaya meyilli oldugu icin vucut da hep yuzustu yuzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Difüzyon falan da yok mu işin içinde ? O kadar süre suyun içinde kalınca hani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 suda kim pamuk tıkıyo da çıkmıyo gaz ya. zaten açık lan zart zart gider gazlar. niye şişsin. hücreler ölünce dışarı atamıyor suyu hipersulu oluyo ondan şişiyo vicüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Suyla şaka olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 oğlum böbrekler iflas ediyo iflas tuzlu içince böbrekler çalışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 dibini görmediğin suya girmicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Kardeş şu devirde hangi denizin dibini görücen hepsi çişli çişli sarı sulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Millet yüzmeye değil işemeye giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 bozulan organizmanın icinde olusan gaz miktarı muazzam oluyormus. suda yüzdürür mü bilmem bunu yaptırabiliyor pis biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 sonuç olarak alınması gereken kıssadan hissedar suda ölümü seçen kişi ölmeden önce bol bol kuru fasulye ve takviyesinden yemeli ki ceset bulunduktan sonra birde bulana rezillik yaşatabilsin. hayırlı akşamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 oral-anüs arasnı tüp gibi düşünmeyin, bakteriler invazyonla doku içine yayılır dokular arası gazın çıkabileceği yer yoktur. çok ağır yetmezlikli hastalarda da görülür dokuların arasında gaz birikmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Nekro said: bozulan organizmanın icinde olusan gaz miktarı muazzam oluyormus. suda yüzdürür mü bilmem bunu yaptırabiliyor pis biraz http://images.wikia.com/diablo/images/c/c8/Grotesq.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar