Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Suda boğulma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
batman ciğerlerinin su dolması sonucu oluyor. tekrar yukarı çıkman ise mide ve bağırsağındaki bakterilerin kemosentez sonucu metan gazı üretip bu gaz miktarının artmasından ötürü tekrar su yüzüne çıkman sonucu oluyor.
Mesaj tarihi:
Chaotic said:

batman ciğerlerinin su dolması sonucu oluyor. tekrar yukarı çıkman ise mide ve bağırsağındaki bakterilerin kemosentez sonucu metan gazı üretip bu gaz miktarının artmasından ötürü tekrar su yüzüne çıkman sonucu oluyor.

Tesekkur ettim ^^
Mesaj tarihi:
bir süre sonra basınca dayanamayarak bağırsak patlar ve vücut içeriden tamamen çürümeye devam eder o yüzdendir ki sudan çıkan cesetler şişmiş olur şişme nedeni metan gazıdır.

bu arada bunların hepsini uydurdum şu an kaynak götüm yani. doğru olmayabilir.
Mesaj tarihi:
Chaotic said:

bir süre sonra basınca dayanamayarak bağırsak patlar ve vücut içeriden tamamen çürümeye devam eder o yüzdendir ki sudan çıkan cesetler şişmiş olur şişme nedeni metan gazıdır.

bu arada bunların hepsini uydurdum şu an kaynak götüm yani. doğru olmayabilir.

Vucudun sana biseyler anlatmaya calisiyor o zaman sdf. ben de biliyosun da konusuyosun saniyorum , neyse denemissin en azindan
Mesaj tarihi:
aciklamasi asagi yukari dogru.

olusan gazlar vucuddaki bakteri cesitlerine ve miktarlarina gore farkli olmakla birlikte agirlikli olarak methan, hidrojen sulfat ve karbondioksit.

tum vucut parcalarida ayni oranda sisme yapmiyor, govde en fazla bakteriye sahip alan oldugu icin en fazla sisme orada oluyor haliyle en fazla yuzerlik orada. kafa ve kol ve bacaklar bu kadar fazla sismedigi ve batmaya meyilli oldugu icin vucut da hep yuzustu yuzer.
Mesaj tarihi:
suda kim pamuk tıkıyo da çıkmıyo gaz ya. zaten açık lan zart zart gider gazlar. niye şişsin. hücreler ölünce dışarı atamıyor suyu hipersulu oluyo ondan şişiyo vicüt
Mesaj tarihi:
sonuç olarak alınması gereken kıssadan hissedar

suda ölümü seçen kişi ölmeden önce bol bol kuru fasulye ve takviyesinden yemeli ki ceset bulunduktan sonra birde bulana rezillik yaşatabilsin.

hayırlı akşamlar.
Mesaj tarihi:
oral-anüs arasnı tüp gibi düşünmeyin,
bakteriler invazyonla doku içine yayılır dokular arası gazın çıkabileceği yer yoktur. çok ağır yetmezlikli hastalarda da görülür dokuların arasında gaz birikmesi.
  • Yeni Oluştur...