Red Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 ahahah şimdide fener taraftarı bir anda voleybolcu basketbolcu oldu futbol başarısını umursamıyor vay anasını @myskin bu klupler yarın kapasın futbol şubelerini.1 haftaya kalmaz kilit vururlar ayakta kalamzlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 türkiyekupası.jpg yazabilir artık fenerli arkadaşlar bizim uefakupası.jpg mize karşılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 bence aziz iki sene daha içerde kalsa bi uefa kupası da fener alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 bir tek kadıköyde yenemedik işte onda da kupa kaldırdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Esh said: başarının şikeyle geldiği tescillenmiş olunca ben senin yerinde olsam ağzımı açarken 2 kere düşünürdüm. Okumadan cevap vermişsin klasik önyargınla. Şikeyle futbolda başarı gelir ben diğer başarılarından bahsettim. En azından takımın bir çok yönden güçlü bundan sonrası için çok şey yaptı FB'ye. Ayrıca tek şikeci Aziz. Onuda yazdım. Biz temimiziz herkes kirli. Bozuk plak gibi sar başa sen. Senin Aziz Yıldırım nefretin bahsettiğim ve aklıma gelmeyen bir çok başarısından geliyor. Yada çok safsın Aziz Yıldırım'dan önce ki o zamanların tertemiz olduğunu Aziz Yıldırım döneminde de bir tek Aziz'in şikeci olduğunu düşünüp Aziz Yıldırım temizlenirse türk futbolu tertemiz olur sanıyorsun. Ha şöyle bir cevap vereceksin yok birde Ali Şen ve Demirören. Peki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 o değilde şampiyonluk kupasını geri verecek misiniz şimdi, yoksa üstüne mi yatmış oldunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Ben yarın gidip müzeden alıp Trabzona teslim ediyorum için rahat olsun Zep. Öyle bir yetkisi var bu forumdaki kullanıcılar merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Buddha said: Esh said: başarının şikeyle geldiği tescillenmiş olunca ben senin yerinde olsam ağzımı açarken 2 kere düşünürdüm. Okumadan cevap vermişsin klasik önyargınla. Şikeyle futbolda başarı gelir ben diğer başarılarından bahsettim. En azından takımın bir çok yönden güçlü bundan sonrası için çok şey yaptı FB'ye. Ayrıca tek şikeci Aziz. Onuda yazdım. Biz temimiziz herkes kirli. Bozuk plak gibi sar başa sen. Senin Aziz Yıldırım nefretin bahsettiğim ve aklıma gelmeyen bir çok başarısından geliyor. Yada çok safsın Aziz Yıldırım'dan önce ki o zamanların tertemiz olduğunu Aziz Yıldırım döneminde de bir tek Aziz'in şikeci olduğunu düşünüp Aziz Yıldırım temizlenirse türk futbolu tertemiz olur sanıyorsun. Ha şöyle bir cevap vereceksin yok birde Ali Şen ve Demirören. Peki :) yok tek kirli aziz değil. şopar tercümana kadar herkes kirli. bi de donumuz düşene kadar fenerbahce diye acıklama yapıyolar. ne yaptıysam ülkem için yaptım diyen mafya babalarına küfürü basmayı biliyosunuz, bunun farkı nedir bana açıklayın. beşiktaş da boka saplanmış görüldüğü gibi. orda da temiz memiz yok. bizi ayak üstü düzmüşler , adam sandıklarımız ne hallere düşürdüler futbolu. itin uğursuzun toplaştığı mecralar haline gelmiş kulupler, sadece tr de degil, dünyada bir cok ulkede boyle. türkiyenin tek farkı para babaları, zengin olduklarından dolayı adam yerine konuyolar, halkımız paraya tapan bir halk haline getirildiği için ne kadar paran var, o kadar adamsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Evet sadece BJK ve FB'yi örnek verince gerçekten söylediklerin çok samimi geliyor. Ayrıca para babalarını kanaat üzerine içeri tık eyw. Ama böyle bir hukuka eyw deyince medeniyetten bahsetmiyelim bir zahmet. Çünkü o hukuk herkese işliyor. Olay kanaat olsa herkes biribirini asar keser. Ayrıca gidip oralarda bağıran adamları neden bu kadar dert ediyorsun ki. Çıkıp FB kafası demenin manası nedir. Ülke genel olarak böyle. Sürekli FB başlığında takılıp ona buna laf attık sonra ülke için üzülüyorum demen hiç samimi gelmiyor malesef. Yoksa söylediklerin sonuna kadar doğru. Ama bunları bütün ülke söylüyor peki nerde yanlış yapıyoruz. Kimse kendi inandıklarına toz kondurmuyor. Herkes birer birer çok akıllı geriye kalanlar aptal. Hep bu zihniyet. Oturup GS'den çok FB ile ilgilenirsen sende çok farklı olmazsın bu durumda. O bahsettiğin orda burda bağıran FB'lilerde kendilerine toz kondurmuyorlar onlara görede onlar akıllı herisi gerizekalı. Bu herşeyde böyle. GS'li FB'li BJK'li AKP'Li Cemaat'Çi Atatürkçü vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Buddha said: Ben yarın gidip müzeden alıp Trabzona teslim ediyorum için rahat olsun Zep. Öyle bir yetkisi var bu forumdaki kullanıcılar merak etme. Valla taraftariniz sikeyle sampiyon olmus klubunuzun baskanini yere goge sigdiramiyor, kimse de cikip ulan biz ne yapmisiz yaa diyemiyor. Sen bile burda cikip ama bunu bunu yapti diye savunmaya calisiyosun tepkileri, bu yuzden sevmiyorsunuz falan diyorsun.neden sevmedigiz acik bir sene haksiz sampiyonluk elde edip diger takimlarin emeklerini hice saymasi.asil soru sizin nasil hala destek gosterrbiliyor olmaniz, hesap soramiyor olmaniz ama oda aqiulanin dedigi gibi fenerbahcenin buyuklugunden kaynaklanan bir durum olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 İyi FB ezelden beri şike yapıyor ki size göre :) Benimde anlamadığım bu neden size düşüyor? Ben böyle bir davayı kabul etmiyorum. Niyet farklı gösterilen farklı. Tek kişi üzerine kurulmuş bir dava. Adaletse herkese adalet. Şu davanın her tarafı rezalet. Niye o kupa Trabzon'a gitsin ki. Gideckese Bursa'ya gitmeli. Her gün çıkıp konuşan Trabzonlu bakanlar. Sadri Şener'in gösteriş üzerine davaya çağrılmasın falan. Kalsın böyle adalet. Ha çıkıp Aziz başkan senin için ölürüm diyen adamlar için söyleyecek lafım. Ama sizin çok lafınız var nedense boş insanlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Hakikaten kupa nolacak ya, yüzyılın salağa yatması mı yaşanacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 ben trabzona gitsin demedim yanlız, ama ortada bir gerçek var oda o kupanın size ait olmadığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 tekrar paylaşalım, adam şimdi haklı beyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Eğitim sebebiyle yurtdışında yaşıyorum ve 6-7 aydır ülkeme hasretindeyim fena şekilde ama bu herifleri görünce direk gidiyo hasret masret Bide o sondaki namlu ucu yalama tribi nedir ne anlamdadır yau zuahuhaus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 abi futbol cezalarında bir degisiklik olmayacak ki, niye kupa derdine dustunuz? tff zaten kararını verdi, yargı baglamıyor. adamlar zaten "sike var ama ceza vermiyoruz" dediler ve konuyu kapattılar. tff tarafında dosya tekrar acılmaz. sadece ceza alan yoneticilerin temsil ettigi kuluplere uefa tarafından ceza verilebilir. bir de kisilerin yoneticilik yapması yasaklanacak iste, baska bi dumen beklemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 rıdvanında ne kadar pislik olduğunu gördük : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Adamın lakabı şeytan değilmiydi zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Rıdvanda siyasetçi olmuş yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Kanaatle karar verebilmesi gereken spor organı o kararı veremedi diyorduk, ben bile öyle diyordum yani, ama UEFA da onayladı. Kanaatle değil %100 delille karar vermesi gereken yargı organı ise bildiğin kanaatle, tek başına bir şey ispatlamayan (ve yakın gelecekte "yasa dışı yollarla elde edilmiş" statüsünde olacak) delillerle karar verdi görünüşe göre, ama önce gerekçeli kararı görmek lazım. Kaldı ki daha Yargıtay süreci var. Başkanlığı düşmüyorsa, cezasını çekmeye bile başlamıyorsa, başka bir şey de olmaz hiç boşuna heveslenmeyin. Olsa olsa UEFA Yargıtay sürecine sabretmez de öyle bir ceza verir bitsin artık diye, ama genel kanı onun da olmayacağı yönünde. "Yargıtay bitse Temyiz AİHM vırvır" diye saçmalayan arkadaşlar olmuş da, şike davasında önce kaç dava takip ettiniz de ne anlıyorsunuz hukuk sisteminden? Yargıtay kararın hukuğa uygunluğunu inceleyip onaylayan/reddeden organdır, Fenerbahçe'nin itirazı gerekmeden yani, normal süreç olarak. Mantıklı bir gerekçeli karar çıkar da Yargıtay da bunu onaylarsa, şu anda kararın doğruluğuna inancım %10 ise, o zaman %70-80 olur kendi adıma. Şu dava sürecinin temiz olduğuna inanan ve fanatik olmadığını, aklı başında olduğunu aynı anda iddia eden gerçekten var mı merak ediyorum. Türkiye'de ÖYM/ÖYS süreciyle açılan bir elin parmağı kadar davaların geri kalan tümünde hükümeti eleştirirken, Aziz konusunu işine geldiği gibi kabul eden insanlar gerçekten midemi bulandırıyor. Aynı insanlar dava sonunda direk beraat kararı çıksaydı "LOL ANLAŞTILAR TABİ İÇERDE" diyecekti, Yargıtay bozarsa da onu diyecek, Temyiz bozarsa da onu diyecek. Aksi durumda ise AİHM bile Fenerbahçe'yi suçlu bulana kadar Fenerbahçe taraftarı "kumpas" diyecek. Bunun kaçarı yok işte belli artık. Önemli olan bu beyinsiz, robotik çoğunluğun ne dediği değil. Önemli olan bu suni gündemlerin arkasını görebilen azınlık içerisinde yer almak. Hiçbir zaman şu davayla ilgili gerçekleri %50 bile bilemeyeceğimiz, sonucu belli davanın kararının Madımak arada kaynasın diye 2 Temmuz'a kaydırılıp Twitter'daki top 10 topiğin 9'unun şike davası yapıldığı boktan bir ülkedeyiz. Biraz gözünüzü açın, adaletsiz şeyleri sırf işinize geliyor diye kabul etmeyi bırakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Kapak videolari akiyo zaten . O kadar cok sikti ki millet gecen seneden beri ,oyle yaparim boyle ederim diye, tencere setleri bile indirime girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Adam yolda selam vermemiş işte, evine gitmiş. Yolda görse sallamayacak belki yine :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Abi tamam yargı sureci bok gibiydi de, siz de fb'ye sikeci diyen herkese cevap olarak "dur bakalım daha dava sonuclanmadı", "suc sabitlenmedigi surece herkes masumdur" dediniz. simdi dava sonuclandı, suc sabitlendi. bu sefer de "dava zaten evlere senlik" diyorsunuz. peki size gore aziz yıldırım'ın gercekten sike yaptıgına inanmak icin ne yasanması gerekiyor tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar