forgiver122 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 ya şimdi okul dışındaki tüm vaktim boş ama bu boş vakitlerde yapcak hiç birşey bualmıyorum bilg. başında oturmak dışında ders çalışmak istesem en fazla 5 dakka bakabiliyorum tv filan izlesem oda yanı hesap sadece daha az yoruyo kitap dergi gazete filan onlarda refreshe bastığımda yenilenmiyoki vaktimizi kendimize yaralı olcak şeylerle nasıl değerlendirebiliriz sizlerde durum nedir, siz ne yaparsınız, kendinize zarar veren(herşeyin fazlası zarar) bişeyden nasıl kurtulursunuz yapmanız gereken bir şeye nasıl odaklanırsınız veya gününüz nasıl geçiyo herkes aynımı yoksa bendemi hata var bir öğrenmek istiyorum
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 hobi edin hobi olarak tasarıma başlamıştım. hem keyif alıyorum hem artık para da kazandırıyo bana.. kitap oku diyecem de boş zamanda kitap okumak, kitap okumak eylemine hakaret gibi geliyo. onun kendi özel ayrılmış zamanı olmalı bence.... okumadıysa eğer ilkbahar şafağı ejderhaları die bi kitap var. onu al. serinin devamı seni bir iki yıl idare edecektir ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Valla ben müzik ve sinema ile ilgileniom. Boş zamanlarımın %70 i müzik %30 u sinema ile geçio. Sen de mesela müzikle ilgilenebilirsin. Bi enstrüman çalmaya başla. Wendigonun dedii gibi bi hobi edin yani.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
sheref Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 ya alkolik gözüyle bakmayın bana ama benim tavsiyem iç iç iç :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: Wendigo, 31 Ekim 2004 14:24 tarihinde demiş ki: kitap oku diyecem de boş zamanda kitap okumak, kitap okumak eylemine hakaret gibi geliyo. onun kendi özel ayrılmış zamanı olmalı bence.... dogru o yzden tr de 6 kisiye 1 kitap dusuyo...
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Bos zamanında kitap oku,sinemaya git,yeni muzik cdleri al onnarı dinle (bknz:Her hafta yeni cd alıorum).Hobi edin bi sürü şey var yada gel paticikte takıl :P[signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et Akıllı olupta tembel ise ikaz et Hem akılsız, hem de tembel ise imha et...
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 adam biligsayar dışında yapacak biişey ario sen gel paticikte takıl diosun :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 herhangi bi spor yap tenis yüzme vs para verebileceksen kursa git para verdigin için devamlı gitmiş olursun[signature][hline]:))) !!! ........................
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 bir müzik enstrümanı çalmayı öğren.. bu blok flüt bile olabilir.. kitap okumak bir hobiden çok bir gerek. okudukça bilgin artar ve bu bilgiyi ileride hayatını devam ettirebilmek için kullanırsın. zaten insnalar kitap okumayı bir hobi gibi gördüklerinden adam olamıyoruz ve insnalar kita pokumuyor ya neyse.. bir müzik enstrümanı çalmayı öğren.. bu blok flüt bile olabilir.. müzik insanın ruhunu dinlendirir ve yaratıcılığını geliştirir (küçükken yapbozlarla legolarla yeterince geliştirdik zaten şimdi daha üst bir seviyeye çıkalım ;)) yaratıcılığını geliştimekten konuyu açmışken heykelcilik, resim veya görsel sanatlarla ilgili bir çok konuda hobi sahibi olabilirsin aynı şekilde spor yapabilirsin.. böylece vücudunu daha dinç ve daha dirençli tutabilirsin aynı zamanda atletik bir yapının insan ilişkilerinde olumlu bir yanı vardır, daha güçlü, daha karizmatik kendinden emin bir duruş.. Eğer istanbul izmir ankara gibi bütyük bir şehirde yaşıyorsan yaşadığın yri öğrenmeye mekanları gezmeye başlayabilirsin.. ileride yeni tanıştıüğın insanlarla bu mekanları paylaşarak unutulmuş yerlerin yeniden hatırlanmasına bir katkıda bulunabilir ve bulunduğun sosyal çevre içinde daha önemli bir mevkiiye yerleşebilirsin eğer çok zamanın varsa yarı zamanlı bir meslek edinebilirsin böylece de iş hayatını öğrenir alt kademelerdeki insanların neler yaşadığını nasıl geçi,ndikleri hakkında bir fikir sahibi olabilir ve geleceğini daha iyi yönlendirebilirsin ne kadar ilginç değil mi 90 ların ortasından önceki dönemlerde insnalar böyle şeylerle boş vakitlerini dolduruyormuş..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 eve kız at :-)[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
micha Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Besiktas maclarına git. :D[signature][hline]To be or not to be
namesiz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 PATİCİK veyahut hobi edin bole seni uzunca bir sure seni idare edicek yaptıkça daha farklı şeyler bulucağın ve çok zaman harcaman gereken bir şey.Ben warhammer 40k ya başladım mesela.Hem boyuyon adamları(bu zate başlı başına bi iş)bide başkalarıyla ordunla savaşıon daha ne istersinki?[signature][hline]LIFE IS A FUCKING LIE If Lıfe IS A MIRACLE THEN WHY IS EVERYONE SO BREAKBLE ---Noname-- THE SHADOWLORD OF THE UNDEAD WORLD LETS DANCE ALL AROUND UNTIL WE PUKE AROUND
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: Wendigo, 31 Ekim 2004 14:24 tarihinde demiş ki: hobi edin hobi olarak tasarıma başlamıştım. hem keyif alıyorum hem artık para da kazandırıyo bana.. kitap oku diyecem de boş zamanda kitap okumak, kitap okumak eylemine hakaret gibi geliyo. onun kendi özel ayrılmış zamanı olmalı bence.... okumadıysa eğer ilkbahar şafağı ejderhaları die bi kitap var. onu al. serinin devamı seni bir iki yıl idare edecektir ;)= İşte bende topici açan arkadaşın durumundan , tam wendigonun anlattığı şekilde sıyrıldım.. Tasarıma başlamıştım sonra İlkbahar Şafağı Ejderhaları'nı aldım :p , gerisi geliyor zaten hem o serinin devamı hem başka serilere kayıyosun , zamanın kalmıyo hehe[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 paticikde ii değerlendir saçmalamadan...[signature][hline]BabacumMostors, 07 Aralık 2003 17:15 tarihinde demiş ki: -Hocam anal sex günahmıdır? -Evladım hak yolu varken neden bok yolu?
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 . [Bu mesaj insight_13 tarafından 31 Ekim 2004 16:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar