Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vakit nasıl değerlendirilir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya şimdi okul dışındaki tüm vaktim boş ama bu boş vakitlerde yapcak hiç birşey bualmıyorum bilg. başında oturmak dışında
ders çalışmak istesem en fazla 5 dakka bakabiliyorum
tv filan izlesem oda yanı hesap sadece daha az yoruyo
kitap dergi gazete filan onlarda refreshe bastığımda yenilenmiyoki
vaktimizi kendimize yaralı olcak şeylerle nasıl değerlendirebiliriz
sizlerde durum nedir, siz ne yaparsınız, kendinize zarar veren(herşeyin fazlası zarar) bişeyden nasıl kurtulursunuz
yapmanız gereken bir şeye nasıl odaklanırsınız
veya gününüz nasıl geçiyo herkes aynımı yoksa bendemi hata var bir öğrenmek istiyorum
Mesaj tarihi:
hobi edin

hobi olarak tasarıma başlamıştım. hem keyif alıyorum hem artık para da kazandırıyo bana..

kitap oku diyecem de boş zamanda kitap okumak, kitap okumak eylemine hakaret gibi geliyo. onun kendi özel ayrılmış zamanı olmalı bence....

okumadıysa eğer ilkbahar şafağı ejderhaları die bi kitap var. onu al. serinin devamı seni bir iki yıl idare edecektir ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Mesaj tarihi:
Valla ben müzik ve sinema ile ilgileniom. Boş zamanlarımın %70 i müzik %30 u sinema ile geçio. Sen de mesela müzikle ilgilenebilirsin. Bi enstrüman çalmaya başla. Wendigonun dedii gibi bi hobi edin yani.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
said:
Wendigo, 31 Ekim 2004 14:24 tarihinde demiş ki:

kitap oku diyecem de boş zamanda kitap okumak, kitap okumak eylemine hakaret gibi geliyo. onun kendi özel ayrılmış zamanı olmalı bence....

dogru o yzden tr de 6 kisiye 1 kitap dusuyo...
Mesaj tarihi:
Bos zamanında kitap oku,sinemaya git,yeni muzik cdleri al onnarı dinle (bknz:Her hafta yeni cd alıorum).Hobi edin bi sürü şey var yada gel paticikte takıl :P[signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et
Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et
Akıllı olupta tembel ise ikaz et
Hem akılsız, hem de tembel ise imha et...
Mesaj tarihi:
adam biligsayar dışında yapacak biişey ario sen gel paticikte takıl diosun :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
bir müzik enstrümanı çalmayı öğren.. bu blok flüt bile olabilir..
kitap okumak bir hobiden çok bir gerek. okudukça bilgin artar ve bu bilgiyi ileride hayatını devam ettirebilmek için kullanırsın. zaten insnalar kitap okumayı bir hobi gibi gördüklerinden adam olamıyoruz ve insnalar kita pokumuyor ya
neyse..

bir müzik enstrümanı çalmayı öğren.. bu blok flüt bile olabilir.. müzik insanın ruhunu dinlendirir ve yaratıcılığını geliştirir (küçükken yapbozlarla legolarla yeterince geliştirdik zaten şimdi daha üst bir seviyeye çıkalım ;))

yaratıcılığını geliştimekten konuyu açmışken heykelcilik, resim veya görsel sanatlarla ilgili bir çok konuda hobi sahibi olabilirsin aynı şekilde

spor yapabilirsin.. böylece vücudunu daha dinç ve daha dirençli tutabilirsin aynı zamanda atletik bir yapının insan ilişkilerinde olumlu bir yanı vardır, daha güçlü, daha karizmatik kendinden emin bir duruş..

Eğer istanbul izmir ankara gibi bütyük bir şehirde yaşıyorsan yaşadığın yri öğrenmeye mekanları gezmeye başlayabilirsin.. ileride yeni tanıştıüğın insanlarla bu mekanları paylaşarak unutulmuş yerlerin yeniden hatırlanmasına bir katkıda bulunabilir ve bulunduğun sosyal çevre içinde daha önemli bir mevkiiye yerleşebilirsin

eğer çok zamanın varsa yarı zamanlı bir meslek edinebilirsin böylece de iş hayatını öğrenir alt kademelerdeki insanların neler yaşadığını nasıl geçi,ndikleri hakkında bir fikir sahibi olabilir ve geleceğini daha iyi yönlendirebilirsin

ne kadar ilginç değil mi 90 ların ortasından önceki dönemlerde insnalar böyle şeylerle boş vakitlerini dolduruyormuş..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Mesaj tarihi:
PATİCİK
veyahut hobi edin bole seni uzunca bir sure seni idare edicek yaptıkça daha farklı şeyler bulucağın ve çok zaman harcaman gereken bir şey.Ben warhammer 40k ya başladım mesela.Hem boyuyon adamları(bu zate başlı başına bi iş)bide başkalarıyla ordunla savaşıon daha ne istersinki?[signature][hline]LIFE IS A FUCKING LIE
If Lıfe IS A MIRACLE THEN WHY IS EVERYONE SO BREAKBLE
---Noname-- THE SHADOWLORD OF THE UNDEAD WORLD
LETS DANCE ALL AROUND
UNTIL WE PUKE AROUND
Mesaj tarihi:
said:
Wendigo, 31 Ekim 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
hobi edin

hobi olarak tasarıma başlamıştım. hem keyif alıyorum hem artık para da kazandırıyo bana..

okumadıysa eğer ilkbahar şafağı ejderhaları die bi kitap var. onu al. serinin devamı seni bir iki yıl idare edecektir ;)=

İşte bende topici açan arkadaşın durumundan , tam wendigonun anlattığı şekilde sıyrıldım..
Tasarıma başlamıştım sonra İlkbahar Şafağı Ejderhaları'nı aldım :p , gerisi geliyor zaten hem o serinin devamı hem başka serilere kayıyosun , zamanın kalmıyo hehe[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD
Paticik StarCraft Forumları
Mesaj tarihi:
paticikde ii değerlendir saçmalamadan...[signature][hline]BabacumMostors, 07 Aralık 2003 17:15 tarihinde demiş ki:
-Hocam anal sex günahmıdır?
-Evladım hak yolu varken neden bok yolu?
  • Yeni Oluştur...