aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 huri bile bi yere kadar abi, ama belki dunyanin dueni boyle oldugu icin oyle geliyo, belki cennette baska kafalar yasicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Canınız sıkılmış sizin ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 ben rene yazmistim. araya girmissiniz hemen terbiyesizler. cehennemi falan gec, omnipotent olsan sen bile su anda dunyadaki acilari durdurursun. oyle cok super uber merhametli olmaya gerek yok. pat diye bi anda tum acilari durdurabilecekken durdurmazsan, yok ben sinav yapiyorum falan desen psikopat misin derler adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 herseyi durdurucak olsa, bastan neden boyle yaratsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 psikopat dedim ya iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 neyse ben uyuyorum,donup donup ortaokulda inanmamayls,hurilere geliyor konu ,yaradan hepiniz hakkinda en hayirlisini ve en guzel hukmu versin(bakin islah,beddua vss degilhee) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 hayır sonra allahın tek olması olayı var. deniyor ki işte iki tane olsalar biri sağa gider öteki sola gider, iki başlı otobüs mü olur? belki 1000 tane var? adamlar cumhuriyet kurdu. muhalefet ile didişmekten anca yasa çıkıyor da peygamber yolluyorlar? o mantıklı da bu değil mi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 oncekendimi said: neyse ben uyuyorum,donup donup ortaokulda inanmamayls,hurilere geliyor konu ,yaradan hepiniz hakkinda en hayirlisini ve en guzel hukmu versin(bakin islah,beddua vss degilhee) allah razı olsundinkardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 oncekendimi said: "nutella yerim" said: kusura bakmayin agir kacacakda bu herifle ayni yataga girmekden niye boyle zevk aliyorsun? islamin saf akidesini bozan ozu sozu bir olmayan bu insanda kendinimi buluyorsun acaba? gercek islam bu degil biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Ren said: hayır sonra allahın tek olması olayı var. deniyor ki işte iki tane olsalar biri sağa gider öteki sola gider, iki başlı otobüs mü olur? belki 1000 tane var? adamlar cumhuriyet kurdu. muhalefet ile didişmekten anca yasa çıkıyor da peygamber yolluyorlar? o mantıklı da bu değil mi yani. hocada hic dururmu kuzum hirsizin hicmi sucu yok hadi iyi geceler canlarim dedigimde gaymisin diyen cikar diye korkuyorum,pati paranormal activity si heralde bye bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 gay misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 "nutella yerim" said: gay misin yok nutella yemiyorum ii geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Ren said: hayır sonra allahın tek olması olayı var. deniyor ki işte iki tane olsalar biri sağa gider öteki sola gider, iki başlı otobüs mü olur? belki 1000 tane var? adamlar cumhuriyet kurdu. muhalefet ile didişmekten anca yasa çıkıyor da peygamber yolluyorlar? o mantıklı da bu değil mi yani. 1000 tanenin arasinda cocuk bile olabilir. kafasina gore peygamber yollayip yok sizi cehennemde yakcam, adam olun falan diye kurallar yollar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 evreni eyaletlere bölmüşler ve bizim başımıza ergen vali gelmiş bile olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 said: deniyor ki işte iki tane olsalar biri sağa gider öteki sola gider, iki başlı otobüs mü olur? bu nereden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 insana gore yorumlarsan olmaz tabi, ama tanri diyosun, 2 tanesi belki milyon tanesi ahenk icinde yonetebilir, nerden bilicen insan aklinla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Fakat evren? Otobüs ._.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 otobusu 11. boyuta analoji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 ne bileyim abi hatırlayamadım ki. din dersinde neden tek tanrı olacağına dair bir makaleydi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Bence en guzeli mormon dini abi. Bizde ki enel hak gibi inaniyolar. Hristiyanlik da insanlarin tanrinin cocugu oldugu inanisi var. Onlarda bunu yorumluyo, bizler tanrinin cocugu oldugumuza gore olunce hepimiz tanri olucaz ve kendi gezegenimizi alicaz. Oldukten sonra gezegen verilecek yani, o zaman milyon tanri da olur zaten, her tanrinin kendi gezegeni var ne super olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 lan bana dusse dusse venus duser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 bana pluton cikar, sonra o gezen degil la der atarlar isten =/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 ahahaha superdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 http://i.imgur.com/1mvcq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 oncekendimi said: "nutella yerim" said: gay misin yok nutella yemiyorum ii geceler oooooo manyak laf manyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar