yav Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Satılık 85/1.8 Pazarlıksız 700 lira. Kutusu yok, ön ve arka kapakları mevcut. Optik ve kozmetik olarak kusursuz. Yalnızca ön taraftaki 85mm yazısının "mm" kısmı silik. İstanbul ve İzmir'de elden teslim.Diğer illere alıcı ödemeli kargolayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 çok ters zamanda koydun ya. 2 hafta sonra olsa alma imkanım olurdu, aynısını alıcam çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 bence clifff'e saklar yav bu lensi, eğer acil nakde ihtiyacı yoksa tabi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 acil nakde ihtiyacım yok olsaydı biraz pazarlık yapsam alacak 2-3 kişi çıkmıştı zaten. 10 gün daha alıcı çıkmaması mümkün bence cliff'e nasip olabilir bu güzel lensimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Ben de iş bulunca alabilirim ^^ Dün mediamarktta baktım 699 euro yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Çektiğin diğer fotolara göz attım da harika görünüyor yahu biz de iyi kalitede foto çektik sanıyoruz normal aletlerle. Şu fotoğraf işine bi ara merak salıp başlayacağım sanırım :) Ürünün anlık fiyatı 1200 tl olarak görünüyor oldukça uygun fiyat, hayırlı satışlar dilerim. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Beyler fiyat konusunda çok yanlış yerlere bakıyosunuz yalnız onu söyleyeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 sıfırı ne kadar ki? bir de lens ne kadar süre kullanıldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 pazarlıksız 700 lira ise pazarlıkla 630 olur o rahat. %10 düşüverir abi. net 600e alın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 biri bana şu fotogram zevkini aşılasa ne kadar sevinecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 ben 2.sahibiyim ve 15 ay kadar kullandım. Aldığım adam çok az kullanmıştı sıfır gibiydi aldığımda. mm kısmı benim elimde silindi zaten. Sıfırı ABD'de 390-420$ civarı http://www.bhphotovideo.com/c/product/12182-USA/Canon_2519A003_85mm_f_1_8_USM_Autofocus.html http://www.amazon.com/Canon-85mm-Medium-Telephoto-Cameras/dp/B00007GQLU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1342038559&sr=8-1&keywords=canon+85mm+1.8 ancak tabi bu internet fiyatlarına kargo masrafları ve bölgesel vergiler dahil değil türkiye'de 2.eli 650-750 lira civarına gidiyor benim acelem olmadığı için bu fiyattan vereceğim ek: satma nedenim ise lensi kullanmam gereken yerlerde (portre) birazcık daha geniş açıya ihtiyaç hissetmem sonucu sigma 50/1.4 almamdır. ek2: mete çubukçu'yu çekmiş bir lenstir kendileri bu arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 630a gider abi bu lens. ver kurtul rahatla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 valla karnım tok çok uyuz bir satıcıyım kusura bakmayın sdf 650 teklif eden oldu 2 kere satınca alacağım para bankada duracağına lens olarak çantada dursun daha iyi belki kullanacağım tutar hatta du ben şu fiyatı 750 yapayım (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 600 işler abi.. hatta kapattırt bence başlığı biz de tok alıcıyız. amerikadan sıfırını 750e getirtirim ben dediğin fiyatlar üstünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 ben ilerde ünlü olacağım için sattığım lensin katma değeri var ama onu iskonto ediyorum öyle satıyorum üstelik gerisini sen düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 yav lens lenstir. ne yani? cinsiyet değiştirip Marilyn Monroe falan gibi bişi mi olacaksın? İçinde saklı kalmış bir dişi mi var? "Kendi fiziğimle, içimdeki dişi ile değil Atom fiziğimle falan ünlü olacam!!" diyorsan atom fiziği ile nobelle mesela kimse iplemiyor. onu söyleyim ATOMUNA DA FİZİĞİNE DE LANET OLSUN! der lensi yere atar kırarsın.. sana vereceğim 580liradan da mahrum olmuş olursun. ondan diyorum. 575 teklifim. sat kurtul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 clifff said: çok ters zamanda koydun ya. 2 hafta sonra olsa alma imkanım olurdu, aynısını alıcam çünkü buyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?18,6365271,6392898#msg-6392898 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 UP! ilaveten canon 35mm f2 lensimi de satıyorum. Bu lensin kozmetik kusuru var ama optik ve mekanik açıdan kusursuz. Fiyatı da bu oranda uygun. 450TL 85mm de 700 TL idi. Hâla öyle :D Satılmamasının sebebi benim pek istekli olmamamdır. Hiçbir ilan sitesine koymadım sadece 1-2 forum + twitter'da falan paylaştım bu flickr linklerini. 85mm'yi satabilirsem bisiklet alma niyetindeyim. Pati'den kimse çıkarsa belki bişeyler yapılabilir. 2'sini birden almak isteyene illa ki yapılır. İstanbul'da elinize alıp istediğiniz kadar kurcalayabilirsiniz lensleri. Hürmetler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 İkisini birden alasım var da bilgisayar almam lazım her şeyden önce, PS çalıştıramıyorum QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 bu lensleri alırsan PS'e fazla ihtiyacın kalmaz deadwoll. bence sen gene bir düşün hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 UP! 675 TL'ye veriyorum pati'den birisi alırsa üstüne yemek de ısmarlarım. edit: üstteki 35f2 yok bu arada. 85/1.8'i satıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 lens tekrar satışa koydum ilgilenen var ise şayet: http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-lens-filtre-canon-ef-85mm-f1.8-102163008/detay/ bir de voigtlander 20mm'm var onu da yakında satacağım çok uygun fiyattan haberiniz olsun http://www.bhphotovideo.com/c/product/676633-REG/Voigtlander_BA295AC_Color_Skopar_20mm_f_3_5.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Selam, Klasik Canon EF 75-300mm lens kaça gider sence :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 üretim tarihini yazmassan gelmez pek müşteri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar