Sam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 10000 yaşındaki adam yarım sn'de parmak şıklatabilirse ben de sırtımda fil taşırım.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 kardiş zaten gandinin epic D&D wizardı olduğunu varsayıyosak eğer. adam düşünce hızında büyü yapıp o büyüyle zamanı durdurabiliyo demektir. ama diil. üçbeş kozalak patlatıyo şimdilik kesin olarak bi de telekinesis falan yapıyo... ama ben kendi karakterimden bahsediyorum 150 küsür yaşındaki elven incantatrix. 20 dexli (drizztle aynı bak...) olan :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 ehe kastım okudum hepsini aklım bizim dünyamızda büyünün oluşmasında kaldı, bizim dünyamızdaki büyü bildiğim kadarı ile simyacıların kurşun nikel gibi maddelerden altın yapmaya çalışması, şamanların sülük ve bilmem ne bitkileri kullanarak kanamayı anında durdurması(daha eski zamanlar için tabi bu :)) ancak sanırsam bu, şimdiki bilinen bu frp deki felan büyü olayına kaynaklık eden homeros galibam, hydra fireball çekti, zeus da hercules e stoneskin hede hödö bilimum büyüleri çekti gibisinden bir olayla gelişmiş olabilir diye düşünüyorum bu konuda, çin deki dokunarak iyileştirme olayının ben bilimsel bir açıklaması olduğunu düşünüyorum, şimdi açıklamak kasar neyse :) bilgi verilirse çok iyi olur :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 walla babil mitleri falan çoook daha eski yunandan. Gılgamesh vs. büyünün kökenini de insanların dini ritüellerinde aramak lazım. kurban kesmeler vs... karıştırın bulun işte...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 evt de nerden neyi karıştırcam da bulcam? :) etkinlik:paticik arkeoloji çalışmasında :P[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 hmmz bende okült ve cadılık tarihi diye bi kitap vardı. onu bulabilirsin popüler kitapçılardan. fena diil başlangıç için. netten çeşitli dinler ve kültürler arasında da bağlantı oluyo bazen. onlardan yolaçıkarak da çözebilirsin bazı şeyleri. misal marduk'un (babil tanrılarının kralı) gezegeni jupiterdir. (bazen direk güneş olarak alınır ama zaten shammash var) aynı zamanda zeus ta jupiterdir vs...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 said: Grudge, 13 July 2003 01:04 tarihinde demiş ki: üçbeş kozalak patlatıyo şimdilik ehehe aklıma geldi birden o bölüm :) ( hobbit`teki agaca saklandıkları yerdi dimi? ) [Bu mesaj Popeye tarafından 13 July 2003 04:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 efet orası :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Törmineytır ın silahı elindeyse zaten kapışmanın bitmesi yaklaşım 0.1296 saniye alır (heaspladım atmasyon değil) ama silahı çıkaramadan gandalf saldırırsa o zaman alır aşaa[hline]Karpuz :ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından... Chemical:Ben ama sölemem Karakedi:üzerine konan bımzbırtı ---> Su bardagı Freddy12:app lın yapmana gerek yok İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 yanlış hesaplamışsın. belli bi spin-up süresi de var o aletin...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 iyide minigunla ateş etmek zorunda değilki ben herhangi bir silah olarak heaspladım minigun olsa ne olacak bi forumda minigun videosu vardı bence daha kısa sürer heheh[hline]Karpuz :ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından... Chemical:Ben ama sölemem Karakedi:üzerine konan bımzbırtı ---> Su bardagı Freddy12:app lın yapmana gerek yok İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 said: Sam, 13 July 2003 00:46 tarihinde demiş ki: "2. sayfadan sonraki msgları okumadım valla" belli oluyor.. :) siz zahmet edip yazılanları okumuyorsunuz ama biz zahmet edip tekrar anlatalım, ne de olsa amme hizmeti yapıyoruz.. önceden buff ya da başka bir büyü yapamaz gandalf, raistlin ya da her neyse, ilk mermi böğrünü deşmeden önce yapabileceği bir büyü varsa buyursun hokuspokus desin, ya da ebediyete dek sussun..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 ya oyle diyosun da cumlenin tamamini quot etseydin ya, adam bizim onceden gozardi ettigimiz butun dengeleri degistirecek cok onemli bir seyi ifade etmis : 2. sayfadan sonraki msgları okumadım valla ama terminator dünkü pok bence=))..[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 said: Sam, 13 July 2003 00:46 tarihinde demiş ki: "2. sayfadan sonraki msgları okumadım valla" belli oluyor.. :) siz zahmet edip yazılanları okumuyorsunuz ama biz zahmet edip tekrar anlatalım, ne de olsa amme hizmeti yapıyoruz.. önceden buff ya da başka bir büyü yapamaz gandalf, raistlin ya da her neyse, ilk mermi böğrünü deşmeden önce yapabileceği bir büyü varsa buyursun hokuspokus desin, ya da ebediyete dek sussun..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 yahu ben de kac defa soyledim, buyucu bu, terminator daha yola cikmadan kristal kuresinden gorur nerede ne sekilde oldugunu. sen masaustu oyunu seyine gore hesapliyosun. masaustu oyunu adi ustunde masaustu oyunu. mage disinda karakterlerin de sansi olabilsin diye sacmasapan kurallar konmus seyler. yok casting time yok bilmemne. yok oyle seyler gercek mitolojide, exp puani da yok, level de yok.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 said: Aegean, 13 July 2003 02:07 tarihinde demiş ki: ehe kastım okudum hepsini aklım bizim dünyamızda büyünün oluşmasında kaldı, bizim dünyamızdaki büyü bildiğim kadarı ile simyacıların kurşun nikel gibi maddelerden altın yapmaya çalışması, şamanların sülük ve bilmem ne bitkileri kullanarak kanamayı anında durdurması(daha eski zamanlar için tabi bu :)) ancak sanırsam bu, şimdiki bilinen bu frp deki felan büyü olayına kaynaklık eden homeros galibam, hydra fireball çekti, zeus da hercules e stoneskin hede hödö bilimum büyüleri çekti gibisinden bir olayla gelişmiş olabilir diye düşünüyorum bu konuda, çin deki dokunarak iyileştirme olayının ben bilimsel bir açıklaması olduğunu düşünüyorum, şimdi açıklamak kasar neyse :) bilgi verilirse çok iyi olur :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) evet ama ad&d deki buyu dunyasi daha ziyade kelt-anglosakson mitolojisine dayaniyor. fakat bu mitlerde olan karakterler fireball cekmez stoneskin atmaz. uzun vadede grek mitolojisinden ve diger kulturlerden alinan seylerle gelistirilmis olabilir. iyilestirme olayi zaten cook eski zamanlardan beri ermis tabir edilen kisilerin dokunmayla iyilestirme olayindan geliyor.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Ian McKellen (yanlış yazdım sanırım,) ister Gandalf, ister Magneto olsun, isterse Nithing Hill'de Hugh Grant'in yerine geçsin, Arnold'u yener.[hline]Heroes are born, not made. -Eraqrest, The Orc Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 oo işe magneto bulaşmış adamım magneto hepsini dağıtır çok baba adam arada sırada sapıtıyor ama hepsini paspas yapar. [Bu mesaj TheSilver tarafından 13 July 2003 14:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 magneto kimdir yaa. miknatisin teki. cesit cesit var benim oturma odamda.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 üfff magneto sadece bir mıknatıs deyil o bir... şey hmm o bir lider aynı zamanda laf etmeyin lam magnetoya :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 bide şöyle bi bakış açısıyla düşünelim, edinilen her yeni tecrübe yeni leveldır insan için, bir çok deneyim yeni bir level olacağına bir tecrübe yeni bir çok level olsun sonuçta insan olaylardan sonuç çıkarıp ona göre davranır, değişiyorsa level atlamıştır :P[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 bide çoğu şey aslında yazarın hayal gücünden ibaret, druidlerin keltlerden geldiğini bilirsiniz, kelt toplumunda druid, bilge ve çoğu anlasmazlıkta yargıclık görevi yapan bir kimseydi, add ye bakıyoruz yok efenim neymiş günde xxx kez kurta dönüşebiliyo hede hödö :P[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 kelt efsanelerinde durid bir çeşit şaman gibidir ve hayvanlarla konuşup onuların şeklini aldığına inanılır aslında merlinde bir duriddir kelt efsanelerinde böyle geçer ensonunda bir perinin merlini bir meşe ağacı gövdesine hapsettiği falan söylenir. [Bu mesaj TheSilver tarafından 13 July 2003 16:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 druidler çok hayvan oluyor hiç sevmiyorum iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 silverın dediği gibi bir çeşit şamandırlar, her türlü dini ayine vs liderlik ederler daha doğrusu direktif verirler yardımcı olurlar, druidler her ne kdar toplumda pek bir sınıflandırma olmasada bir çeşit üst sınıf gibidirler her isteyen druid olabilir fakat shapeshift olayları felan sadece efsaneden ibaret tabii :) günümüzdede bir çeşit inanış/yaşam tarzı olarak, aynı budizm gibi, bulunmakta[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 unity senin odandaki mıknatıs ufacık metal parçalarını mermi hızında etrafa fırlatabiliyo mu? yada bi misket büyüklügündeki demir parçasını tepsi büyüklügünde genişletip üzerinde yolculuk yapabiliyo mu? ehe magnetoyu karıştırmamak lazım bu olaya saçma olur adam metallere hükmedebiliyo terminator ne yapsın ona karşı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Atom karınca hepsini yer. Bikerem minnacık vuramazlar ona.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar