dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 ya çok uzun zaman oldu ben gireli çevremde de yeni sistemi bilen adam kalmadı. Kuzenim EA öğrencisi LYS 5'ten 147 LYS 6 dan 137 almış. Bu çocuk iki yıllık bir yer tercih edebiliyor mu? teşekkürler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 kuzenin niye bilmiyo bu sorunun cevabini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Kuzenin bilmiyorsa hakketen girse de bisi olmaz. Girmesin bosuna bir yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Lan aklıma gelsi de bende barajı 1 puanla gecip girdiydim üniversiteye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 baraj 160 tı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 abi çocuk çok vasat edirne'de yaşıyor ilgilenen de yok. Zaten bunun okumaya da niyeti yok pek de belki düzelir bi şans diye 2 yıllık falan zorluyoruz. o yüzden sordum 2 yıllıklar için baraj 140mış sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 sanayide birinin yanina cirak verin, daha faydali olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 4 yıl yattıysa kafası rahattır zaten geçtiyse barajı verin özele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Abi özel ne, dershaneye gönderebilecek durumu bile yok ailenin. Tam dayaklık. Tüm hayali istanbul. Elimde kalacak korkuyorum. Tek hayatı iddaa oynamak facebook'a girmek bu eksende yaşayan bi velet. Çalış diyoruz üniversite kazanacağım diyip duruyor. 2500tl miş dershane fiyatı. Hiç umudum yok 5 gün matematik çalıştırdım biz de kaldığı sürede 0 doğru 12 yanlış yapmış. Tekirdağ'da lojistik varmış 2 yıllık belki bir şey olur diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Alt yapi yok uzerine ne koycaksin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 ben 2000 yılında girdiğimde baraj 120'ydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 malesef öyle ancak şu şekilde denemesine izin vermeyip git iş bu çalış dersek silinecek tamamen. Sosyal yönleride gelişmiş olan bir çocuk değil bir yerden yakalar bir şey diyeceğim ama o da yok. Mesela diğer kuzenim de okumadı, ama web programcılığına ilgisi vardı şimdi 5. yılını doluruyor çok iyi maaş alıyor ama diksiyon felaket, iki satır yazı yazamıyor. Dayım zaten iptal olmuş bir tip eşi de öyle, anneannemle yaşıyor bunlar kadın da yaşlı bilmiyor zaten hiçbir şey. Çocukla ne yapacağımı bilmiyorum. Benden başka çocuğu sallayan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 2 yıllıklar sınavsız olmadı mı? yoksa o meslek lisesi mezunlarına özelmiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 acıma yetime.bi tekme de sen at.yardım etme bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 147 ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 dusuncelihayvan said: malesef öyle ancak şu şekilde denemesine izin vermeyip git iş bu çalış dersek silinecek tamamen. Sosyal yönleride gelişmiş olan bir çocuk değil bir yerden yakalar bir şey diyeceğim ama o da yok. Mesela diğer kuzenim de okumadı, ama web programcılığına ilgisi vardı şimdi 5. yılını doluruyor çok iyi maaş alıyor ama diksiyon felaket, iki satır yazı yazamıyor. Dayım zaten iptal olmuş bir tip eşi de öyle, anneannemle yaşıyor bunlar kadın da yaşlı bilmiyor zaten hiçbir şey. Çocukla ne yapacağımı bilmiyorum. Benden başka çocuğu sallayan yok. e yazın bi işe girsin çalışsın, varsa atıyorum afyonlular derneğine gitsin böle böle üniye gitcem bi el atın desin. biraz para biriktirsin, eylülde falan ders çalışmaya başlasın. yapılmayacak iş değil ama facebook cart curttan ayırman lazım. hem çocuğa zarar sosyalleştiğini sanmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Chewy said: 147 ne abi 537 yapmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Bir iki yıllığa gönderin meslek öğrensin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar