Dei Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 meraktan soruyorum osie; 88 mi 89 mu? yok 24 marttaydı doğumgünüm, artık 23ümü bitirdim, 24ümdeyim gibi mi olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Osie16 said: Red said: ilk parasını kazanan ergen sendromu muhtemelen evde annesine babasına atar yapıyordur.yakında evden kaçar ayrı eve cıkcam diye sdfds 24 yaşındayım. Senin yaptığın şyleri insanların yapıcağını yaptığını düşünmen tam ergen kafası. İlk paramı kazandığım falanda yok, insanları tanımadan etmeden bu şekilde ötmen ne kadar oksijen ve sperm ziyanı bir et yığını olduğununda göstergesi. Ha için rahatlıcaksa rmahtan paypala geçen toplam 300 euro benim aylık benzin param falan etmiyor. Klasik yetersiz paticik üyelerindensin get a life get a car get a gf diyorum yazık lan.usluba bak. ayrıca get a life,car,gf dileğin için teşekkür ederim.gerçekten istiyorum uzun zamandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Osie16 said: 24 yaşındayım. Senin yaptığın şyleri insanların yapıcağını yaptığını düşünmen tam ergen kafası. İlk paramı kazandığım falanda yok, insanları tanımadan etmeden bu şekilde ötmen ne kadar oksijen ve sperm ziyanı bir et yığını olduğununda göstergesi. Ha için rahatlıcaksa rmahtan paypala geçen toplam 300 euro benim aylık benzin param falan etmiyor. Klasik yetersiz paticik üyelerindensin get a life get a car get a gf diyorum Hahah helal team. benden sana gelsin Richie Rich bro. http://www.youtube.com/watch?v=C9mfuifkZgc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar