Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

öss barajı

dusuncelihayvan

Öne çıkan mesajlar

Abi özel ne, dershaneye gönderebilecek durumu bile yok ailenin. Tam dayaklık. Tüm hayali istanbul. Elimde kalacak korkuyorum.
Tek hayatı iddaa oynamak facebook'a girmek bu eksende yaşayan bi velet.

Çalış diyoruz üniversite kazanacağım diyip duruyor. 2500tl miş dershane fiyatı. Hiç umudum yok 5 gün matematik çalıştırdım biz de kaldığı sürede 0 doğru 12 yanlış yapmış.

Tekirdağ'da lojistik varmış 2 yıllık belki bir şey olur diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

malesef öyle ancak şu şekilde denemesine izin vermeyip git iş bu çalış dersek silinecek tamamen. Sosyal yönleride gelişmiş olan bir çocuk değil bir yerden yakalar bir şey diyeceğim ama o da yok. Mesela diğer kuzenim de okumadı, ama web programcılığına ilgisi vardı şimdi 5. yılını doluruyor çok iyi maaş alıyor ama diksiyon felaket, iki satır yazı yazamıyor.

Dayım zaten iptal olmuş bir tip eşi de öyle, anneannemle yaşıyor bunlar kadın da yaşlı bilmiyor zaten hiçbir şey. Çocukla ne yapacağımı bilmiyorum. Benden başka çocuğu sallayan yok.
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:

malesef öyle ancak şu şekilde denemesine izin vermeyip git iş bu çalış dersek silinecek tamamen. Sosyal yönleride gelişmiş olan bir çocuk değil bir yerden yakalar bir şey diyeceğim ama o da yok. Mesela diğer kuzenim de okumadı, ama web programcılığına ilgisi vardı şimdi 5. yılını doluruyor çok iyi maaş alıyor ama diksiyon felaket, iki satır yazı yazamıyor.

Dayım zaten iptal olmuş bir tip eşi de öyle, anneannemle yaşıyor bunlar kadın da yaşlı bilmiyor zaten hiçbir şey. Çocukla ne yapacağımı bilmiyorum. Benden başka çocuğu sallayan yok.

e yazın bi işe girsin çalışsın, varsa atıyorum afyonlular derneğine gitsin böle böle üniye gitcem bi el atın desin. biraz para biriktirsin, eylülde falan ders çalışmaya başlasın. yapılmayacak iş değil ama facebook cart curttan ayırman lazım. hem çocuğa zarar sosyalleştiğini sanmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...