Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gandalf terminatoru dover

unity100

Öne çıkan mesajlar

said:
baaluo, 06 July 2003 01:22 tarihinde demiş ki:
said:
Sam, 06 July 2003 00:45 tarihinde demiş ki:
e baktılar ki adamın hayran kitlesi oluştu öksürme karizmasından dolayı, birkaç kitap yazıp john mcclane moduna soktular işte..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001

saçmaladin be abi
o adamin ne olacaği ilk kitapta Antimodes ile 6 yaşında konuşurken belli idi zaten o efsaneler üçlemesinden önce
ilk üçlemenin son kitabının son kısmında iskeletlere elini kaldırıp 5 parmağından 5 ayrı büyü gönderip (fireball lightning vs.) o cyan bilmemne
ejderhasına bindiğinde yeterdi termi+gandi ikilisine
ki ilerisini saymazsak

o kitabın sonunda da yaptığı büyüler ne ki, phantasmal horror babında şeyler yapıyor yok ice lance filan gibi. ansalon için güçlü olabilir ama minigun mermisi onun hokuspokusu devreye girmeden paladine'in rahmetine kavuşturur. ejderhayı dahil edemeyiz o ayrı, terminator'un yanına hunter killer vermek gibi bişi olur ki zaten o durumda da şansı yok, ejderha pulları plasmayı durduracak değil ya..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

said:
said:
Sufi, 06 July 2003 00:17 tarihinde demiş ki:
raistlin: tanrıça takhisis'ten koşarak kaçan kahraman
takhisis: kulu raistlin'i koşarak kovalayan tanrıça[hline]eski bir çin atasözü der ki:
chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat)

[Bu mesaj Sufi tarafından 06 July 2003 00:18 tarihinde değiştirilmiştir]

nasi be ? raistlinim nerde kaçtı takhisis eziğinden ?

helal ya bu nasıl bir raistlin fanatizmidir? :D

olay şöyle olmuştu hatırlarsan: raistlin, takhisis'i onun düzleminde yenemeyeceği için; takhisis'in daha zayıf olduğu kendi düzlemine çekmek için cehennemde düzlemler arası kapıya doğru koşmaktaydı. takhisis de arkasından kovalıyordu.

aslında burada vurgulamak istediğim kimin kaçıp kimin kovaladığından çok; tanrıçadan koşarak kaçma durumu ve tanrıçanın koşarak birini yakalamaya çalışması idi.[hline]eski bir çin atasözü der ki:

[Bu mesaj Sufi tarafından 06 July 2003 02:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 06 July 2003 01:51 tarihinde demiş ki:
ejderha pulları plasmayı durduracak değil ya...

aslında ejderine bakar ;)
plasma silahı nedir? asırı sıcak metal parçaları atar. yani fire immune bi ejderha iplemez plazmayı.[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?

[Bu mesaj Grudge tarafından 06 July 2003 02:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sufi, 06 July 2003 02:18 tarihinde demiş ki:
said:
said:
Sufi, 06 July 2003 00:17 tarihinde demiş ki:
raistlin: tanrıça takhisis'ten koşarak kaçan kahraman
takhisis: kulu raistlin'i koşarak kovalayan tanrıça[hline]eski bir çin atasözü der ki:

[Bu mesaj Sufi tarafından 06 July 2003 00:18 tarihinde değiştirilmiştir]

nasi be ? raistlinim nerde kaçtı takhisis eziğinden ?

helal ya bu nasıl bir raistlin fanatizmidir? :D

olay şöyle olmuştu hatırlarsan: raistlin, takhisis'i onun düzleminde yenemeyeceği için; takhisis'in daha zayıf olduğu kendi düzlemine çekmek için cehennemde düzlemler arası kapıya doğru koşmaktaydı. takhisis de arkasından kovalıyordu.

aslında burada vurgulamak istediğim kimin kaçıp kimin kovaladığından çok; tanrıçadan koşarak kaçma durumu ve tanrıçanın koşarak birini yakalamaya çalışması idi.[hline]eski bir çin atasözü der ki:

[Bu mesaj Sufi tarafından 06 July 2003 02:22 tarihinde değiştirilmiştir]

hehe yok hiç bişeyin fanatiği dielimdir sadece konu icabı herkes kendi herosunu sahiplenmişya o bakımdan şeettim
ayrica orda o kadar abartılıcak bi koşma olayi yokki
teleporta mana harcamamak için zaten yakında olan kapıya doğru ilerliyorlar :)
raist orda biraz çekiniyo sadece takhisis'den
yoksa dünyada parça pinçik eder aslanim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 06 July 2003 01:51 tarihinde demiş ki:
said:
said:
Sam, 06 July 2003 00:45 tarihinde demiş ki:
e baktılar ki adamın hayran kitlesi oluştu öksürme karizmasından dolayı, birkaç kitap yazıp john mcclane moduna soktular işte..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001

saçmaladin be abi
o adamin ne olacaği ilk kitapta Antimodes ile 6 yaşında konuşurken belli idi zaten o efsaneler üçlemesinden önce
ilk üçlemenin son kitabının son kısmında iskeletlere elini kaldırıp 5 parmağından 5 ayrı büyü gönderip (fireball lightning vs.) o cyan bilmemne
ejderhasına bindiğinde yeterdi termi+gandi ikilisine
ki ilerisini saymazsak

o kitabın sonunda da yaptığı büyüler ne ki, phantasmal horror babında şeyler yapıyor yok ice lance filan gibi. ansalon için güçlü olabilir ama minigun mermisi onun hokuspokusu devreye girmeden paladine'in rahmetine kavuşturur. ejderhayı dahil edemeyiz o ayrı, terminator'un yanına hunter killer vermek gibi bişi olur ki zaten o durumda da şansı yok, ejderha pulları plasmayı durduracak değil ya..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001

orda bi mirror image çıkarıp fireball ı köstümü senin termik
kime ateş etsem dı dı dııt derken kafasinda korlar oluşur
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi son durum nedir temize çekelim bi :)

gandalf mı dövüyo yoksa terminator mü? ( samin açıklamaları bana daha anlamlı geldi o yüzden bence terminator harcar )

anakin, darth vader haliyle ikisinide halledebilir mi? ( darth vader haliyle bence ikisinide alır teke tekte )
Sosyal ağlarda paylaş

son duruma göre ben dövüyorum...
nası raistlin takhisisi yenmek için onu kendi dünyasına çekmeye kasmışsa sam de beni kendi mekanına, olmadı tarafsız bi sahaya çekmeye kasıyo. ben yemiyorum tabii...

dolayısıyla ben yendim :D[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

popeye terminator herkesi döver, beni de döver bak hodri meydan.. :)

grudge plasma dediğimiz maddenin hali 16 milyon celsius derecenin üstü oluyor ki ejderhaya değdiği an ejderha erimez, buharlaşmaz, plasmaya dönüşür, kaybolur ortadan.. :-o (ne gandalf'ın ne raistlin'in aklı ermez bu işe)

kendi düzlemime çekmeye çalışmıyorum, maçlar tarafsız sahada yapılıyor işte. kurallara uymayan diskalifiye edilir.. ;)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Popeye, 06 July 2003 02:36 tarihinde demiş ki:
şimdi son durum nedir temize çekelim bi :)

gandalf mı dövüyo yoksa terminator mü? ( samin açıklamaları bana daha anlamlı geldi o yüzden bence terminator harcar )

anakin, darth vader haliyle ikisinide halledebilir mi? ( darth vader haliyle bence ikisinide alır teke tekte )

aha pop ortama gaz mi vermeye calisiyosun. benim aciklamalar daha mantikli bi daha oku. gandalfcilarin hakliligini gor. viv la gandalf ! viv la liberte ! viv la orta dunya ![hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 06 July 2003 02:58 tarihinde demiş ki:

grudge plasma dediğimiz maddenin hali 16 milyon celsius derecenin üstü oluyor ki ejderhaya değdiği an ejderha erimez, buharlaşmaz, plasmaya dönüşür, kaybolur ortadan.. :-o (ne gandalf'ın ne raistlin'in aklı ermez bu işe)

kendi düzlemime çekmeye çalışmıyorum, maçlar tarafsız sahada yapılıyor işte. kurallara uymayan diskalifiye edilir.. ;)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001

yahu abi sen yildizlarin cok yakinindan itibaren baslayan bir madde halini nasi kati bir madde icerisine sokacaklar onu soyle. plazma gun mlazma gun fantazi. yapamazlar, yapamayacaklar. o kadar yuksek derecede bir halde bulunan bir madde. hem de sicakligi birak elektronu atomu protonu harala gurele oraya buraya ucuyor, yani radyasyonun allahi var orda. yok abicim olmaz oyle sey.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
EagleEye, 06 July 2003 03:21 tarihinde demiş ki:
kardeşim niye bunlar illa birbirini dövüyorlarki
belki dost olurlar
ikiside iyilik adına çalışıyor senaryo icabı[hline]

hayır sadece gandalf iyilik adına çalışıyo :)

t-800 ilk bölümde kötüydü mesela
iki ve üçte iyi oluyo

yani kafasına ne yüklersen terminator ona göre davrandıgından iyi kötü grubuna sokmamak lazım bence onu

ama gandalf her zaman iyidi ( bi frodo yüzügü al dediginde hafiften şekli degişiyodu ama hemen topluyodu kendini )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 06 July 2003 12:21 tarihinde demiş ki:
said:

Level, Ağustos 2001

yahu abi sen yildizlarin cok yakinindan itibaren baslayan bir madde halini nasi kati bir madde icerisine sokacaklar onu soyle. plazma gun mlazma gun fantazi. yapamazlar, yapamayacaklar. o kadar yuksek derecede bir halde bulunan bir madde. hem de sicakligi birak elektronu atomu protonu harala gurele oraya buraya ucuyor, yani radyasyonun allahi var orda. yok abicim olmaz oyle sey.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com

senin büyü tarifinden daha az bilimsel değil plazma silahı da, kurgunun hiçbirşeye dayanmayayına fantezi, biraz da olsa bilime dayananına bilimkurgu demiyor muyuz? sen yerçekimini houdini misali kaldırıyorsan bende de plasma silahı var işte..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 06 July 2003 15:04 tarihinde demiş ki:
said:
unity100, 06 July 2003 12:21 tarihinde demiş ki:
said:

Level, Ağustos 2001

www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com

senin büyü tarifinden daha az bilimsel değil plazma silahı da, kurgunun hiçbirşeye dayanmayayına fantezi, biraz da olsa bilime dayananına bilimkurgu demiyor muyuz? sen yerçekimini houdini misali kaldırıyorsan bende de plasma silahı var işte..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001

tamam tamam bisey demiyorum[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...