ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 bağlanamayınca cmosdan okuyor bilgileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 bios saatine bakmadan local olacak diye zaten time servera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 işletim sisteminde servis olarak çalışması lazım onun. windows kullanıyosan active directory falan gibi şeyler direkt saçmalıyo o durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Her gün 26 aralık 2011 de tutsa yeter pcyi mesela. 26 aralıkta çalıştığım bir modeli pcyi 25 aralığa dondurunce acamıyorum mesela. Softwarei baştan kurmam gerekiyor. Saat hesabında da aynı işi yapıyor mu bilmiyorum. PC nin saati çalışssın ama sürekli aynı günde kalsın istiyorum. Umuyorum tabi alet modeli saatli kaydetmiyordur, onu da görmüş olucaz vesileyle. di said: Bu gonderdigim ufak app calisti mi acep ? Merak ettim. Selam di, haftasonu deneyeceğim. Hafta içi pc başına oturamıyorum tam. Hafta içide zaten iş yerindeki bilgisayarımda software mevcut. Eve iş getiricem :) İş yeri uzak yol katediyorum, iş çıkışıda gitmem gereken yerler oluyor eve ancak girebiliyorum. Mesaj kutun dolu birde. Tam olarak ne yaptığını yazdığından anlayamadım :) saatleri mi geri atıyor^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Ahah. Abi aciklamasaydin o kadar ya. Sorguya cekmisim gibi hissettim. =) Merakimdan soruyorum ben de sadece. Mesaj kutum sen alinti yapinca doluvermis bu arada. 1 mesajlik bos yerim var, o da anca biri beni andiginda haberim olsun diye. Gerisi usengeclik. Neyse, programin yaptigi sey su; actiginda bir tarih ve milisaniye interval seciyorsun. Baslat dediginde loop'a girip her interval kadar sure gectiginde tarihi senin istedigin tarihe fix'liyor. Saat kisminda sorun olursa saat icin de yapilabilir. Sikinti olmaz sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Şimdi denicektim ama şu hatayı alıyorum : To run this application you must first install the following version of net framework v4.0.30319 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Gereksiz gereksiz kendi sitemi google'larken denk geldim konuya, merak ettim noldu diye. Hic gormemisim ben bu son mesaji. Bir anlami kalmamistir artik gerci ama .NET framework 4 yokmus sende, onu yukleyince calisacakti muhtemelen. heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 sadece senin istedigin programa belli bi tarih gonderen bisey yapilamaz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 App'e direkt OS'un kernel'dan gidiyor tarih bilgisi. Kendini araya sokabiliyosan, bi de ustune OS sana "haci Sukru sana tarihi soruyo bak" gibi bir application name/id veriyosa olur heralde de simdi yazarken bile baya baya fantastik geldi. =) Olmaz degildir muhtemelen de ugrasmaya degmeyecektir kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 yapan yapar abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Ben bilmem o kadarini. Bilsem issiz gucsuz oturuyor olmazdim zati bu saatte. Emoya da baglayim tam olsun ///_-)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 di tatlılığı. bu ney lan bu nasıl bir uysallık tim vahahah çok hoşuma gitti kim girdi lan timin hesaptan? http://shechive.files.wordpress.com/2010/09/a-cute-animals-5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 di said: Gereksiz gereksiz kendi sitemi google'larken denk geldim konuya, merak ettim noldu diye. Hic gormemisim ben bu son mesaji. Bir anlami kalmamistir artik gerci ama .NET framework 4 yokmus sende, onu yukleyince calisacakti muhtemelen. heh Hem zor geldi hem evde kullanmayi biraktim softwarei. Bu aralar belki tekrar deneyebilirim ayni olayi, tatil var 2hafta. Ugrasirsam haber ederim burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 softwarei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Software-i >> Mescid-i Aksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Senin için yazmışlar: RunAsDate http://www.nirsoft.net/utils/run_as_date.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Kralmıs ama benım calıstırmak ıstedıgım softwarede hata veriyor. Java Virtual maschine calıstırılamadı gibi bişi diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar